Loading dogodki

« Vsi dogodki

Tečaj MASAŽE 5ih KONTINENTOV – M5C

29 januarja od 9:00 dop do 30 januarja od 6:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK
Magičnost ŽIVLJENJA lahko najdemo tudi skozi MASAŽO 5ih KONTINENTOV – skozi dotik

Naša telesa potrebujejo in izbirajo in obožujejo dotike.

Skočili smo v novo leto in če želimo, lahko to leto postane naše najbolj magično leto. Dnevi so se že začeli daljšati in naša telesa se bodo počasi prebujala iz zimskega spanja. In ob tem vam bodo neskončno hvaležna, če jim privoščite več negovanja, nežnosti, razvajanja in na splošno si želijo več vaše pozornosti in prisotnosti. Če bomo dobro skrbeli za telo, nam bo le to obilo vračalo in odprlo, ko bomo ustvarjali svoje zmagovito leto.

🙂

M5C je odlično orodje pri tem in osvaja srca in telesa in se izjemno hitro širi po vsem svetu. Torej vam znanje te masaže ponuja čudovito možnost za razvajanje teles in grajenje svojega poslovnega uspeha.

🙂

Lansko leto sem v mesecu maju tudi jaz izbrala in postala učiteljica in izvajalka te tehnike Masaže 5ih kontinentov.
Masaža združuje najboljše iz sveta eteričnih olj, dodaja elemente masažnih gibov kar 5 ih svetovno priznanih vrhunskih masažnih tehnik in v vso to čarovnijo dodaja še energijski doprinos in vse skupaj se zlije v čarovnijo za naša telesa in naša bitja.

🙂

Naša bitja so izbrala imeti telo tudi in ravno zaradi takšnih vrhunskih doživetji, ki jih lahko izkusijo in v njih neskončno uživajo le če imajo telo.

🙂

Torej koliko ste voljni sprejeti in biti ta energija seksualnosti, ki je energija življenja, porajanja, zdravljenja in neskončnih možnosti in koliko ste voljni doživljati in živeti orgazmično življenje?

🙂

Vse to vam lahko ponudi M5C in vi si jo lahko izberete kot tretma ali pa se jo tudi naučite.

🥰

🙂

Za več informacij sem vam vedno na voljo.

Masaža 5ih kontinentov

🙂

Tokrat se ponuja tečaj konec meseca januarja. Če ste začutili energijo in ekspanzijo tega tečaja in si lahko vzamete prost vikend, potem se lahko pridružite naslednjemu tečaju, ki ga bomo speljali v vikendu 29.1. in 30.1. od 9 do 18 ure.

Masažo bomo tokrat izvedli pri meni v Hočah oz če ima kdo željo, da jo izpeljemo na vaši lokaciji, se o tem lahko dogovorimo.

Kreirajo se novi termini in če imate tudi vi željo po kakem določenem terminu bom vesela vašega klica ali maila: barbara.klaus@gmail.com, 040730558 🙂

Imamo že nekaj povpraševanja za tečaje v več krajih po Sloveniji in izven Slovenije 🙂 zato bom resnično vesela vašega klica. Imate primeren prostor, salon ali pa nekaj ljudi, ki bi se skupaj z vami radi naučili te čudovite masaže?

Pokličite in se o vsem dogovorimo.

Cena in kontakt:

Cena tečaja: (vključen priročnik, video in certifikat in druga gradiva) ….. 480€.

DATUM NOVEGA TEČAJA: 29. in 30. januar 2022

2 dnevni tečaj Masaže 5-ih Kontinentov vodi Barbara Klaus.

Prijave na mail: barbara.klaus@gmail.com

Vabljeni!

Cena masaže M5C: 100 € ( ca 70 minut)

Več informacij vedno dobite prek telefona 040730558.

Podrobnosti

Začetek:
29 januarja od 9:00 dop
Zaključek:
30 januarja od 6:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih