Loading dogodki

« Vsi dogodki

Vabilo na IZMENJAVE

1 junija od 5:30 pop do 31 avgusta od 9:30 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Izmenjave so najbolj zabaven in sproščujoč del tedna. V Hočah pri Mariboru jih izvajamo ob ponedeljkih in sredah, potrebno je le, da predhodno javite in potrdite svoj prihod. Prisrčno vabljeni! 

Ste že kadarkoli v preteklosti opravili delavnico telesnih procesov sistema Access Consciousness® (Access Bars, Energijski Facelift, MTVSS, Korekcija vida, Biometrična mimikrija, Demolekularna manifestacija, itd.) in z vsem svojim bitjem občutili njihove veličastne učinke?

Potem se resnično zavedate, kako pomembno je, da jih še naprej redno izvajate, prejemate, se družite, obnavljate in poglabljate svoje dosedanje znanje. Popolnoma jasno vam je, da z rednimi izmenjavami še bolj zasijete, ste lahkotnejši, bolj igrivi, lažje in več kreirate in si v svojem življenju neprimerno lažje izbirate vse, kar si zares želite. Tako vi kot tudi vaša okolica, ki opaža pozitivne spremembe v vašem bivanju, obnašanju, počutju, delovanju.

Vabljeni v našo skupino na redne izmenjave lahkotnosti, sprostitve in radostnega kreiranja, ki jih zaradi velikega zanimanja sedaj izvajamo že ob ponedeljkih in sredah od 17.30 ure dalje in kadar je dovolj prijavljenih, jih izvedemo tudi ob sredah ob 9. uri.

Tudi, če nimate opravljenih delavnic procesov Access Consciousness®, ste lepo vabljeni, da se nam pridružite in na lastni koži izkusite neverjetne učinke tretmajev. Lahko tudi svoji ljubi osebi podarite darilni bon in ji/mu s tem sporočite, kako veliko vam pomeni njeno/njegovo dobro počutje in zadovoljstvo.

Za organizacijo izmenjav so obvezne predhodne prijave na mail barbara.klaus@gmail.com, telefon prek SMS sporočila 040730558, ali preko spletnega kontaktnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/ z namenom zagotavljanja dovoljšnega števila masažnih miz. Če želite, lahko prinesete tudi svojo odejo ali blazino.

Za pijačo in prigrizke poskrbim jaz, vse ostalo bomo kreirali skupaj.

Izmenjave potekajo v Hočah, Hočka cesta 27a.
Prispevek za izmenjave:  10 eur / udeleženca.

Kako lahko v našem življenju kreiramo več lahkotnosti in radosti? Pridite na izmenjave in bodite najboljši možen doprinos sebi in svetu!

Izmenjave vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

 

Podrobnosti

Začetek:
1 junija od 5:30 pop
Zaključek:
31 avgusta od 9:30 pop
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih