Loading dogodki

« Vsi dogodki

Magic dates with Barbara & Lars

1 decembra od 9:00 pop do 31 decembra od 10:00 pop

SOP2311
PRIJAVI SE NA DOGODEK

 NOVO NOVO NOVO VEDNO NEKAJ NOVEGA V MAGIC SKUPINI

V prazničnem DECEMBRU vas vabim, da se nam pridružite v skupini MAGIC DATES with Barbara & Lars na čarobnih SOP-jih in prznično obarvani mesecčni delavnici  

Simfonija možnosti ( SOP), 2 urna delavnica – različne tematike, facilitiranje ….

Simfonija možnosti je edinstvena izkušnja širjenja prostora in možnosti v življenju, ki so del vas, vi pa jim do sedaj še niste  dali priložnosti, da pokažejo vso svojo veličino.

Simfonija možnosti odpira vrata velikemu kraljestvu potenciala, ki ste VI.

Kako bi bil videti vaš svet, kjer bi si zase lahko izbirali karkoli, brez omejitev preteklosti ali okolice?

Kako bi se počutili, če bi lahko živeli svojo pravo resnico, ne glede na mnenja, predsodke in prepričanja drugih? Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali med neskončnimi možnostmi, ki pravzaprav so VI?

Postanite odprti svojemu bistvu, spustite zavore in se lahkotno predajte. Dopustite si prejemati in dajati svoje edinstvene energije, z njimi ustvarjati in izbirati čarobnost znova in znova.

Simfonija možnosti je resnično posebna izkušnja seanse sistema Access Consciousness®, s katero resnično ustvarjamo prave čudeže. Z lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v vas in vašemu telesu. Radostno širimo spekter vprašanj. Kaj vse je še mogoče? Veličastno podiramo zidove, ki so nas toliko let zadrževali.

Seanso je nemogoče opisati z besedami, saj se izkušnje unikatno razlikujejo pri vsakem izmed nas in na vsaki seansi je drugače. Vabim vas, da se nam pridružite na torkovih in petkovih večerih in skupaj odplavamo in se prepustimo čarovniji energij – Simfonije možnosti.

Od 1. marca 2021 smo v tej skupini poleg SOP skupinskih seans dodali še veliko več vsebine. Skupaj sva združila svoje čarobne moči CF Lars Bek in Barbara Klaus CF, ASP in Maestro.  Vabiva vas v zaprto FB skupino Magic dates with Barbara & Lars.

Magic dates with Barbara & Lars 

V  tej skupini se srečujemo večkrat tedensko.

  • Vsak torek ob 21.00 -22.00 skupinski SOP z Barbaro in Larsom, z kliringi in še kaj (ang)
  • Vsak četrtek ob 21.00-22.00 skupinski SOP z Barbaro, z kliringi … ang/slo)
  • Vsak petek jutra z Larsom 9.00 do 9.30 ( malo SOP, malo energijskih vaj in še kaj)
  • 1 x mesečno delavnica z Larsom in Barbaro (različne tematike, facilitacije in specialni gostje).  V decembru bo delavnica obarvana še posebno čarobno in bo na vrsti v petek 10.12. od 18.00 do 20.00 ure. School for little elves.
  •  Knjižni klub, ni več del programa a bova še vedno oba z Larsom občasno objavila kdaj bereva in se boste lahko pridružili najinemu branju ali si kasneje pogledali posnetek.

 

Investicija:

**cena 30€  za ustanovne VIP člane, ki so k skupini pristopili v mesecu marcu 2021. 50€ za ostale in nove člane.

Še ena novost, cena za nove člane je samo 50€!!!!

Udeleženec Investicija
Magic dates with Barbara & Lars redna ponudba 50€/30€**
Lahko si izberete in se udeležite le mesečne 2 urne delavnice 40€
Enkrati obisk skupinske pkušine seanse SOP  20€

Vsa srečanja potekajo na Zoom povezavi in jih tako lahko spremljate in uživate v udobnosti svojega doma, kasneje pa jih najdete naložene v zaprti FB skupini in znova uživate v energijah in vsebinah.  

Plačilo za december se izvede na teh povezavah za plačilo s kreditno kartico:

VIP članstvo, DECEMBER 2021 (30€):
🙂
Redno članstvo, DECEMBER 2021 (50€):
🙂
Plačilo samo za mesečno delavnico: petek 10. december ob 18.00 do 20.00 ure (40€)
🙂

Plačilo je vedno za tekoči mesec in tudi če vstopiš sredi meseca so ti vedno na voljo vsi posnetki za nazaj.

**Plačilo lahko opravite z gotovino pri meni na izmenjavah ali na eni od delavnic ali ga poravnate prek TRR ali Paypal. V tem primeru mora biti opravljeno vsaj 1 dan pred začetkom izbranega programa ali posameznega srečanja.

V primeru, da ti srečanja ne ustrezajo, vrnemo denar za tekoči vplačani mesec in nimaš več dostopa do zaprte Facebook skupine.

Vse podatke za nakazilo prek mene prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko telefona 040 730 558 ali preko spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Sicer pa izberete zgoraj navedene linke za direktna plačila s kreditno kartico.

Seanse vodim Barbara Klaus CF, ASP, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge. In v tem programu je z menoj moj kolega CF Lars Bek.

Veseliva se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Začetek:
1 decembra od 9:00 pop
Zaključek:
31 decembra od 10:00 pop
Cena:
SOP2311
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih