Loading dogodki

« Vsi dogodki

Tečaj MASAŽE 5ih KONTINENTOV – M5C z Barbaro Klaus in Andreo Toth

9 junija od 9:00 dop do 10 junija od 6:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Kaj pa, če obstaja masažna tehnika, ki lahko popolnoma spremeni vaše življenje?

Čarobni preplet masaže 5 celin je masaža z eteričnimi olji in dotikom, čudež prostora, ki ne spreminja le stika s svojim telesom in samim seboj, tako da lahko dejansko vpliva skozi vse vaše življenje.

Je povabilo, da se ponovno povežete s seboj, našli boste ravnovesje, svojo osredotočenost in tako preoblikovali svoj vsakdan. Masaža razstruplja telo, ga aktivira in pomaga sprostiti vsa zataknjena mesta. Odprete se globoko vase in se znova začnete počutiti živi.

Poleg tega je to impresivna poslovna priložnost in neverjeten katalizator za povezanost z vami, vašim telesom in odnosi.

Tečaj bo potekal na Ptuju v prelepi Sloveniji s čudovito Andreo Toth in Barbaro Klaus.

Naša telesa potrebujejo in izbirajo in obožujejo dotike.

M5C je odlično orodje pri tem in osvaja srca in telesa in se izjemno hitro širi po vsem svetu. Torej vam znanje te masaže ponuja čudovito možnost za razvajanje teles in grajenje svojega poslovnega uspeha. Masaža združuje najboljše iz sveta eteričnih olj, dodaja elemente masažnih gibov kar 5 ih svetovno priznanih vrhunskih masažnih tehnik in v vso to čarovnijo dodaja še energijski doprinos in vse skupaj se zlije v čarovnijo za naša telesa in naša bitja.

Naša bitja so izbrala imeti telo tudi in ravno zaradi takšnih vrhunskih doživetji, ki jih lahko izkusijo in v njih neskončno uživajo le če imajo telo. Torej koliko ste voljni sprejeti in biti ta energija seksualnosti, ki je energija življenja, porajanja, zdravljenja in neskončnih možnosti in koliko ste voljni doživljati in živeti orgazmično življenje?

Tečaj bo tokrat potekal v prostorih Dotika lahkotnosti, Rajšpova ulica 15b, 2250 Ptuj v prelepem najstarejšem mestu Slovenije.

Cena in kontakt:

Cena tečaja: (vključen priročnik, video, certifikat in druga gradiva) 480€, če ponavljate pa 250€.
DATUM NOVEGA TEČAJA: 9. in 10.junij 2022 od 9 – 18 ure

2 dnevni tečaj Masaže 5-ih Kontinentov vodita Barbara Klaus in Andrea Toth

Prijave na mail: barbara.klaus@gmail.com

Podrobnosti

Začetek:
9 junija od 9:00 dop
Zaključek:
10 junija od 6:00 pop

Prizorišče

Rajšpova ulica 15b 2250 Ptuj
Rajšpova ulica 15b
2250 Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Map
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih