Loading Dogodki

« All Dogodki

Temelji na Pohorju z dr. Snežo Ulčar

avgust 29 do september 1

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Temelje na Pohorju bomo izvedli med 29. 8. in 1. 9. 2019.

Zadnje dni letošnjega avgusta bomo namenili enemu najbolj čarobnih in osvobajajočih dogodkov v sistemu Access Consciousness, pomenljivo imenovanem TEMELJI. Z zdravnico, radostno raziskovalko brezmejnih možnosti življenja onkraj te resničnosti in izvajalko TEMELJEV, dr. Snežo Ulčar, se bomo odeli v neverjetno vzdušje pohorske narave in globoko sproščali tako um kot telo. Lahkotno in nežno bomo odstranjevali vse omejitve, ki so nam do zdaj krojile življenja. Ustvarjali bomo nove energijske poti, odklepali vrata brezmejnim možnostim kreacije izpolnjenega, radostnega in veličastnega življenja.

 

Dr. Sneža Ulčar o TEMELJIH: Nadgradi svoje življenje

💫 Štirje dnevi relaksacije telesa in uma, odstranjevanja omejitev na vseh področjih življenja, na odnosih, financah, telesu in zdravju, zasvojenosti, strahu, tesnobnosti, omejujočih misli, vsega kar vas omejuje in zaustavlja, do točke, do katere ste sami voljni iti.

💫 Za vse življenje prejmete številna orodja za kreacijo večjih možnosti.

💫 Access Consciousness TEMELJI vas povabijo, da stopite v čarobnost, v čarobnost sebe in življenja za katerega ste vedno vedeli, da obstaja.

💫 Ti štirje dnevi odnesejo stran vsa stara prepričanja, vzorce, obsodbe, zaključke. Odprejo vam vrata, da se prenehate zaustavljati in začnete kreirati življenje, ki je resnično zabavno in izpolnjujoče. Resnično Vaše!

💫In kaj če je mogoče vse spremeniti? Kaj če vi veste nekaj, kar ne ve nihče? Kaj če je sedaj čas, da se izrazite in izberete vse, za kar ste prišli na ta svet?

💫 In vedno je na TEMELJIH onkraj vseh pričakovanj in vedno je zabavno, igrivo, raziskujoče, z aha momenti, hvaležnostjo, nežnostjo, milino, radostjo …

💫In vedno vam podarimo seanso Simfonije možnosti, ki je onkraj vsega,  kar poznamo v tej resničnosti in odpira vse, kar ne deluje.

💫In zraven so še štirje telesni procesi za razvajanje in negovanje telesa in odklepanje travm, bolezni, bolečin, trpljenja, poškodb, podobnosti z drugimi, spreminjanja okusa hrane, pijače. Postanemo alkimisti svojega življenja.

💫In udeleženci si izmenjujete barske, s katerimi izklopimo in umirimo um in še lažje in brez strahu dostopamo to podzavesti in lahko izbrišemo, prečistimo, odpustimo še več omejitev. In smo še bolj prisotni sami s sabo, svojim telesom in svojim življenjem, posledično z drugimi in celim svetom. In kaj je še mogoče? :).

💫Prejmete enourno energijsko sintezo skupnosti z dr. Dainom Heerom, pri kateri kot Maestro doprinašam vašim telesom, da se odklene še več iz teles in vaših bitij in vstopi v več prostora, lahkotnosti, občutka skupnosti z vsem, zemljo, ljudmi …

 

Čarobnost dogodka bodo dodatno bogatila mogočna pohorska drevesa, veličastni konji in še posebna poslastica – koncert glasbeno-meditacijske zasedbe Shamballa v petek, 30. avgusta. Zasedbo Shamballa sestavljajo izvrstni glasbeniki, ki s pomočjo glasbe povezujejo različne, na prvi pogled morda celo nezdružljive svetove, vse z namenom doseganja najglobje povezave z lastnim bistvom in energijami. Kot pravijo v Shamballi: »Živa glasba, prepevanje manter in avtorskih pesmi so stopnice, ki nas vodijo v notranji tempelj miru iz katerega izhaja celotno naše zavedanje, bivanje in sožitje. Cilj skupinskega petja manter je stopiti v stik s seboj in izkušnjo le-tega poglobiti. Taka oblika petja ustvari močno energijsko polje, ki nas čustveno ter duhovno hrani in vzbudi naše subtilne energije, kar nam omogoči ostrejše notranje zaznavanje.« Svoje globoko sporočilo bodo z edinstveno glasbeno kreacijo prenesli tudi na udeležence.

Skratka, TEMELJI so seminar brez primere, spremenili bodo vaš celoten pogled na življenje, svet, energije, možnosti. Potem enostavno ni več poti nazaj, samo še v širjave in milino lahkotnih in veličastnih kreacij.

FACILITATORKA/PREDAVATELJICA: TEMELJE vodi zdravnica dr. Sneža Ulčar, ki z neizmernimi dolgoletnimi izkušnjami in širokim internističnim znanjem, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote subtilno in resnično lahkotno povezuje in združuje medicinsko znanje z drugimi znanji. Dr. Sneža je certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you, je nenehna ustvarjalka, prisotna v trenutku, dinamična, inovativna ženska, ki s pomočjo orodij sistema Access Consciousness opolnomoča ljudi, da pridejo nazaj do sebe, svoje moči, zdravja, hvaležnosti, nežnosti, ranljivosti, radosti, novih premikov v življenju, novih poti, novih čarobnih možnosti, ki so na dosegu roke. Dr. Sneža je med drugim tudi ustanoviteljica in ustvarjalka Aurora Centra v Ljubljani (www.aurora.si), kjer nudi drugačen pristop za globoko sprostitev, revitalizacijo in regeneracijo uma in telesa, pomlajevanje, širjenje obzorij, zdravje.

KJE: Po znanje, ki vam bo življenje obrnilo popolnoma na glavo, vam ni treba nikamor dlje kot na POHORJE, v izjemno vzdušje HOTELA TISA POHORJE, Hočko Pohorje 40, 2208 Pohorje. Kako je sploh lahko še boljše kot to?

KDAJ: Od četrtka, 29. avgusta, do nedelje, 1. septembra 2019

PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access bars delavnica (lahko jo opravite pri dr. Ulčar ali pri Barbari Klaus)

Investicija v TEMELJE:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 1100€*
Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€
Otroci od 16 do 17 let 550€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

Hotel:

Storitev Cena
Nočitev v Hotelu Tisa s polpenzionom 36€/dan
Kosilo ali večerja (brez nočitve) 13€/dan

Ponujamo možnost plačila na več obrokov s karticami Visa, Mastercard (sami določite število obrokov, če imate kartice, ki to omogočajo, sicer se v svoji banki pozanimajte kako do nje) ali Diners (možnost plačila do šest obrokov).

Obvezne prijave in dodatne informacije sprejema organizatorka dogodka, Barbara Klaus, Osebna Wellness svetovalka, Access Bars Facilitator, Access Facelift in Body Facilitator, CFMW, in sicer na telefonu 040 730 558 ali na barbara.klaus@gmail.com

Ob prijavi na dogodek prejmete predračun za celoten znesek ali pa poravnate akontacijo v višini 100 € (nepovratno), ki jo poravnate do 14. 8. 2019 na TRR, na samem dogodku pa lahko potem z gotovino poravnate ostalo ali pa se dogovorite za plačilo na obroke (vse se dogovorimo z vsakim posebej).

Plačilo na Zavod Moje zdravje, PE Aurora Center, Peričeva 23, 1000 Ljubljana, TRR SI 56 3000 0000 8814  717.

Podrobnosti

Začetek:
avgust 29
Konec:
september 1

Prizorišče

Hotel Tisa Pohorje
Hočko Pohorje 40
Pohorje, 2208
+ Google Map
Facebook
Pošljite po Emailu
Twitter
Pinterest
Instagram
Google+
https://www.mojaizbirakreira.si/events/temelji-na-pohorju-z-dr-snezo-ulcar">

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih