Loading Dogodki

« All Dogodki

SOP – Simfonija možnosti skupinska seansa, vsak petek ob 20 uri

januar 24 od 8:00 dop do 5:00 pop

Simfonija možnosti ( SOP) – skupinske seanse ob petkih zvečer, od 20.00. do 21.30 ure 2019.

Simfonija možnosti je edinstvena izkušnja širjenja prostora možnosti v življenju, ki so del vas, vi pa jim do sedaj še niste  dali priložnosti, da pokažejo vso svojo veličino.

Simfonija možnosti odpira vrata velikemu kraljestvu potenciala, ki ste VI.

Kako bi bil videti vaš svet, kjer bi si zase lahko izbi(i)rali karkoli, brez omejitev preteklosti ali okolice?

Kako bi se počutili, če bi lahko živeli svojo pravo resnico, ne glede na mnenja, predsodke in prepričanja drugih? Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali med neskončnimi možnostmi, ki pravzaprav so vi?

Postanite odprti svojemu bistvu, popustite zavore in se lahkotno predajte. Dopustite si prejemati in dajati svoje edinstvene energije, z njimi ustvarjati in izbirati čarobnosti znova in znova.

Simfonija možnosti je resnično posebna izkušnja seanse sistema Access Consciousness®, s katero resnično ustvarjamo prave male čudeže. S komaj verjetno lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v vas in vašemu telesu. Radostno širimo spekter vprašanja, kaj je še mogoče in veličastno podiramo zidove, ki so nas toliko let zadrževali- do sedaj.

Seanso je praktično nemogoče »pravilno« opisati z besedami, saj se dejansko izkušnje unikatno razlikujejo pri vsakem izmed nas in na vsaki seansi je drugače. Zato vas vabim, da se nam pridružite na petkovih večerih in skupaj odplavajmo in se prepoustimo čarovniji energij -Simfonije možnosti.

 

Na vsaki seansi se bomo najprej sprostili, spustili vse bariere in se razširili kot neskončno bitje. Poklepetali bomo o vseh izbirah in možnostih, ki jih lahko odpre in podpre vsaka seansa Simfonije možnosti in nato se boste prepustili čudovitm energijam in procesu SOP.

Investicija:

 Udeleženec Investicija
Odrasli za posamezni obisk 25€
Odrasli, ki izberejo paket 5ih srečanj 100€
Otroci od 16 do 17 let 15€
Otroci do 15 let Brezplačno ob prisotnosti svojih staršev/skrbnikov

****POSEBNA PONUDBA: V petek 24.1. se lahko prijavite na delavnico telesnega procesa za Obnavljanje Zemlje in telesa ob 17:30 uri in v tem primeru, če ostanete potem še na SOP seansi vam oba dogodka skupaj ponudim po posebni ceni 45 eur. 

Seanse potekajo v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče. Izjemoma, če fizično ne morete biti prisotni bo na voljo povezava na zoom in lahko spremljate in uživate v energijah seanse na daljavo v udobnosti svojega doma. 

Plačilo je mogoče z gotovino pred začetkom srečanja (razen v primeru če spremljate seanso od doma, potem je plačilo potrbno izvesti en dan prej, da vam potem pošljem link za povezavo na zoom) ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seanse vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
januar 24
Čas:
8:00 dop do 5:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih