Access Bars


Access Bars je nežna tehnika, pri kateri z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v stanje theta, stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

Tehnika Access Bars je pomagala tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji.

Kaj vse se je spremenilo in kaj so posledice, ki so jih doživeli ljudje, odkar uporabljajo Access Bars: – več lahkotnosti s telesom, – zdravje, – konec stresa, – zmanjšanje fizičnih bolečin, – konec duševnih motenj, – konec prisilnih misli, paničnih napadov, – konec glavobolov, – boljši spanec, – konec težav s telesno težo, – več svobode, – več jasnosti, – več zavedanja, – boljši odnosi, – več smeha in radosti, – poslovni uspehi … Kaj lahko tehnika Access Bars doprinese vašemu življenju?

TRETMA ACCESS BARS

TRAJANJE TERAPIJE: OD 1 DO 1.5 URE

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih