Loading Dogodki

« All Dogodki

  • dogodek je potekel

Vabilo na IZMENJAVE

avgust 19 od 6:00 pop do 9:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Naslednje izmenjave imamo v ponedeljek, 19. 8. 2019, od 18. ure dalje. Prisrčno vabljeni! 

Ste že kadarkoli v preteklosti opravili delavnico telesnih procesov sistema Access Consciousness® (Access Bars, Energijski Facelift, MTVSS, Korekcija vida, Biometrična mimikrija, Demolekularna manifestacija, itd.) in z vsem svojim bitjem občutili njihove veličastne učinke?

Potem se resnično zavedate, kako pomembno je, da jih še naprej redno izvajate, prejemate, se družite, obnavljate in poglabljate svoje dosedanje znanje. Popolnoma jasno vam je, da z rednimi izmenjavami še bolj zasijete, ste lahkotnejši, bolj igrivi, lažje in več kreirate in si v svojem življenju neprimerno lažje izbirate vse, kar si zares želite. Tako vi kot tudi vaša okolica, ki opaža pozitivne spremembe v vašem bivanju, obnašanju, počutju, delovanju.

Vabljeni v naše skupinice na redne izmenjave lahkotnosti, sprostitve in radostnega kreiranja, ki jih zaradi velikega zanimanja sedaj izvajamo že ob ponedeljkih in sredah ob 18. uri, kadar je dovolj prijavljenih, izvedemo tudi ob sredah ob 9. uri. Dodatne termine izmenjav z lahkotnostjo kreiramo sproti.

Tudi, če nimate opravljenih delavnic procesov Access Consciousness®, ste lepo vabljeni, da se nam pridružite in na lastni koži izkusite neverjetne učinke tretmajev. Lahko tudi svoji ljubi osebi podarite darilni bon in ji/mu s tem sporočite, kako veliko vam pomeni njeno/njegovo dobro počutje in zadovoljstvo.

Za organizacijo izmenjav so obvezne predhodne prijave na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko spletnega kontaktnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/ z namenom zagotavljanja dovoljšnega števila masažnih miz. Če želite, lahko prinesete tudi svojo mizo, odejo ali blazino. Za pijačo in prigrizke poskrbim jaz, vse ostalo bomo kreirali skupaj.

Delavnica poteka v Hočah, Hočka cesta 27a.
Prispevek za izmenjave: 10 eur

Kako lahko v našem življenju kreiramo več lahkotnosti in radosti? Pridite na izmenjave in bodite najboljši možen doprinos sebi in svetu!

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
avgust 19
Čas:
6:00 pop do 9:00 pop
Dogodek Category:

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Facebook
Pošljite po Emailu
Twitter
Pinterest
Instagram
Google+
https://www.mojaizbirakreira.si/events/vabilo-na-izmenjave">

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih