MOJ nori UM in moje nove IZBIRE ali kako postati spet lahkoten in radosten
6 junija, 2019
Kako izbirati in slediti sebi
19 julija, 2019

Julijski priklop na Krku – reportaža

Prvi julijski vikend čudežev je potekal v mali, prikupni vasici Čižići na Krku, kjer sva z dr. Snežo Ulčar združili svoja znanja, božansko energijo in brezmejno radovednost do raziskovanja, kaj vse je še mogoče v tej realnosti in onkraj nje in vsem udeleženim (tudi sebi) pričarali nepozabne izkušnje. Ja, vse to in še veliko več je mogoče z Accessovimi procesi, ki so ponovno pokazali svojo moč enostavnosti in resnično neizmerne čarobnosti.

Nenehno smo sledili energiji in se prepuščali njenemu toku, ob tem pa se globoko povezovali z naravo preko delavnice Meditacija za Zemljo (prehodili smo samo 50 m v eni uri, prebujali zavedanje in telesni proces za obnavljanje skupnosti z zemljo). Poleg sproščujočega kopanja, druženja, igrivih izletov, priprave (nad)okusnih obrokov, smo izvedli tudi skupinsko seanso Simfonije možnosti, ki je vsem prisotnim doprinesla raziskovanje edinstvenih možnosti vsakega izmed nas in kako jih lahko začnemo uporabljati in s tem postajati najboljša različica sebe, za katero sploh nismo vedeli, da je tako blizu našega dosega.

Čižići so nas razvajali z mirom, mehkobo vetra, čudovitimi razgledi in dobrimi energijami. Udeleženke pa smo se pošteno nasmejale in opazovale, koliko iskrene radosti je v naših življenjih, če se le odločimo izbirati in kreirati. Vse je že del nas, samo poseči moramo po tem.

S Snežo se kot mala otroka veseliva novih daril življenja in vas vabiva, da se nama ponovno pridružite v avgustovskem priklopuKAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TO?

 

 

          

Dodaj odgovor

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih