Julijski priklop na Krku – reportaža
10 julija, 2019

MOJ nori UM in moje nove IZBIRE ali kako postati spet lahkoten in radosten

Karkoli danes pogledam ali odprem mi samo potrjuje vse kar se učim na vsaki delavnici in seminarju Access Consciousnessa 🙂 Torej vse je energija, vse je izbira in samo to kar verjamem se v resnici dogaja in zgodi v mojem življenju in z mojim telesom …. Torej kakšne misli bom izbirala, o čem bom vsak dan razmišljala, kakšnim različnim energijskim frekvencam bom dovolila v svoje življenje – od vsega tega je odvisno kakšno bo moje življenje že danes, jutri in v bodoče. In zato je vseeno kaj se je dogajalo in kaj sem imela v svojem življenju do sedaj. Karkoli mi ne ustreza več, lahko vedno naredim druge izbire in se naravnam na drugačne energije in se bo odprla nova pot in se kreiralo novo življenje, nove priložnosti in ne samo to, spremenimo lahko tudi svoje telo.
In o vsem tem se bomo pogovarjali in nekatere stvari dali v prakso tudi na sobotni in nedeljskih delavnicah.
Na www.mojaizbirakreira.si pa si lahko pogledaš več in izbereš katera bo pa tebi lahkotna in v doprinos v tvojem življenju 🦄

Največkrat se z prijatelji in strankami in tudi sama srečam s tem, da vse zveni nekako tako preveč preprosto, ko pa so nas vendar celo življenje nekako učili in prepričevali, da je življenje težko, da se je za spremembe treba truditi leta in leta in da se samo s trdim delom daleč pride in nič se ne zgodi čez noč in brez muje se še čevelj ne obuje in verjetno bi lahko naštevali še v nedogled. Zgodovina in življenje je prepolno vseh teh modrosti in učenosti in rekov in pregovorov – a potem pa pogledaš življenja nekaterih ljudi in niso nič drugačni in nič bolj lepi, nič bolj pametni, nič posebni, pa vendar kot da bi poznali nek recept ali neko posebno skrivnostno formulo in njim teče življenje drugače, lahkotneje, srečnejši so videti in enostavno živijo to življenje polno in predvsem mnogo bolj radostno. Opravijo vse delo in vse se spelje ob pravem času in na pravi način, pa nekako niso v stresu in nasmeh je vedno na njihovih licih in v očeh???? Kje je skrivnost?
Ja ravno v tem, kako razmišljajo, kaj izbirajo in da so spoznali to preprostost in hkrati čudežnost življenja.

Seveda tudi tega se moramo na nek način naučiti oz na-trenirati to “mišico” ki jo toliko let nismo znali uporabljati oz sploh nismo vedeli da obstaja.
Seveda je včasih težko kar čez noč verjeti in začeti spet ljubiti in spoštovati in upoštevati svoje telo, sebe samega in malo odstraniti ta naš večni “pametni” ego in razum….. ga utišati in ga pretentat in se zaljubiti ponovno v svoj “nori” um, tisti del nas, ki verjame da je vse mogoče. Poiskati spet tistega otroka v nas.
A ravno zato so mi tako všeč vsa orodja Accessa, ravno zato tudi sama vedno znova posežem po kaki knjigi ali delavnici, ki jo ponujajo in tudi zato izbiram vse bolj in bolj seminarje širom sveta, ki so na voljo, ker tam spoznavam ljudi, ki jim je vse to že uspelo, ki to živijo in ker tam tudi sama vse bolj prepoznavam vse omejitve, ki me še držijo in obenem širim svoje neskončno bitje in se učim kako preprosto je pravzaprav upravljati in uporabljati ta neskončen vir energije in frekvenc, kako se povezati, kako povleči energijo in kako to oz s tem pomagati potem tudi drugim.

Ja danes je kot kaže en tak dan ko bi vas kar vse objela in vsem rada podelila to zavedanje, to lahkotnost in možnost in vas povabila ali kar bila to povabilo za vse, ki si to želite. Kajti ne delati, temveč enostavno biti to kar si je vedno najbolj pristno in radostno povabilo za kogarkoli, ki si to tudi želi.

Imejte lep dan in imejte se radi in bodite to kar ste – sijte v svoji lepoti in enkratnosti, ki vi ste.

Objem
Barbara

Pa še oba linka, ki sta mi danes prišla pod roke in bila vzrok za tole pisanje danes 😊

  1. https://www.youtube.com/watch?v=uCIgxYuNGu0&feature=share
  2. https://consciousreminder.com/2017/01/11/everything-energy-control-power-thoughts-1/?fbclid=IwAR3oDvxTGYXEz9ZLtd1hqcYl7my6c-TEVCzxyIwqOaiTxhXRS9AeLQNxOZo

Dodaj odgovor

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih