Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

“Dogodek pod smrekami” 23. in 24.7.2022, Access ženski vikend negovanja, odklepanja laži in čiščenja limfe

23 julija od 11:00 dop do 24 julija od 3:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Access ženski vikend negovanja, 2 delavnici, ena za odklepanje laži iz naših teles in druga za pretočno limfo in še Access izmenjave in magično skupinsko seanso Simfonije možnosti

Ponovno se srečamo na Dogodku pod smrekami, 23. julija 2022 od 10 – 16 ure in 24. julij 2022 od 11 – 15 ure.

V teh dveh dneh se bomo vsak dan posvetili enemu telesnemu procesu, ki smo ju izbrali na podlagi tega, kar večina žensk v tem stresnem času najbolj potrebuje.

Prvi dan se bomo po delavnici telesnega procesa, ki bo posvečen telesnem procesu za Odstranjevanje, izkoreninjanje in razprševanje vseh laži, zaklenjenih v telesu, prepustili še splošnemu razvajanju  naših teles z izmenjavo Barsov in drugih telesnih procesov.

Drugi dan, pa bomo po telesnem procesu za limfno žlezna neskladja in nedoslednosti, zaključili naše druženje še s posebno močno magično energijsko tehniko, ki se imenuje Simfonija možnosti.

Ta seansa se sicer izvaja individualno in pravzaprav ni proces za telo, a preko tega, da se odpremo neskončnim možnostim in odpiramo vrata novim priložnostim in pogledamo kje vse se zatikate v življenju, pa posledično lahko znatno vpliva tudi na naše telo.

Tokrat jo bomo izvedli kot skupinsko seanso in se odprli za več prejemanja in se boste za konec popolnoma sprostili in predali čarobnosti in magiji.

ODSTRANJEVANJE, IZKORENINJANJE IN RAZPRŠEVANJE VSEH LAŽI, ZAKLENJENIH V TELESU

Tokrat se bomo lotili čisto posebnega telesnega procesa. Odklepali bomo vse laži, vse travme, bolečine in fiksne poglede, ki jih ima naše telo, ki smo jih zaklenili, potlačili in dolgo tam nekje globoko držal in na njih celo pozabili. Velikokrat se sprašujemo ali to resnično vpliva na naša življenja in ali sploh obstaja rešitev, a kaj pa če postavimo vprašanje našim telesom? Kaj ona vedo o tem?

V Access Consciousness-u  imamo za vse to še eno dodatno ali pa prvo rešitev; telesne procese, ki s polaganjem rok in zaganjanjem energije na določene dele telesa odklenejo vsa mesta, kjer smo v telo zaklenili različne travme, fiksne poglede in kjer telesa nismo poslušali, temveč smo projekcije in sodbe drugih prevzemali nase in jih na koncu globoko potisnili, zakopali in zaklenili v naša telesa.

V tem procesu se bomo posvetili vsem lažem in kaj vse lahko skreiramo, kar še nikoli nismo pomislili, da bi lahko.

LIMFNO – ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI

Ta proces se kot vse Access Consciousness telesne procese izvaja s polaganjem rok  in deluje na limfni in žlezni sistemu v telesu.

Proces na čisto naraven način aktivira celoten limfno -žlezni sistem. Limfni sistem sestavljajo žleze, bezgavke, vranica in tonzile.

Najpomembnejši del limfnega sistema je Timus in kostni mozeg. Torej je limfni sistem zelo pomemben za obrambo telesa pred okužbami. Spodbuja delovanje jeter in ledvic, organov, ki sta najbolj odgovorna za razstrupljanje. Limfa bo pomagala, da se bodo iz telesa sproščali različni škodljivi stranski proizvodi, kot so cigarete, onesnažen zrak, aditivi iz živil, pesticidi in številni drugi toksini.

Strokovnjaki ocenjujejo, da ima celo 80% žensk upočasnjen limfni sistem, ki pa je ključen tudi za učinkovito hujšanje.  Če imate preveč kilogramov, celulita, ali pogoste glavobole…je možno, da imate upočasnjen limfni sistem.

Večina bolezni, od alergij, pogostih prehladov, glavobolov, migren, pa do hudih vnetji in kožnih težav, so pogosto posledica nakopičenih »odpadkov« v organizmu, proti katerim pa se naše telo ne zmore več boriti. Natančneje, proti katerim se naš limfni sistem ni več mogel boriti. O vsem tem malo vemo, premalo razmišljamo in naše telo oz limfni sistem nepravično zanemarjamo.

Z Accessovima procesom LIMFNO ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI na nežen in neinvaziven pa vendar na zelo intenziven način pomagamo telesu, da se sprosti in osvobodi psihofizičnega stresa ter ponovno vzpostavi moč samozdravljenja.
Z nežnim polaganjem rok na ključne dele telesa (limfno žleznega sistema, vranice, jeter, ledvic, podpazduhe, na vratu,…) pomagamo pri ponovni pretočnosti in delovanju celic v našem enkratnem in čudovitem templju.

SOP – SIMFONIJA MOŽNOSTI

Koliko se zavedate, da ste neskončna bitja?

Koliko se zavedate, da je življenje, ki smo ga izbrali v tem telesu na tej zemlji namenjeno temu, da ga resnično uživamo?

Ali ste resnično živi?

Bivamo na tem čudovitem planetu in to bivanje tu naj bi bil izraz obilja tega neskončnega vesolja!!!

Ali to počnete? Ste res živi in uživate?

Smo del večnega toka obilja, ki je ves čas prisotno okoli nas in znotraj nas.

Zakaj potem ne živimo, kot da nam je obilje vedno na voljo?

Zakaj raje verjamemo in živimo življenje pomanjkanja?

Vse je samo izbira.

Ali to vemo?

Vse, kar imate in vse kar je sedaj vaše življenje je odraz in posledica vaših preteklih izbir.

Tako, kot smo naredili izbire, ki so nas pripeljale, do življenja, ki ga imamo sedaj, tako lahko sedaj izberemo to, da smo neprestano del obilja.

Kaj če izberemo, da nas vesolje, Zemlja, narava vedno in povsod obdarujejo in podpirajo.

S pomočjo energijske kreacije, ki jo bomo ustvarjali skupaj na koncu tega vikenda, se bomo še bolj odprli obilju, ki nam je v resnici vedno na voljo.

ENERGY PULL je energijska vaja, ki pripomore k temu, da v svoje življenje privabimo vse tisto, kar si želimo.

SOP – Simfonija možnosti pa je magična seansa, oz. so to čarobne energije kreacije, ki so resnično posebna izkušnja, ki tako kot Energy Pull prihaja iz sistema Access Consciousness®.

Vse seminarje za SOP praktike vedno vodi osebno le dr. Dain Heer, solastnik Accessa.

Z SOP energijami lahko ustvarjamo dejansko prave male čudeže.

Tako z lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v nas in naših telesih.

Radostno širimo vprašanja, kaj je še mogoče in veličastno podiramo zidove in bariere, ki so nas do sedaj toliko let zadrževali.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 160€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

KDAJ?

sobota 23. julij 2022 od 10 – 16 ure

in

nedelja 24.julij 2022 od 11 – 15 ure

KJE? Botanični vrt Univerze v Mariboru, Pivola 90a, 2311 Hoče. Na mehkobi trave in pod drevesi v prijetni naravni senci.

Kako je lahko še boljše kot to?

Prijave sprejemamo na tel. št. 040730558 ali na e-mail: barbara.klaus@gmail.com

Seminarje in delavnice vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Začetek:
23 julija od 11:00 dop
Zaključek:
24 julija od 3:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih