Loading dogodki

« Vsi dogodki

Pogovarjajte se z entitetami – Začetni seminar s Sophie Cerny v Ljubljani

4 februarja, 2022 od 6:00 pop do 6 februarja, 2022 od 5:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Pogovarjajte se z entitetami – Začetni seminar s Sophie Cerny v Ljubljani

Oprostite, kako prosim!? Je to seminar o duhovih?
Tako je, govorili bomo o entitetah – dušah umrlih, breztelesnih bitjih, ujetih energijah, kadilskih entitetah, pivskih entitetah, svetlobnih bitjih, angelih, spiritualnem svetu in celem kraljestvu entitet, ki nas konstantno obkroža, pa si tega velikokrat ne priznavamo.
Kaj, če bi si priznali, da so entitete vse okoli vas in je to, da jih zaznavate, nekaj povsem naravnega? Kaj se lahko spremeni v vašem življenju in česa se lahko osvobodite, če si to priznate?
Bi se želeli naučiti, kako se spoprijeti in sodelovati z entitetami in energijami, katerih se zavedate ali bi se raje pretvarjali, da se jih ne zavedate?
Ali bi si želeli premagati vse strahove in upor, ki ga imate v povezavi z entitetami?
Kaj če se lahko vsak nauči čiščenja entitet, komunikacije z njimi in celo sodelovanja?
Kaj, če je vaše zavedanje entitet vaša moč in darilo?
Pridružite se na začetni delavnici Pogovarjajte se z entitetami, na kateri se boste odkrili svoje zaznavanje in zavedanje, ki vam lahko olajša življenje na vseh področjih.
Pridružite se in pridobite popolnoma nov pogled na spiritualni svet.
Z orodji (meditacija, čistilni izreki, procesi, vprašanja, itd.), ki jih boste dobili na tej delavnici, boste dobili še več jasnosti o spiritualnem svetu in na ta način se boste osvobodili tudi vsega strahu.
Istočasno se boste znebili vse teže, težav in reakcij, ki jih morda imate v povezavi z entitetami in se odražajo na vašem telesu, psihičnem stanju ali življenju.
S tem, ko boste pridobili večje zavedanje o duhovnem svetu, boste dobili tudi več lahkotnosti in jasnosti o svojem celotnem življenju.
Vabljeni na začetni seminar Pogovarjate se z entitetami, ki vam bo spremenil življenje!
Predpogoji:
Access Bars® delavnica
Lokacija
Ljubljana, Cvetkova 25, T-spot studio
Cena
940 EUR
Facilitatorica
Sophie Cerny TTTE CF – certificirana facilitatorica Access Consciousness-a in facilitatorka za Pogovarjajte se z entitetami, ki prihaja iz Avstrije, seminarje in delavnice pa izvaja po celem svetu.
Jezik:
Seminar bo v angleškem jeziku s simultanim prevodom v SLOVENŠČINO.
Posnetki
Po seminarju prejmete tudi posnetke seminarja.
Kdaj:
Petek, 4.2. 2022 od 18-20
Sobota in nedelja, 5. in 6.2. 2022 od 9-17

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli in otroci od 15 leta dalje 940€
Otroci do 15 let, v spremstvu odraslega brezplačno

 Prijava: https://www.nadjaogrinc.com/delavnice/pogovarjajte-se-z-entitetami-zacetni-seminar.html?fbclid=IwAR3lQGehYui2wYhvqJwnEnLW7exKHjGwwkmQLvgACjCA3TLM_2tE5vIUZGE

 

 

***Delavnico tokrat promoviram in po potrebi prevajam,  Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, sem Maestro SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Začetek:
4 februarja, 2022 od 6:00 pop
Zaključek:
6 februarja, 2022 od 5:00 pop

Prizorišče

Ljubljana
Cesta 24. junija 2
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih