Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

ONLINE – Skupinska seansa Simfonija možnosti

januar 1 od 9:00 pop do januar 31 od 10:00 pop

SOP2311
PRIJAVI SE NA DOGODEK

 Simfonija možnosti ( SOP) – skupinska seansa vsak torek in petek od 21.00 do 22.00 ure – on-line skupina

Simfonija možnosti je edinstvena izkušnja širjenja prostora in možnosti v življenju, ki so del vas, vi pa jim do sedaj še niste  dali priložnosti, da pokažejo vso svojo veličino.

Simfonija možnosti odpira vrata velikemu kraljestvu potenciala, ki ste VI.

Kako bi bil videti vaš svet, kjer bi si zase lahko izbirali karkoli, brez omejitev preteklosti ali okolice?

Kako bi se počutili, če bi lahko živeli svojo pravo resnico, ne glede na mnenja, predsodke in prepričanja drugih? Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali med neskončnimi možnostmi, ki pravzaprav so VI?

Postanite odprti svojemu bistvu, spustite zavore in se lahkotno predajte. Dopustite si prejemati in dajati svoje edinstvene energije, z njimi ustvarjati in izbirati čarobnost znova in znova.

Simfonija možnosti je resnično posebna izkušnja seanse sistema Access Consciousness®, s katero resnično ustvarjamo prave čudeže. Z lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v vas in vašemu telesu. Radostno širimo spekter vprašanj. Kaj vse je še mogoče? Veličastno podiramo zidove, ki so nas toliko let zadrževali.

Seanso je nemogoče opisati z besedami, saj se izkušnje unikatno razlikujejo pri vsakem izmed nas in na vsaki seansi je drugače. Vabim vas, da se nam pridružite na petkovih večerih in skupaj odplavamo in se prepustimo čarovniji energij – Simfonije možnosti.

Na vsaki on-line seansi, ki jih imamo preko zoom povezave se bomo najprej sprostili, spustili vse bariere in se razširili kot neskončno bitje. Poklepetali bomo o vseh izbirah in možnostih, ki jih lahko odpre in podpre vsaka seansa Simfonije možnosti in nato se boste prepustili čudovitim energijam in procesu SOP.

Na voljo so tudi jutranja skupinska srečanja, vsak dan od ponedeljka do petka ob 8 uri zjutraj. Poglej si več in se prijavi na: https://www.mojaizbirakreira.si/events/jutranja-srecanja-z-sop-zbudi-se-z-barbaro/

Na voljo sta vam 2 on-line skupini:

  1. Klepeti in pokušine SOP-jev z Barbaro, vsak mesec – vsak torek in petek zvečer ob 21. uri. Ob torkih in petkih bo na začetku seanse krajši čas namenjen različnim tematikam + orodjem + energetskim vajam in nato veliko SOP ja, sproščanje in odpiranje neskončnim energijam Simfonije možnosti. Ob petkih bomo občasno imeli goste, ki so nam v dodatni doprinos pri seansah. Imamo zaprto Facebook skupino, ki je namenjena klepetom, dodatnim vsebinam in vašim vprašanjem, kjer lahko podelite svoje izkušnje, občutke, spremembe… Za vsako srečanje prejmete Zoom povezavo, da se ob 21.uri vidimo in tako sodelujete in sprašujete v živo. Video posnetek vsakega srečanja je nato naložen v FB skupino in vam tam ostaja za vedno na voljo za ogled. Kadarkoli začutite ali potrebujete malo spodbude v težkem dnevu in malo energij Simfonije možnosti za lažje kreiranje in izbiranje si ponovno zavrtite katerega od posnetkov.
  2. Zbudi se z Barbaro – vsak dan, razen ob vikendih ob 8.00 uri – 30 minut – vlečenje energije, orodja Accsess Consciousenssa in Simfonija možnosti – dobimo se v zaprti FB skupini, kjer se javim v živo, posnetki ostanejo v skupini in so vam vedno na voljo.

Lahko se odločite za posamezen obisk, eno skupino ali drugo skupino ali vzamete kar obe in imate poseben popust 🙂

*** Tisti, ki ste v teh skupinah že od vsega začetka imate še posebne ugodnosti ( Poglej pod**v tabeli) . Lahko pa me še pokličete.

 Udeleženec Investicija
Posamezni petkov obisk 15€
Mesečni paket večernih srečanj (torek in petek ob 21 uri) 60€ (50€ **)
Mesečni paket za 2 skupini ( večerna tor in pet ob 21 uri in jutranja vsak dan med tednom ob 8 uri ( od 1.8. do 30.8.) 80€ (60€ **)
Samo jutranja skupina vsak dan ob 8.00- 30 minut (pon do pet) 60 € (40€ **)

Srečanja za SOP potekajo na Zoom povezavi in jih tako lahko spremljate in uživate v energijah seanse na daljavo v udobnosti svojega doma, kasneje pa jih najdete naložene v zaprti FB skupini. 

Plačilo je mogoče z gotovino, pri meni na izmenjavah ali na delavnici, ali pa poravnate pristop prek TRR ali PayPall vsaj 1 dan pred začetkom srečanj. Plačilo je vedno za tekoči mesec in tudi če vstopiš sredi meseca so ti vedno na voljo vsi posnetki za nazaj ( tudi za pretekle mesece).

V primeru, da se odločiš, da ti srečanja ne ustrezajo, vrnemo denar za zadnji vplačani mesec in potem žal tudi nimaš več dostopa do zaprte Facebook skupine.

Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko telefona 040 730 558 ali preko spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seanse vodim Barbara Klaus CF, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Začetek:
januar 1 od 9:00 pop
Konec:
januar 31 od 10:00 pop
Cena:
SOP2311
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih