Simfonija možnosti je edinstvena izkušnja širjenja prostora možnosti v življenju, ki so del vas, vi pa jim do sedaj niste še dali priložnosti, da pokažejo vso svojo veličino.


Simfonija možnosti odpira vrata velikemu kraljestvu potenciala, ki ste VI. 

Kako bi bil videti vaš svet, kjer bi si zase lahko izbi(i)rali karkoli, brez omejitev preteklosti ali okolice?

Kako bi se počutili, če bi lahko živeli svojo pravo resnico, ne glede na mnenja, predsodke, prepričanja drugih? Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali med neskončnimi možnostmi, ki pravzaprav so vi? Postanite odprti svojemu bistvu, popustite zavore in se lahkotno predajte. Dopustite si prejemati in dajati svoje edinstvene energije, z njimi ustvarjati in izbirati čarobnosti znova in znova.

Simfonija možnosti je resnično posebna izkušnja seanse sistema Access Consciousness®, s katero ustvarjamo dejansko prave male čudeže. S komaj verjetno lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v vas in vašemu telesu. Radostno širimo spekter vprašanja, kaj je še mogoče in veličastno podiramo zidove, ki so nas toliko let zadrževali- do sedaj.

Seanso je praktično nemogoče »pravilno« opisati z besedami, saj se dejansko izkušnje unikatno razlikujejo pri vsakem izmed nas, zato vas toplo vabim, da me kontaktirate, sporočite, kaj je vaša goreča želja in se dogovoriva za izvedbo Simfonije možnosti. Kar je posebej za izpostaviti – seanse izvajam v živo ali preko spleta – tako vam, če ne želite ali ne utegnete, ni treba zapuščati udobja in prijetnosti lastnega doma.

Z veseljem delim z vami izkušnjo moje stranke s Hrvaške, Kristiana Pandže, ki je na lastni koži doživel učinke SOP:

“Simfonija mogućnosti ili skraćeno SOP je po mome iskustvu rada pa i nekom istraživanju izvorni “Viši” energetski proces koji ne samo da otpušta duboko ukorijenjene i skrivene podsvjesne odnosno bivstvene (čovjek kao ,integrirano’ beskrajno biće spiritualnog i materijalnog) negativne emocionalne naboje (čitaj: uvjerenja, programe, tjelesne senzacije itd.), već i preslaguje, obnavlja i kreira na onoj najbitnijoj energetskoj, zapravo subatomskoj razini i vraća čovjeka dio po dio u svoje autentično izvorno stanje – kako on i jeste ,,zamišljen” po poretku Univerzuma. Ono što čovjek tijekom sat, dva ili više proživi tijekom tog, usudim se reći božanskog procesa odista odgovara gledanju i uživanju jedne vrlo komplekse glazbene simfonije vrhunskih svjetskih instrumentalista i solista te mnogobrojne publike čiji izdisaj jednostavno stane tijekom izvedbe. Već nakon jednog tretmana se osjete znatne promjene kako na sebi tako i na okolini jer ne zaboravimo da zračimo kako privlačimo odnosno da naša primjerice pokupljena uvjerenja kroz život žive nas i kreiraju nam neautentičnu svakodnevicu. Iza sebe imam već nekoliko odrađenih tretmana Simfonije i mogu priznati da uz naravno i moj individualan rad na sebi kroz tehnike i metode koje sam savladao tijekom godina, simfonija dođe poput najfinijeg preljeva za tortu. U zadnje vrijeme sam odradio nekoliko tretmana sa Barbarom koja jednostavno jeste SOP. Neumorna, uvijek je tu za tebe, ja ju nazivam stručnim iscjeliteljem. Ne bih omalovažavo rad drugih kolega koji su također jako profesionalni u ovoj spiritualnoj, facilitatorskoj, psihoterapijskoj priči i sa kojima sam radio što kao klijent ili poslovni kolega te od kojih sam i učio ali čovjek jednostavno prirodno sebi iskreira ono što mu je u danom trenutku potrebno. Pratite i osluškujte sebe i slobodno zagovorite tretman simfonije mogućnosti. I ne zaboravite: stručan i redovan rad na sebi. Hvala ti Barbara, hvala ti Univerzume, i da ne zaboravim: Hvala Sebi. ”

V živo seansa poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče ali po dogovoru kamorkoli me povabite.

Plačilo je mogoče z gotovino na seansi ali z nakazilom na TRR ali prek PayPal-a. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

 

INDIVIDUALNa seansa SOP v živo ali online CENA
30 – 60 min – trajanje 1 seanse 120 EUR
Paket 5x 500 EUR

 

SKUPINSKA SEANSA SOP  CENA
Skupinska seansa SOP – v živo po predhodnem dogovoru    30 €/oseba
Paket 5x SOP skupinskih seans  130 €/osebo
On line skupinske seanse – mesečni paket – po predhodnem dogovoru za zaključeno skupino    70 €/oseba

Kaj če je to eno najlepših daril, ki ga lahko podarite sebi?

 

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih