Loading Dogodki

« All Dogodki

LAHKOTNA ENERGIJA POLETJA – 4 dnevni festival razvajanja

julij 8 od 12:00 pop do julij 11 od 10:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

LAHKOTNA ENERGIJA  POLETJA  od 8. do 11. julija 2020 na posestvu SONČNI RAJ

Na posestvu Sončni raj bo od 8. do 11. julija 2020 potekal 4 dnevni festival razvajanja z Access Barsi, izmenjavami ostalih telesnih procesov, Faceliftom, skupinsko seanso Simfonija možnosti in s kar dvema delavnicama, Korekcija vida in Clarity night, klepet o denarju.

Vse dni se bomo razvajali in veselili, se bolje spoznali med seboj in še posebej s Sophie Cerny. Sophie bo v Mariboru konec julija vodila Accessov seminar TEMELJI, nas “počistila” in postavila naša življenja na glavo.

V 4 dnevih na Sončnem raju, pa boste lahko izbirali med predavanji o naravni kozmetiki, o slovenskem fenomenu Bele jelke, se udeležili predstavitve refleksoterapije, imeli vodeno energetsko vajo z meditacijo in še mnogo zanimivosti.

Posestvo Sončni raj v Vodolah je skrit zaklad med griči vinogradov, stran od vrveža mesta Maribor. Preizkusili boste lahko malo drugačno izkušnjo doživljanja narave na Zipline, okusili ponudbo domačih vin na njihovi Vinski fontani, si ogledali posestvo pod strokovnim vodstvom in se poučili o čebelah in pridelavi medu in/ali se v soboto popoldan odločili in se udeležili še hoje po žerjavici.

Spočili se boste in nadihali svežega zraka v neokrnjeni naravi, napolnili svoje baterije in vse to čisto blizu Maribora.

POMEMBNO: Za vse dejavnosti na posestvu: zipline, voden ogled posestva, hojo po žerjavici, ali petkov koncert skupine Shamballa se morate predhodno prijaviti na barbara.klaus@gmail.com ali pokličete na telefon 040730558 in vam damo vse napotke za plačilo in lahko nam tudi sporočite ali boste z nami  v teku posameznega dneva pojedli zelenjavno juho in/ali skutino ali orehovo gibanico pečeno v krušni peči. 

***Za posamezne delavnice imate pri posameznem dnevu link z povezavo, kjer se prijavite in poravnate delavnico. 

Samo za Accessove izmenjave in pokušine, plačilo v naprej ni potrebno so pa tako za izmenjave in za vsa predavanja, ki pa so brezplačna, zaželene predhodne prijave, da vemo koliko stolov ali masažnih miz in prostora bomo potrebovali 🙂 . HVALA 🙂 

https://posestvosoncniraj.si/

Fotografija osebe Fontana vin - Vodole.

Naša gostja, Sophie Cerny je v zadnjem času ena najbolj aktivnih Access Consciousness Certificiranih Facilitatorjev in odkar je prejšnje leto opravila svojo licenco za CF je opravila že kar neverjetnih 15 seminarjev TEMELJI.

V Evropi velja za eno najbolj prijaznih in hkrati temeljitih facilitatorjev. Namreč dali so ji vzdevek Mr. Proper, po tistem hudo močnem čistilu. Če želite počistiti vse omejitve in zastarane blokade iz svojih teles in življenj ter zaživeti lahkotno, svobodno in radostno, potem je Sophie zagotovo pravi naslov, da pri njej opravite Temelje.

Prijave so že možne in  za prevod je poskrbljeno.

Sophie bo v Sloveniji od 30.7. do 2.8. 2020, na Pohorju v hotelu Tisa vodila Temelje v angleščini in prevajali jo bomo v vse potrebne jezike.

Vstopnice in prijave na Temeljni seminar:  Seminar TEMELJI v SLOVENIJI

 

SREDA, 8. 7. 2020

Prvi dan našega druženja se uradno prične v sredo zvečer  od 18.00 dalje z IZMENJAVAMI ACCESS BARSOV in ostalih procesov ACCESS CONSIOUSNESS.

Prijave: IZMENJAVE ACCESS BARS in ostalih procesov

Prispevek za izmenjave je 10€ oz kolikor želite prispevati, saj gre znesek v celoti kot DONACIJA, v skald za  ACTIONS FOR FUTURES. 

Več o projektu si lahko pogledate na tej povezavi: ACTIONS FOR FUTURE

S seboj, prosimo, prinesite podlogo, odejo, blazino ali svojo masažno mizo, če jo imate na voljo.

VSI, ki ste v teh dneh prosti in bi želeli dan preživeti v naravi, v družbi z nami in našo gostjo Sophie, ste vabljeni, da se nam pridružite že v dopoldanskem času.

                                   

ČETRTEK, 9. 7. 2020

Kot vsak dan ste tudi v četrtek vabljeni na posestvo Sončni raj že v dopoldanskem času. Tam vas bodo čakale masažne mize in si lahko privoščite kako pokušino Bars tretmaja ali če ste že pratik si izmenjamo kak tretma.

Od 15:00 do 18.30 je na vrsti prva delavnica telesnega procesa KOREKCIJA VIDA. Čudovit proces, ki vam ne samo fizično izboljša vid temveč vam odpre tudi več zavedanja, vedenja in razširi obzorja….

To je izredno močan proces in po njem se ne morete več izgovarjati, da česa ne vidite ali se česa ne zavedate.

Delavnico vodi Sophie Cerny in jaz pomagam in prevajam za tiste, ki ne razumete angleščine. Prispevek za delavnico 100 €.

Prijave: Delavnica Korekcija vida

Takoj po delavnici se od 19.00 do 19:40 ure lahko udeležite predavanja in predstavitve naravne kozmetike MEZE,  Mire Klemenc.

Sem Mira Klemenc. Pred petintridesetimi leti sem izbrala študij kemije in biologije in tako sledila svojim sanjam.

Življenje je nepredvidljivo. Peljalo me je v drugo smer, drugačno, a vsekakor lepo. Zaposlila sem se v domačem kraju in si ustvarila družino, vendar sem vseskozi nekaj pogrešala, po nečem hrepenela.

Pred desetimi leti sem zbolela in takrat sem se vprašala, kaj je tisto, po čemur tako močno hrepenim, kaj pogrešam. Ozrla sem se v svojo mladost in prebudila želje. Zelo hitro mi je bilo jasno kje se skriva hrepenenje. Svoje življenje sem spremenila. Ves svoj prosti čas sem namenila nabiranju zdravilnih rastlin v gozdovih in travnikih Pohorja in aktivno prebirala literaturo.

Začela sem izdelovati svoje prve izdelke za svoje najbližje in prijatelje. Odzivi so bili navdušujoči, sama pa sem pomirila svojo dušo in preko spoznavanja sebe in pozitivnega odnosa do narave, prenesla tovrstno bogastvo tudi na druge ljudi.

Spoznala sem, da je izdelovanje svežih, naravnih izdelkov tisto, kar me osrečuje in izpopolnjuje. Vsi moji izdelki so ročno nabrani, ročno izdelani in narejeni z dušo ter ljubeznijo.

     KOZMETIKA MEZE

Za zaključek četrtkovega večera od 20:00 do 21:30 ure pa nas čaka posebna poslastica, čarobna skupinska seansa SIMFONIJA MOŽNOSTI z Dr. SNEŽO ULČAR

Spoznaj Snežo, zdravnico, ki deluje na način, ki odpira nove poglede, možnosti, klike in premike v smeri radosti, miru in blagostanja.

Pridruži se nam na čarobnem  večeru dne 9.julija ob 20.uri na Sončnem raju, ki bo obarvan v barve meditacije, medicinske hipnoze, opolnomočenja, facilitacije, Access Consciousness-a®, SOP (simfonije možnosti), terapevtskih glasbil…

Vsak pride po tisto, kar potrebuje.

Kljub skupini bo večer prilagojen po vaši meri. Večer brez pričakovanj, sodb, zaključkov – prostor za rast v smeri, ki si jo želiš.

Pridi po lahkotnost telesa in uma, radost, ki zdravi, mir, umirjenost, hvaležnost, prebujanje, ozaveščanje.

Čarobni večer  vodi Sneža Ulčar, dr. med., Access Bars, Facelift®, body facilitator, Maestro, CF.

Prispevek za seanso je 20€.

   AURORA

PETEK, 10. 7. 2020

Tudi danes vas čakajo masažne mize in možnost pokušin Barskov. Uživali boste na posestvu Sončni raj. Popoldan pa boste lahko poskusili napitke, šejke in čajčke iz Bele jelke.

Potem pa nam bosta od 15:00 do 16:00 ure  Simona Emeršič in njena hči Sara Emeršič predstavili Refleksno masažo in ECO program POKET. 

SIMONA EMERŠIČ

Sem Simona Emeršič iz Ptuja, žena in mati dveh čudovitih hčerk. Po naravi sem radovedna, ljubezniva, rada imam ljudi, živali, naravo… In ker sem že od malih nog čutila in imela željo, da bi na nek način pomagala ljudem in okolju ter počela še kaj drugega kot le sedela v pisarni za računalnikom, sem vseskozi raziskovala in odkrivala, na kakšen način sem lahko še prispevek sebi in drugim.

Sem refleksoterapevtka, certificirana Access Bars Facilitator in praktik za mnoge druge Access Consciousness telesne procese.

Izvajam refleksno masažo stopal in rok, refleksno masažo po energijskih centrih in metamorfno tehniko, ki je tehnika samozdravljenja in sprostitve. Prav tako izvajam različne Access Consciousness tehnike. Pri njih gre za dinamično zbirko telesnih procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti, da spreminjamo in usmerjamo svoje življenje. Med njimi so zelo priljubljeni Access Bars tretmaji, Energetski Facelift, Korekcija vida in MTVSS telesni procesi. Izvajam tudi delavnice za Access Bars ter delavnice za refleksno masažo kot obliko samopomoči.

Na posestvu Sončni raj vam bom predstavila refleksno masažo rok in metamorfno tehniko.

   Dotik lahkotnosti

SARA EMERŠIČ

Sem Sara Emeršič iz Ptuja, študentka turizma. Naravo imam zelo rada že od malih nog, saj sem po cele popoldneve bila na travnikih ali v gozdu in sem vedno čutila nekakšno povezavo z njo. Velikokrat grem z vrečko na sprehod, z namenom pobirati smeti, saj me prav boli, ko vidim smeti ležati v naravi. Tako združim prijetno in dobro za telo s koristnim delom.

Prisegam na naravne in ekološke izdelke, pa naj gre za kozmetiko ali vsakdanje predmete.

Iz želje, da bi še druge ozaveščala o varovanju narave in zmanjšanju količine odpadkov je nastal projekt POKET. Odločena, da približam ljudem ekološki način življenja in izdelke iz naravnih materialov, ki koristijo tako nam kot prispevajo k manjši onesnaženosti sem ustvarila spletno trgovino. Ponujam bambusove zobne ščetke, lesene glavnike ter pralne blazinice za čiščenje obraza. Ponudba pa se iz dneva v dan povečuje.

Na druženju od 8. do 11. junija 2020 vam bom na stojnici predstavila izdelke, ki jih ponujam v spletni trgovini, katere bo mogoče tudi kupiti. Promovirala bom čiščenje okolja ter nov osebni izziv, ki ga bom izvajala en teden vsak mesec: za vsak nakup nad 10€, bom pobrala eno vrečko smeti.

    ECO POKET

 

Delavnica CLARITY NIGHT– bo potekala od 17:00 do 19:00 ure. Pogovor bo tekel o denarju in vseh prepričanjih, ki jih imamo v zvezi z njim in zakaj ga nikoli nimamo dovolj in vse kar je še povezano s to večno aktualno tematiko.

Vodi jo Sophie Cherny, prevajam jaz – Barbara Klaus.

Prispevek za to delavnico je 50 €.  Prijave pa: CLARITY NIGHT – delavnica o denarju

Petkov večer pa bomo zaključili s čudovitm koncertom skupine SHAMBALLA s pričetkom ob 19.30 do 21.30 ure.

ŽAL ODPOVEDANO, zaradi novih vladnih odredb.

Shamballa – glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami… vse z namenom ponovne povezave s samim seboj in Naravo s katere izhajamo. Koncert kjer vas pričaka vedno obilo ljubezni, pozitivnih vibracij in nasmeh nastopajočih.

Začetki Shamballe segajo v leto 2008, ko se je nekaj izkušenih glasbenikov odločilo posloviti od rockerskega načina življenja in se je podalo na čisto novo glasbeno pot. Organizirali so glasbeno – meditacijska srečanja.

Živa glasba, prepevanje manter in avtorskih pesmi so stopnice, ki nas vodijo v notranji tempelj miru iz katerega izhaja celotno naše zavedanje, bivanje in sožitje. Cilj skupinskega petja manter je stopiti v stik s seboj in izkušnjo le-tega poglobiti. Taka oblika petja ustvari močno energijsko polje, ki nas čustveno ter duhovno hrani in vzbudi naše subtilne energije, kar nam omogoči ostrejše notranje zaznavanje. Shamballa je skupina, katera te vedno navdahne, ti da nove energije in voljo, prebudi v tebi srečo in ljubezen, ti poboža srce in nahrani dušico.

PRIJAVE: SHAMBALLA – nakup kart 

Cene kart od 15 do 20€

SOBOTA, 11. 7. 2020

Naše druženje se počasi bliža koncu a to ne pomeni, da v soboto ne bo še bolj zanimivo in zabavno. Vsi naši gostje bodo še vedno z nami in pridružili se bodo še novi.

Tako v soboto ponovimo  IZMENJAVE ACCESS BARSOV in ostalih procesov ACCESS CONSIOUSNESS od 10.00 do 12.00 ure. Prispevek za izmenjave je 10€.

Potem pa nas ob 12.00 do 13.00 čaka še ena poslastica za naša telesa in bitja: STOPI IZ SKRBI V SVOBODO – vodena meditativna vaja z Sanjo Dimič.

Sanja Dimič, po poklicu prof. španščine in soc. kulture, mama dveh sončkov, ki nikoli ne miruje. Oseba, ki v življenju ne vidi samo preprek ampak predvsem nenehno ustvarjanje onkraj njih: «Nič nas ne more ustaviti, samo mi sami!«

Je nekdo, ki se že leta ukvarja z odkrivanjem sebe in odkrivanjem lahkotnosti v življenju. Z raziskovanjem tega, kako življenje narediti ne samo smiselno ampak vanj privabiti vse vrste obilja. V odnosu do sebe, z drugimi in do svojega posla: »Želja in odločenost po spremembi je ključ, ki odpre vsa vrata!«

Kot terapevtka, refleksoterapevtka Sorensensistem in kot Access Bars® in Access facelift® facilitatorka pomaga tudi drugim, kako odkriti svoje zaklade, kako povečati življenje na vseh področjih in hoditi z roko v roki s sabo. Kako živeti ne samo smiselno, ampak slastno, zavestno in lahkotno.

Tokrat bo z vami podelila vodeno meditativno vajo: Stopi iz skrbi v svobodo. In podelila kratko refleksno stimulacijo vašega energetskega sistema. Skozi refleksno stimulacijo vseh čaker ampak tokrat na vašem obrazu. Tako, ki jo lahko naredite mimogrede in povsod.

 Sanja Dimic.si

 

Sobotna predavanja se bodo zaključila s predavanjem ob 13.00 do 15.00 ure FENOMEN STARANJA IN BELA JELKA, s prof. STANETOM BENEDETIČEM.

Stane Benedetič je diplomant fakultete za šport, več kot 25 let svetovalec za uporabo zelišč, eteričnih olj in prehranskih dopolnil za tuja podjetja. Zadnja leta je svetovalec praktične uporabe sadno, zelenjavno, zeliščno, lesnih polifenolov za biološko podporo regeneraciji, funkcionalnosti in vitalnosti v vseh življenjskih obdobjih. Je nosilec projekta Bela jelka v vsak dom s podjetjem Best d.o.o..

Vabljeni na predavanje, Fenomen staranja in Bela jelka, stara tradicija vedno bolj aktualna in dostopna.

FENOMEN STARANJA IN BELA JELKA

Slovenija je dežela gozdov, zato so ljudje od nekdaj živeli v pristnem sožitju z gozdom, dokler se to ni spremenilo zaradi urbanega, modernega, hitrega in ekonomsko pogojenega sveta. V zadnjih letih pa moderna vrhunska znanost odkriva in dokazuje, da imajo tradicionalne stare navade sožitja z gozdom, izjemne vplive na kvaliteto življenja ljudi.

Na enostaven način boste spoznali razloge, zakaj je potrebno staro slovensko tradicijo ohraniti za nas in naše naslednike. Mnogi boste lahko prvič poskusili lesni jelkin čaj, ki so ga od nekdaj pili naši predniki, danes pa je ta privilegij dostopen le redkim poznavalcem.

Na srečanju, na posestvu Sončni raj, bomo posvetili največ časa vplivu bele jelke na kontrolo stresa, utrujenosti, regeneracije in vzdrževanja življenjske energije.

Dotaknili se bomo tudi starostnih pojavov in simptomov povezanih z:

  • Vzdrževanjem srca in ožilja
  • Kvaliteto kognitivnih funkcij in pešanjem spomina
  • Kontrolo sladkorja in diabetesom
  • Imunsko obrambno kapaciteto

Kdaj?

V soboto, 11.7.2020 od 13. do 15.ure

Predavanje bo slikovito seznanilo poslušalce o biološkem ozadju staranja in stari pozabljeni slovenski tradiciji, zeliščno gozdni kulturi, izkušnjah in uporabnosti bele jelke v praksi.

Cena predavanja je 300€ + ddv.

Za vas – BREZPLAČNO!

Best – BELA JELKA

Ni še konec!

Sobotni dan boste eni zaključili z druženjem, spustom po ziplineu ali kozarčkom vina na vinski FONTANI.

Vsi, ki želimo ob posebnem doživetju zakuriti še svoj notranji ogenj pa se bomo podali še na obred Hoje po žerjavici.  Priprave in vse kar je povezano s tem ritualom se bodo začele po 15 uri in trajajo do poznega večera.

Prijave pošljite na barbara.klaus@gmail.com.

Če se prijavite na naš dogodek imate POPUST pri nakupu kart za ta obred. CENA SAMO 50€.

PLAČATE V SOBOTO PRED ZAČETKOM OBREDA.

Več o poteku si lahko pogledate na povezavi:  OBRED HOJE PO ŽERJAVICI

Ob koncu 4 dnevnega druženja boste odšli domov s prijetnimi vtisi, novimi znanji in novimi prijatelji.

Vsi, ki bomo te dni sodelovali in se trudili, da vam predstavimo delček našega dela in kar nas v življenju bogati, upamo, na ponovno snidenje in še več takih druženj z vami.

PRISRČNA HVALA

 

Kdo pa sem jaz in zakaj sem se odločila organizirati vse to.

Sem Barbara Klaus, kreatorka – sokreatorka in organizatorka 4 dnevnega Festivala
razvajanja na posestvu Sončni raj.

Sem Access Bars facilitator, Access Facelift and Body Facilitator, CFMW in zelo kmalu tudi Certificirana Facilitatorka Access Consciousnesa.

Redno izvajam Access Bars, Facelift , Korekcijo vida, MTVSS, seanse SOP in vse druge Accessove procese in vodim tudi vse delavnice, kjer se naučite kako izvajati Access tretmaje.

Tako meni kot mojim navdušenim strankam postaja življenje vsak dan bolj radostno, lahkotno, veličastno.

Poročajo mi, da odkar so prejeli prve Barse ali kateri drugi proces, zaznavajo velike življenjske spremembe na bolje – so neprimerno bolj sproščeni, opuščajo predsodke o sebi in drugih, dopuščajo bolj lahkotno bivanje in kreiranje, napredovali so v odnosih z ljudmi okrog sebe, sebe so začeli bolj sprejemati, se razumeti, si odpustiti. Boj se prepuščajo naravnemu toku življenja, nekaterim se je celo življenje praktično
obrnilo na glavo v najboljšem možnem smislu.

Zato, ker želim biti doprinos vsem, ki to izbirajo, se tako pogosto povežem tudi z drugimi facilitatorji in sem gostitelj za njihove delavncie in seminarje.

Tokrat sem povabila k nam na obisk Sophie Cherny in bom v času od 30.7. do 2.8. gostiteljica seminarja Temelji, ki ga bo izvedla Sophie.

Zato, da bolje spoznate Sophie in se lažje odločite če je tista oseba s katero si želite vstopiti v več sebe in jo izbrati za facilitatorko za Temeljni seminar, sem jo pavabila v Slovenijo že malo prej in tako se je skreiral ta 4 dnevni festival.

S pomočjo Petre Lah in drugih v ekipi smo tako soustavrjali tale dogodek in upamo, da boste uživali.

Jeseni, ko pridobim svoj certifikat za izvajanje Temeljev in drugih naprednejših seminarjev, pa vas povabim še v mnogo novih dogodivščin in avantur.

S Petro, ki vse bolj postaja moja desna roka, že snujeva in kreirava nove dogodivščine.

Vse trenutne delavnice, ki so na voljo si lahko pogledate na: https://www.mojaizbirakreira.si/dogodki/

Ali se sprehodite malo med ponudbo tretmajev in seans in morda tudi tam najdete kaj zanimivega zase.

Hvala in se veselim vsakega srečanja z vami.

Prijave na dogodek oz na posamezno delavnico so za namen organizacije obvezne, potekajo preko prijavnega gumba na vrhu ali kontaktnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/, ob tem pa vam priporočamo, da s seboj prinesete tudi kako odejico in blazino ter jopico/pulover, če bo zvečer hladneje.

Objem,

Barbara & vsi sodelujoči so- kreatorji ❤️

Podrobnosti

Začetek:
julij 8 od 12:00 pop
Konec:
julij 11 od 10:00 pop

Prizorišče

Posestvo Sončni Raj
Vodole 2
Malečnik, 2229
+ Google Map
Spletna stran:
https://posestvosoncniraj.si/
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih