Loading dogodki

« Vsi dogodki

Dogodek pod smrekami – Povežimo telo in duha Dušan Portatis Kovač in dr. Milan Hosta ter izmenjave

3 julija od 11:00 dop do 5:00 pop

Dušan Portatis Kovač in dr. Milan Hosta bosta skupaj z nami spregovorila o celovitem in ezoteričnem pristopu do zdravja, ki obsega več plasti človekovega bivanja. Sprehodili se bomo z besedo in prakso od telesa, preko čustev in misli vse do duha.

Deležni bomo tudi meditativne kontemplacije povezane z dihanjem, s katero lahko vstopamo tudi v spremenjena stanja zavesti.

Po končanem predavanju sledijo AccessConsciousness izmenjave od 14-17 ure.

CENA: 20€

KDAJ? 3. julij od 11 do 17 ure

KJE? Raj sprostitve, zasebni wellness – Križna cesta 31b, 2311 Hoče

Kako je lahko še boljše kot to?

Raj sprostitve se nahaja na mirni lokaciji v Hočah pri Mariboru. Zasebni wellness je odmaknjen od mestnega vrveža, nahaja se v naravi in je obdan z krošnjami dreves, kar še posebej vpliva na pozitivno razpoloženje, ko naju obiščete. Uživate lahko v mirnem domačem ambientu in si privoščite razvajanje duše in telesa.

Prijave sprejemamo na tel št. 040486782 ali na e-mail: raj.sprostitve@gmail.com

Objem,
Barbara, Nina in Iris

Podrobnosti

Datum:
3 julija
Ura:
11:00 dop do 5:00 pop

Prizorišče

Križna cesta 31b, 2311 Hoče
Križna cesta 31b, 2311 Hoče
Hoče, Hoče–Slivnica 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040486782
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih