Loading dogodki

« Vsi dogodki

DELAVNICA ZA RNK proces

23 januarja od 4:00 pop do 7:30 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica bo potekala v nedeljo, 23. 1. 2022 od 16.00 do 19.30 ure

Na moji letošnji prvi 3 Dnevni delavnici za telesa (3DAY Body Class) smo dobili nove priročnike in v njih sta nam Gary Douglas in Dr. Dain Heer spet pripravila kup novih telesnih procesov. Tako bomo v naslednjih mesecih ponovno raziskovali naša telesa.  Na rednih srečanjih 1x tedensko bomo na kratkih 3,5 urnih delavnicah telesnih procesov vsakič izbrali enega od novih procesov. Na kratko se bomo o njem pogovorili, naredili potrebne čistilne procese in se nato vsakega naučili in ga seveda tudi izvedli. Tako bomo odkrivali kje vse in kaj vse zaklepamo v telesa in obenem odkrivali vse čudežne sposobnosti in še neodkrite možnosti, ki nam jih nudijo naša telesa, pa se tega v največji meri sploh ne zavedamo.

Na tokratni delavnici se bomo srečali s procesom:

Uničenje in odstranjevanje vseh sprememb RNK….

Na tej delavnici se bomo igrali s tem popolnoma novim procesom, ki odpravlja vse spremembe RNK, ki so bile vnešene v telo na najrazličnejše načine – preko hrane, vode, sevanj in različnih kemičnih substanc (npr. cepiva). Spraševali ste s katerim procesom lahko vplivamo na to in tukaj je.

Izvedli in naučili se bomo uporabljati ta telesni proces in takoj po delavnici ga lahko potem zaganjate drugim in sebi in ga tudi kombinirate s procesi, ki jih že poznate.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 70€
Paket 5 ih delavnic 250€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat. Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev. Delavnica bo potekala v Kranju, Cesta staneta žagarja 19, Kranj in za več napotkov do lokacije pa lahko pokličete mojo gostiteljico Sašo Rešeta na telefon 031430188.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), Maestro in ASP, facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
23 januarja
Ura:
4:00 pop do 7:30 pop

Prizorišče

Kranj
Cesta Staneta Žagarja 19
Kranj, 4000 Slovenija
+ Google Map
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih