Kako izbirati in slediti sebi
19 julija, 2019
Poletno srečanje podjetnic, Carica.si v Celju
2 avgusta, 2019

Teden zanimivih predavanj na Pohorju

Letošnje poletje je v znamenju številnih čarobnih kreacij, izbir, druženja in čaranja. V preteklih dneh se je na Pohorju zaključil teden izredno zanimivih brezplačnih predavanj, ki so udeležencem ponudila pester nabor koristnih in uporabnih informacij.
Z našo priljubljeno zdravnico dr. Snežo Ulčar smo se pogovarjali o Objemih na recept (in še marsičem zabavnem), čudovita Darja Ren nam je razkrila “Zdrava živila”, ki rušijo hormonsko ravnovesje in kaj lahko storimo za boljše prehranjevanje; očarljivi Renato Lozinšek nas je popeljal v svet Vitalne Vode in odličnega počutja, ki ga prinaša; odlična Nataša Tasia Krkovič nas je s temo Jaz in moje telo – mu znam prisluhniti, mu zmorem slediti, ko me opozarja, da bo potrebna sprememba?  opomnilana pomembnost povezave z našim telesom. Teden predavanj smo zaokrožili z izredno zanimivim Stanetom Benedetičem, ki je spregovoril o slovenskem fenomenu – Beli jelki in vse udeležence pocrkljal z darilci in izjemnim lesnim čajem.
     
Po vsakem predavanju pa smo vsi prisotni v objemu pohorskih gozdov, miru in tišine neizmerno uživali v sproščujočih izmenjavah procesov Access Consciousnessa.
 
Posebna zahvala gre Hotelu Tisa, kjer so nas prijazno gostili in postregli z imenitnimi poslasticami iz njihove kuhinje. Skratka, nepozabni dnevi, ki jih bomo zagotovo še kdaj ponovili.

Dodaj odgovor

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih