Je tretma, pri katerem se s polaganjem rok po celotnem telesu spreminja molekularna struktura telesa. Ta proces deluje globinsko. Nanaša se na ustvarjanje nečesa, kjer se v telesu pojavlja nekaj, kar se ne bi smelo, ali se ne pojavi, pa bi se moralo.

Uporablja se pri vseh stanjih od artritisa, tumorjev, materinih znamenj, do tam, kjer je zraslo nekaj dodatnega ali kjer nekaj, kar je potrebno, ni prisotno v takšnih količini, kot bi moralo biti.

V telo se dodajajo snovi, ki jih je premalo in obnavljajo organe, hkrati pa odstranjujejo vse toksine, odvečne snovi in nezaželene tvorbe, npr. tumorje.

Vpliva se lahko tudi na degenerirano mesto v telesu in povzroči ponovno rast kosti, organov ali določenega dela telesa. Ta proces je zelo intenziven in spreminja vse.

To je resnična čarobnost v življenju.

Kaj če je ta proces točno to, po čemer vaše telo že vseskozi sprašuje?

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih