Teden zanimivih predavanj na Pohorju
23 julija, 2019
O Barskih in o življenju in o izbirah
6 avgusta, 2019

Poletno srečanje podjetnic, Carica.si v Celju

Pa mi je uspelo, že kar nekaj časa nazaj, sem se pridružila skupini Carica.si oz Ženske smo Carice in prejšnji petek 26.7. mi je končno uspelo, da sem se jim pridružila tudi v živo,  na poletnem druženju v Celju v kavarni Mansion.

In res sem vesela, da sem si tokrat končno lahko vzela čas in jih vsaj nekaj med njimi tokrat tudi v živo spoznala.

Res so Carice, tako polne življenja in vse z isto vizijo in resnično željo pomagati in soustvarjati skupnost žensk, ki si je zadala in deluje v smeri, da smo ženske vredne in da je čas, da stopimo skupaj, se srečujemo, si pomagamo. Zavedajo se da je ženska lahko vse, mama, prijateljica, žena, podjetnica, sestra….in še in še in da je vse to lahko in da vse to lahko počne v in z žensko energijo. Ne res nam ni potrebno biti več v moški energiji, zato, da bi bile uspešne. Lahko smo resnično čudovite in ženstvene in uspešne, lahko smo končno to kar smo, živimo svojo resnico in smo sprejete in spoštovane…. morda ponekod in nekatere tega še ne zmorejo, a zagotovo smo vse lahko vse to in resnično izrazimo sebe in svoje sanje in potrebe, ko se srečamo in družimo z Caricami 🙂

Ženske rabimo takšna srečanja in skupine, kjer se lahko pokažemo v vsej svoji lepoti in smo pri tem podprte in sprejete, ko vidiš kako zažarijo in po vsakem srečanju še bolj suvereno stopajo po svoji poti, izbirajo svoja življenja in se ne bojijo več žareti.

Še se bom vrnila med njih in upam, da tudi s svojo zgodbo in tem kar sem, prispevala in pripomogla in morda katero med njimi navdušila in opogumila, da bo z več poguma stopila na svojo pot in zahtevala nazaj sebe in svojo resnico.

Ženske se moramo resnično zavedati, da je izbira naša pravica in da smo dovolj, samo zato ker smo. Da imamo pravico in svobodo izbirati karkoli in samo verjeti moramo vase in se vedno postaviti zase. Najprej spoštovati same sebe in si dati priznanje za vse kar smo že dosegle. In se veseliti vsega kar bomo še izbirale in tako ustvarjale svoj drugačni danes in jutri. In vedno je dovolj in vedno je pot v več lahkotnosti in v več življenja.

Hvala Carice za čudovite urice, ki sem jih preživela z vami, še se vrnem 🙂

https://bit.ly/2ygrtFm

MOTO CARIC:

Draga Carica
začni tam, kjer si.
Pomagaj si s tem, kar imaš.
Naredi, kar moreš. Imej se CARSKO!

Dodaj odgovor

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih