Novodobno življenje od človeka žal velikokrat pričakuje ali celo zahteva vedno več. Več napora, več dela, vse večjo zaskrbljenost zaradi negotove prihodnosti, več dokazovanja, obupan strah pred staranjem, občutek, da ne glede na to, kaj narediš, nikoli nisi dovolj.

Kaj pravite na to, da vam z vso gotovostjo svojega bitja in bogatih življenjskih izkušenj s področja pomoči sočloveku zatrdim, da lahko en sam sistem obrne vse, kar ste do sedaj mislili in živeli, popolnoma na glavo? Da z njegovimi tehnikami in orodji izstopite iz vseh vaših dosedanjih zmotnih, omejujočih prepričanj, avtomatizmov, dvomov, strahov  – katerih se po možnosti niste do sedaj niti zavedali ter končno zaživite življenje tako kot vam je bilo od vsega začetka namenjeno?

32. 29594962_10213473575328515_2219575546021220572_n

Sem Barbara, vaša edinstvena »vstopna točka« v veličasten svet Access Consciousnessa®, sistema enostavnih orodij, tehnik in procesov, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar mislite, da ne morete spremeniti, obenem pa ustvariti vse, kar si želite, s popolno lahkoto ter na drugačen način kot ste bili vajeni do sedaj. Skozi življenje sem prehodila precej različnih poti, vedno znova pa me je vleklo nazaj k mojemu poslanstvu – pomagati sebi in drugim ljudem na čim bolj naraven, neinvaziven način. Tako sem pridobivala bogata znanja in neprecenljive izkušnje na različnih področjih – med prvimi v Sloveniji sem se poleg klasične in športne masaže učila tudi TuiNa masaže, postala sem Reiki terapevt, Thetahealing praktik, svetovala o zdravem prehranjevanju in pametnih načinih uporabe prehranskih dopolnil.

Raziskovalna in skorajda otroška radovednost je velik del moje osebnosti, ki mi nenehno kaže nova področja zanimanja, to pa mi omogoča, da razširim svoj spekter možnosti dodatne pomoči vsem vam. Tako sem pred leti na 15 minutni predstavitvi spoznala sistem Access Consciousness®. To je bilo kot ljubezen na prvo predstavitev. Pri priči sem začutila v bitju svojega srca, da je to to, kar sem vse življenje iskala, in se seveda kot nikoli pri intuitivnih odločitvah do sedaj nisem zmotila. Verjamem, da so najboljše stvari v življenju  popolnoma preproste. Access Consciousness® je v vsej svoji preprostosti ena najučinkovitejših, najbližjih poti k resnično bolj lahkotnemu, radostnemu bivanju in kreiranju vsakdana.  

Sedaj kot Certificirani Facilitator Access Consciousnessa redno vodim seminarje Temelji, ki so zame eno največjih daril Accessa. Lansko leto sem postala tudi Maestro in redno izvajam čarobne seanse Simfonije možnosti, ki se jih kot edine v Accessu lahko izvaja tudi na daljavo.

Seveda pa še vedno redno obnavljam licence za Access Bars, Facelift in telesne procese in tako redno vodim delavnice za te procese in vsak dan tudi ohranjam stik s strankami na individualnih tretmajih – sproščam stranke z Bars tretmaji, naravnost obožujejo Energijski Facelift, pa tudi Celični spomin, Korekcijo vida, Demolekularno manifestacija in vse druge.

Še naprej se udeležujem tudi novih delavnic in izobraževanj sistema Access Consciousness®, ki mi vedno prinašajo srčno veselje do novih aktualnih relevantnih znanj in pristopov k pomoči ljudem.

Tako meni kot mojim navdušenim strankam postaja življenje vsak dan bolj radostno, lahkotno, veličastno. Poročajo mi, da odkar so od mene prejeli prve Barse ali kateri drugi proces, zaznavajo velike življenjske spremembe na bolje – so neprimerno bolj sproščeni, opuščajo predsodke o sebi in drugih, dopuščajo bolj lahkotno bivanje in kreiranje, napredovali so v odnosih z ljudmi okrog sebe, sebe so začeli bolj sprejemati, se razumeti, si odpustiti, se prepuščajo naravnemu toku življenja, nekaterim se je celo življenje praktično obrnilo na glavo v najboljšem možnem smislu.

Zato vas toplo vabim, da se tudi vi pridružite številnim udeležencem na mojih delavnicah.

Za več informacij me pokličite na 040 730 558. Kako je lahko še boljše kot to, da si vsak korak v življenju lahko dejansko izbiramo? 

Vaša Barbara

omeni-3

Na skorajšnje srečanje, boljše izbire in bolj zavedno življenje.

 

OSEBNE STORITVE Barbara Klaus s.p.,
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Spoštujem uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvračam od uradnega
medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpiram.

Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega
izobraževanja. Svetovanja in tretmaji pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku.

Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V
primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja)
svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom.

Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi
tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje ali tretma
se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

 

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih