Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

ONLINE klepet o PARTNERSTVU

januar 30 od 3:00 pop do 6:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

ONLINE –  Klepetalnica o Partnerstvu, elenemtih intimnosti ….

v soboto 30.1. 2021 od 15.00 do 18.00 ure

Vabim vas na zabavno popoldansko klepetanje o partnerstvu, seksualni energiji, pa o senzualnosti in seksu, elementih intimnosti. Večina smo še doma in takoj po prazničnih dneh in malo za spremembo ali pa za kak majhen vpogled kako lahko morda naredimo v novem letu kako stvar malo drugače.

Veliko stvari se lahko pogovarjamo in poglejmo kam nas bo odpeljala tokratna delavnica. Krojili jo bomo skupaj, glede na vaša vprašanja in kaj vas bo zanimalo.  Tokrat bo morda malo bolj vroče in zabavno kot ponavadi. Ne verjamete? Pridite se prepričat 🙂 . Se dobimo kar iz domačega naslanjača ali celo iz postelje 🙂 .

Ste kot večina ljudi prepričani, da veste vse o seksu oz vsaj toliko, da se vam o tem res ni treba več pogovarjati? Je za vas seks neko dejanje, izvajanje različnih posteljnih “akrobacij”, ali ga povezujete s čustvi, energijo, morda ljubeznijo? Hmmm kaj vse zaznavate v zvezi s tem?

Vrednost poznavanja vseh teh elementov je v tem, da potem bolje prepoznamo, zaznavamo in se odločamo, kaj je dobro za nas in kaj si želijo drugi.

Ponavadi vse mečemo v en koš in potem je vse se skupaj premešano in na koncu več ne vemo kaj sploh izbiramo in zakaj.

Zato se bomo na delavnici pogovarjali o vseh elementih seksa, o petih elementih intimnosti, o 4 vprašanjih, ki lahko spremenijo vse, o napačnih mnenjih in zaznavah glede seksa, o tem kaj si pa v resnici želi vaše telo in še in še….

Naučili se bomo kar nekaj čistilnih izrekov in vprašanj, ki nam bodo v bodoče koristila, ko se bomo spraševali o tem kakšen odnos je dober, kateri partner je pravi zame in kakšne izbire pravzaprav imamo.

 

Seks je lahko kot zdravilo. Vam ta zamisel ne zveni logično?

Kaj pa če ste pripravljeni prejemati več? Bi bili pripravljeni prejeti v vašem življenju več ljubezni, več obilja, denarja…

Kaj če bi na seks gledali kot na ustvarjalno, kreativno, zdravilno energijo?

Kaj vse bi bilo potem še mogoče in kaj vse bi nam bilo na voljo?

Spolna energija je najmočnejša energija na planetu Zemlja in lahko jo uporabite za zdravljenje sebe in drugih.

 

Delavnica je tokrat pogovorna in je povabilo v raziskovanje in v več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča mir,                      lahkotnost in večjo povezanost s svojim telesom. 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 40€

Delavnica tokrat poteka prek spleta in po prijavi in plačilu prejmete zoom povezavo za dogodek. 

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, sem Maestro SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
januar 30
Čas:
3:00 pop do 6:00 pop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih