Loading Dogodki

« All Dogodki

Delavnica za obnovo Zemlje in naših teles

januar 24 od 5:30 pop do 8:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Odstranjevanje in izkoreninjanje mikrobiotične dezertifikacije usnjice in aktualizacija mikrobiotične generativne usnjice za telo in Zemljo, v petek 24.1.2020 ob 17.30 uri

V sistemu Access Consciousness obstaja več kot 70+ različnih energijskih telesnih procesov, ki našim telesom omogočajo, da se sprostijo, ponovno prejemajo ali opustijo nakopičen stres na vseh ravneh. Hkrati nam pomagajo obnoviti in ponovno aktivirati naše potlačene kapacitete za zdravljenje in spreminjanje.

Tokratni proces, je popolnoma nov in ga je ustanovitelj Access Consciousessa, Gary Douglas, konec lanskega leta 2019 dodal na seznam telesnih procesov iz čisto posebnega razloga. Namreč v sled vseh naravnih katastrof, uničenja, onesnaženja, razdejanj in predvsem hitrega širjenja puščav, kjer so bila nekoč plodna tla, je ta proces namenjen temu, da pomagamo Zemlji in našim telesom odstraniti in odkleniti vse bolečine, ki jih hranijo v sebi tako naša telesa, ki so del te narave, kot naša mati zemlja.

S tem procesom čistimo, odklepamo in pomagamo obnavljati povrhnjico naše zemlje in naše kože in preprečujemo širjenje dezertifikacije (širjenje puščav) ter obnavljamo naš planet.

Zemlja in naše telo sta eno in mi lahko uporabimo naše telo da kreiramo in obnavljamo. Če je vse darilo je bolečina tudi darilo s katero lahko kreiramo in se naučimo ponovno prejemati. Bolečina je vedno naša moč, samo pogledati moramo kaj nam telesa skozi bolečino sporočajo.

Mi pa se bolečini ponavadi izogibamo. Pozabljamo, da je vse to energija in nobena energija ni slaba. Je torej moč do katere imamo vsi dostop.

Vabim vas, da vstopite v svojo moč in energijo, da skupaj pogledamo kaj vse je mogoče in kaj vse nas čaka tam onkraj.

Kaj je tisto več in kaj je mogoče kreirati in ustvariti nad realnostjo (beyond) s katero se soočamo vsak dan?

 

Vsa vprašanja, ki jih imamo, so skupaj s procesi polaganja rok, prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih procesov.

 

Na delavnicah se tako naučimo izvajati  procese na sebi in drugih. Posebnost teh telesnih procesov je v tem, da vam jih ni potrebno razumeti, da bi delovali. Ni vam potrebno niti verjeti vanje. Dovolj je, da ste prisotni, da nagovorite telo na katerem delate in položite roke na določeno mesto in vpokličete specifične energije, da se zaženejo. Tako preprosto je in deluje.

 

Kaj, če je napočil čas za več igrivosti, raziskovanja novih resnic, za več lahkotnega in radostnega bivanja v naših telesih?

Po delavnici prejmete certifikat, samostojno opravljate tretmaje ali pa s procesom dopolnite in obogatite svojo dejavnost.

 ****Ker je ta proces tako zelo potreben na tem našem planetu in ker ga je potrebno zaganjati čimbolj pogosto in je želja Accessa, da bi ga spoznalo in se ga naučilo čimveč ljudi, vam nudim to delavnico po posebni ceni 30 eur, če se odločite in ostanete po delavnici ob 20 uri še na skupinski SOP seansi sta oba dogodka skupaj potem za vas samo 45 eur. 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 30€ (otroci od 15 do 17 let – 10€)
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, Access Facelift tretmajev in ESSE tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB, COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

Podrobnosti

Datum:
januar 24
Čas:
5:30 pop do 8:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih