Loading dogodki

« Vsi dogodki

“Dogodek pod smrekami” – Vesna Volk – Grafologija + IZMENJAVE Access Consciousness, 28.8.2022

28 avgusta od 11:00 dop do 4:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Grafologija je veda, ki analizira in proučuje pisavo v povezavi z njegovimi psihološkimi značilnostmi. V medicini se lahko uporablja kot pomoč pri diagnozi bolezni možganov in živčnega sistema. Ne smemo je zamenjevati s forenzično preiskavo dokumentov.

Pisava razkriva vašo osebnost.

Grafologija je veda o določanju ter ocenjevanju posameznikovega značaja in osebnosti posameznika ob pomoči analize pisave. Grafologija temelji na standardiziranih metodah opazovanja in ocenjevanja pisalnih potez, ki so se razvile že pred dvema tisočletjema.

Ker je grafologija resnično veda in je zelo obširna vam bom predstavila delček te čarobne znanosti. Pogledali bomo osnove grafologije in podpis.

Podpis je obraz, ki se kaže drugim.

Vaš podpis je obraz, ki ga kažete svetu – tako želite, da vas vidijo drugi. Razviti podpis je zelo osebna stvar. Nekateri porabijo veliko časa, da se odločijo, kakšen videz bo imel njegov podpis. Kot bi izbirali, kaj bodo oblekli.

Kdo je Vesna Volk?

Vesna je nenehna raziskovalka življenja, vedno me je zanimalo vse prikrito, neznano, vedela sem, da življenje ni to kar govorijo ljudje. Zato sem sama vedno znova raziskovala različne seminarje, orodja, seanse in vede. In ena me je še prav posebej pritegnila. To je bila grafologija.

Od 13 – 16 ure sledijo IZMENJAVE Access Consciousness

KDAJ? 28. avgust 2022 od 11 – 16 ure

KJE? Botanični vrt Univerze v Mariboru, Pivola 90a, 2311 Hoče

CENA: 20€

Kako je lahko še boljše kot to?

Raj sprostitve se nahaja na mirni lokaciji v Hočah pri Mariboru. Zasebni wellness je odmaknjen od mestnega vrveža, nahaja se v naravi in je obdan z krošnjami dreves, kar še posebej vpliva na pozitivno razpoloženje, ko naju obiščete. Uživate lahko v mirnem domačem ambientu in si privoščite razvajanje duše in telesa.

Prijave sprejemamo na tel št. 04o7 30558 ali na e-mail: barbara.klaus@gmail.com

Seminarje in delavnice vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Datum:
28 avgusta
Ura:
11:00 dop do 4:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih