Loading Dogodki

« All Dogodki

  • dogodek je potekel

Klepet o SEKSUALNI ENERGIJI in PARTNERSTVU

marec 29 od 6:00 pop do 9:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Klepetalnica o Seksualni energiji in partnerstvu v nedeljo , 29. 3. 2020, od 18 do 21 ure.

Tokrat vas vabim na ta zabaven večer klepetanja o seksualni energiji, pa o senzualnosti in seksu pa tudi partnerstvu.

Saj vse to in še veliko več spada skupaj, se povezuje in prepleta in velikokrat zapleta.  Tokrat bo torej pri nas še bolj vroče in zabavno kot ponavadi. Ne verjamete? Pridite se prepričat 🙂 .

Ste kot večina ljudi prepričani, da veste vse o seksu oz vsaj toliko, da se vam o tem res ni treba več pogovarjati? Je za vas seks neko dejanje, izvajanje različnih posteljnih “akrobacij”, ali ga povezujete s čustvi, energijo, morda ljubeznijo? Hmmm kaj vse zaznavate v zvezi s tem?

Vrednost poznavanja vseh teh elementov je v tem, da potem bolje prepoznavamo, zaznavamo in se odločamo, kaj je dobro za nas in kaj si želijo drugi.

Ponavadi vse mečemo v en koš in potem je vse se skupaj premešano in na koncu več ne vemo kaj sploh izbiramo in zakaj.

Zato se bomo na tokratni delavnici pogovarjali o vseh elementih seksa, o petih elementih intimnosti, o 4 vprašanjih, ki lahko spremenijo vse, o napačnih mnenjih in zaznavah glede seksa, o tem kaj si pa v resnici želi vaše telo in še in še….

Naučili se bomo kar nekaj čistilnih izrekov in vprašanj, ki nam bodo v bodoče koristila, ko se bomo spraševali o tem kakšen odnos je dober, kateri partner je pravi zame in kakšne izbire pravzaprav imamo.

 

Seks je lahko kot zdravilo. Vam ta zamisel ne zveni logično?

Kaj pa če ste pripravljeni prejemati več? Bi bili pripravljeni prejeti v vašem življenju več ljubezni, več obilja, denarja…

Kaj če bi na seks gledali kot na ustvarjalno, kreativno, zdravilno energijo?

Kaj vse bi bilo potem še mogoče in kaj vse bi nam bilo na voljo?

Spolna energija je najmočnejša energija na planetu Zemlja in lahko jo uporabite za zdravljenje sebe in drugih.

 

Delavnica je tokrat pogovorna in je povabilo v raziskovanje in v več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča mir,                      lahkotnost in večjo povezanost s svojim telesom. 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 30€
Otroci od 16 do 17 let 15€
Otroci do 15 let Brezplačno ob prisotnosti svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik in pogostitev.

Delavnica tokrat poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27a, Hoče. 

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov,SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
marec 29
Čas:
6:00 pop do 9:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih