Kaj je Masaža 5 kontinentov?

Masaža petih kontinentov je neverjetna mešanica masaž, ki poživijo vaše telo in življenje. Je globalni energijski tretma, ki vas ponovno poveže z vašo življenjsko energijo.


Zakaj masaža M5C in zakaj je najboljša?

M5C ima lastno energijo, ki izhaja iz razvoja in pristopa zaporedij, ki na sinergičen način združijo več svetovnih tehnik, ki združujejo masažo, aromaterapijo in energijo magnetizma. M5C nas začara z očesom sokola, tigra ali zmaja.

Potopi nas v Azijo, bogato s tehnikami, kot sta Shiatsu in Tuina, ki z energijskimi meridiani naredijo telo bolj uravnoteženo. Razvaja nas s tehnikami havajske Lomi-Lomi, kar pomeni “edinstvena / božanska masaža”. M5C ponuja še učinke “valov življenja”, ki celo telo preplavijo v blagodejno sprostitev. Dotakne se turške masaže, ki se ponuja v njihovih kopelih, kjer z milom strokovnjaki z veliko energije in dinamike zgrabijo roke in noge z zelo učinkovitim in sproščujočim delovanjem. Ajurvedski prijemi in prehajanje skozi čakre nas pripeljejo do Indije, kjer imajo Marma energetske točke svoje zasluženo mesto v M5C. M5C pa je zasidrana tudi v mišičnem polju in anatomskih znamenitostih telesa in zato izgleda tudi kot Švedska masaža.

Kaj je M5C?


 

Moč M5C je kombinacija vseh teh tehnik v ritmu in energiji Srca, ki posledično učinke 1000-krat poveča. S to masažo svoje telo razstrupimo, ga aktiviramo, poživimo, povrnemo občutek miru, odpravimo blokade in stres in se odpremo življenju.

Pri Masaži 5 celin se dogaja sprostitev tako za maserja kot za stranko. Je tudi izjemna poslovna priložnost ter neverjetna spodbuda za vaše telo in vaše odnose. Z dvodnevnim tečajem postanete praktik Masaža 5-ih Kontinentov.

 

Cena in kontakt:

Cena tečaja: (vključen priročnik, video in certifikat in druga gradiva) ….. 480€.

DATUM NOVEGA TEČAJA: 24. in 25.  marec 2022

2 dnevni tečaj Masaže 5-ih Kontinentov vodi Barbara Klaus.

Prijave na mail: barbara.klaus@gmail.com

Vabljeni tudi na razvajanje in sprostitev. Privoščite si masažo 5 kontinentov.

Cena M5C: 100 € ( ca 70 minut)

Več informacij pa lahko dobite tudi prek telefona 040730558.

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih