Loading Dogodki

« All Dogodki

MTVSS delavnica z Barbaro ( s posebnim dodatkom)

januar 24 od 9:00 dop do 4:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica MTVSS bo v petek, 24.01., 2020, od 9.00 do 16.00 ure.

Če ste med tistimi, ki globoko verjamejo, da je njihovo telo tempelj brezmejne moči, da je zmožno delovati neprimerno bolj lahkotno kot kadarkoli do zdaj, če ste prepričani, da lahko vaš imunski sistem bogato okrepite in če si želite ugotoviti, kaj vse je z vašim telesom mogoče početi in ustvarjati, ste definitivno na pravem mestu!

V okviru sistema Access Consciousness® je na voljo eden najbolj univerzalnih, dinamičnih in skrajno uporabnih telesnih procesov, imenovan MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja). To je proces, ki lahko odpravi vse spremembe v telesu, ki so nastale kot posledica časa, prostora, dimenzije in resničnosti. Telesa največkrat sprašujejo in hrepenijo prav po tem procesu.

MTVSS je tako univerzalen, da ga lahko uporabimo na tisoče različnih načinov in bo vsakič ustvaril drugačno možnost. Odpravlja nepravilno delovanje vseh mest v telesu in ima učinke popolne prenovitve telesa.

Če naštejemo samo nekaj področij, kjer uporabljamo MTVSS:

 • za aktivacijo in krepitev imunskega sistema
 • za izničenje posledic vseh preteklih travm na telesu
 • za izničenje vseh nepravilno delujočih procesov
 • za eliminacijo učinkov staranja na telo
 • za lažje premagovanje fizičnih naporov pri telovadbi, hoji v hribe, porodu …
 • za obnavljanje bolnih organov
 • kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti

Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja: 

 • metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
 • dihalnega sistema
 • električnega sistema
 • centralnega živčnega sistema
 • prebavnega sistema
 • drobovja
 • dermalnega sistema
 • skeleta
 • limfnega in hormonskega sistema
 • reproduktivnega sistema

Na delavnici prejmete pisno gradivo o MTVSS procesu in se naučite različnih načinov izvajanja MTVSS procesa. Dobite tudi potrdilo o udeležbi na delavnici in lahko proces začnete takoj izvajati na sebi in drugih.

***** Tokrat bomo za vse udeležence dodali brezplačno tudi telesni proces OBNAVLJANJE IMUNOCITOZE: proces, za katerega vam bodo predvsem hvaležni vsi, ki so kdaj preživeli raka oz je bilo njihovo telo izpostavljeno obsevanjem in kemoterapiji. 

Kako je lahko še boljše kot to in kaj bi bilo potrebno da dovolite svojeu telesu, da vam pove kaj si želi. Teo je tisto, zaradi katerega moramo jesti, piti, imeti oblačila, stanovanje, denar… pa tako redko ga vprašamo kaj si ono zares želi. Naredimo tokrat drugače in mu podarimo kar 2 prcesa, ki ga razvajata, obnovita in pocrkljata…. in še veliko več. 

PS: če si MTVSS že opravil in si želiš opraviti še Obnavljanje Imunocitoze, te tokrat vabim, da ponoviš MTVSS brezplačno in poravnaš samo znesek telesnega procesa Obnavljanje Imunocitoze v višini 60 eur.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 150€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico 75€
Otroci od 16 do 17 let 75€
Otroci do 15 let Brezplačno ob prisotnosti svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
januar 24
Čas:
9:00 dop do 4:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih