Loading dogodki

« Vsi dogodki

Tečaj MASAŽE 5ih KONTINENTOV – M5C

21 julija od 9:00 dop do 22 julija od 6:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Magičnost ŽIVLJENJA lahko najdemo tudi skozi MASAŽO 5ih KONTINENTOV – skozi dotik 🙂

Naša telesa potrebujejo in izbirajo in obožujejo dotike.

Telesa vam bodo neskončno hvaležna, če jim privoščite več negovanja, nežnosti, razvajanja. Telesa si vedno želijo več vaše pozornosti in prisotnosti. Če boste dobro skrbeli za telo, vam bo obilo vračalo in vas podprlo, ko boste ustvarjali in raziskovali in dosegali svoje zmage.

M5C je odlično orodje pri tem in osvaja srca in telesa in se izjemno hitro širi po vsem svetu. Torej vam znanje te masaže ponuja čudovito možnost za razvajanje teles in grajenje svojega poslovnega uspeha. Masaža združuje najboljše iz sveta eteričnih olj, dodaja elemente masažnih gibov kar 5 ih svetovno priznanih vrhunskih masažnih tehnik in v vso to čarovnijo dodaja še energijski doprinos in vse skupaj se zlije v čarovnijo za naša telesa in naša bitja.

Naša bitja so izbrala imeti telo tudi in ravno zaradi takšnih vrhunskih doživetji, ki jih lahko izkusijo in v njih neskončno uživajo le če imajo telo. Torej koliko ste voljni sprejeti in biti ta energija seksualnosti, ki je energija življenja, porajanja, zdravljenja in neskončnih možnosti in koliko ste voljni doživljati in živeti orgazmično življenje?

Vse to vam lahko ponudi M5C. Lahko jo izberete kot tretma ali pa se jo tudi naučite. 🥰

Za več informacij sem vam vedno na voljo.

Naslednji tečaj bo v juliju. Če ste začutili energijo in ekspanzijo tega tečaja in si vzemite 2 dni prosto in pridite na tečaj 21 in 22. od 9 do 18 ure. Tečaj bo tokrat ob večji udeležbi potekal v novih prostorih Akademije Studio Lepota v Slovenski Bistrici na Pirnikovi 8. V primeru, da nas bo manj pa v Hočah pri Mariboru.

Želimo si kreirati še nove termine skupaj z vami in če imate željo po kakem določenem terminu ali da tečaj izvedemo v vašem kraju bom vesela vašega klica ali maila: barbara.klaus@gmail.com, 040730558.

Imate primeren prostor, salon ali pa nekaj ljudi, ki bi se skupaj z vami radi naučili te čudovite masaže? Pokličite in se o vsem dogovorimo.

Cena in kontakt:

Cena tečaja je 480€ (vključen priročnik, video, certifikat in druga gradiva).

Plačilo tečaja se izvede na naslednji način: 150€ akontacije poravnate ob prijavi, kar je minimalno 8 dni pred začetkom tečaja in ostanek 330€ ob prihodu na tečaj.

Lahko pa tudi v celoti ob prijavi, ki naj bo minimalno 8 dni pred začetkom tečaja. Tako lahko pravočasno pripravimo gradiva in naročimo licenco, ki nam jo federacija M5C pošlje po pošti pred vsakim tečajem.

 

DATUM NOVEGA TEČAJA: 21. in 22. julij 2022

2 dnevni tečaj Masaže 5-ih Kontinentov vodi Barbara Klaus.
Prijave na mail: barbara.klaus@gmail.com

 

Vabljeni!

PS: Cena masaže M5C: 100 € (cca. 70 minut)

Več informacij vedno dobite prek telefona 040 730 558

Podrobnosti

Začetek:
21 julija od 9:00 dop
Zaključek:
22 julija od 6:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih