Loading Dogodki

« All Dogodki

Seks kot kreativna, ustvarjalna in zdravilna energija – delavnica tokrat v Ljubljani skupaj z dr. Snežo Ulčar

februar 22 od 2:22 pop do 8:22 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica o Seksualni energiji bo v soboto , 22. 2. 2020, od 14.22 do 20.22 ure.

Tokrat vas vabim na ta zabaven datum in ob malo “nori”uri, na delavnico v Ljubljano, kjer jo bova vodili skupaj z CF dr. Snežo Ulčar v Aurora centeru za Bežigradom. Tokrat bo še bolj vroče in zabavno kot ponavadi. Ne verjamete? Pridite se prepričat 🙂 .

Ste kot večina ljudi prepričani, da veste vse o seksu oz vsaj toliko, da se vam o tem res ni treba več pogovarjati? Je za vas seks neko dejanje, izvajanje različnih posteljnih “akrobacij”, ali ga povezujete s čustvi, energijo, morda ljubeznijo? Hmmm kaj vse zaznavate v zvezi s tem?

Vrednost poznavanja elementov seksa je v tem, da prepoznate pomebnost tega, kar v življenju zaznavamo glede delovanja ljudi.

Običajno se ljudje pogovarjajo o seksu, vendar v resnici ne vedo o čem resnično govorijo. Vse skupaj namečemo v en koš in mislimo, da je vse to seks a temu ni tako.

Zato se bomo na tokratni delavnici pogovarjali o vseh elementih seksa, o petih elementih intimnosti, o 4 vprašanjih, ki lahko spremenijo vse, o napačnih mnenjih in zaznavah glede seksa, o tem kaj si pa v resnici želi vaše telo in še in še….

Naučili se bomo kar nekaj čistilnih izrekov in vprašanj, ki nam bodo v bodoče koristila, ko se bomo spraševali o tem kakšen odnos je dober, kateri partner je pravi zame in kakšne izbire pravzaprav imamo.

 

Seks je lahko kot zdravilo. Vam ta zamisel ne zveni logično?

Kaj pa če ste pripravljeni prejemati več? Bi bili pripravljeni prejeti v vašem življenju več ljubezni, več obilja, denarja…

Kaj če bi na seks gledali kot na ustvarjalno, kreativno, zdravilno energijo?

Kaj vse bi bilo potem še mogoče in kaj vse bi nam bilo na voljo?

Spolna energija je najmočnejša energija na planetu Zemlja in lahko jo uporabite za zdravljenje sebe in drugih.

 

Na delavnici se bomo v prvem delu sprostili, pogovorili o vseh elementih seksa in brisali blokade z veliko čistilnimi izreki in Accessovimi orodji v drugem delu pa se naučite še 2 telesnih procesov:

  • Magnetna privlačnost do zavračanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih seksualnih energij
  • Pozivanje neumnosti spolnosti

Na delavnici prejmete gradivo in potrdilo o udeležbi in telesne procese lahko začnete takoj izvajati na sebi in drugih.

 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 150€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico 75€
Otroci od 16 do 17 let 75€
Otroci do 15 let Brezplačno ob prisotnosti svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
februar 22
Čas:
2:22 pop do 8:22 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih