Loading Dogodki

« All Dogodki

KONEC Z BOLEČINO – ANTALGIČNE SENCE

november 23 od 10:00 dop do 2:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Antalgične sence bo v soboto, 23.11.2019 ob 10.00 uri

 

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousnessa redno raziskujemo kako kreirati skupaj s telesi in kako jih odklepati in osvobajati.

Naučimo se komunicirati z našimi telesi, kar je večina izmed nas popolnoma pozabila in odrezala zavedanje in vez s svojim telesom.

Na delavnicah se tako ponovno naučimo kako smo lahko doprinos sebi in svojemu telesu, če si proces zaganjamo sami oz telsu in osebi na kateri delamo.

Naučimo se tudi kreirati z vprašani  in z uporabo Accessovih čistilnih izrekov.

 

Z procesom Antalgične sence bomo iz telesa odstranjevali vse, kjer in kar v svojem telesu kreiramo kot bolečino iz drugih časov, prostorov, realnosti in dimenzij in se nikakor ne more odstraniti.

Ta telesni proces je za naše telo eno veliko olajšanje in občutek svobode po njem je neverjeten. Če ga zaženete med masažo, telesu omogočite še več lahkotnosti in prejemanja in s tem več spremembe.

Obenem bomo dodali zraven vsa Accessova orodja, kako sprostiti bolečino in se naučili prepoznati bolečino kot nekaj čisto drugega.

Delavnica je razvajanje za naša telesa in povabilo za vstop v drugačno življenje skupaj s telesi.  Je povabilo v več zavedanja in za vstop v novo resničnost.

Ste si kdaj upali pomisliti, da bi bilo lahko tako zabavno in preprosto?

 

Delavnica je razvajanje in povabilo da preizkusite kako bo ta proces deloval za vas in vaše telo.  Kakšen doprinos je lahko ta proces v tvojem življenju in koliko nežnosti in prejemanja si sploh dovoliš v življenju?

Kaj če je čas za spremembe?

Po delavnici prejmete certifikat in že lako samostojno opravljate tretmaje. S procesom lahko dopolnite in obogatite svojo že obstoječo dejavnost.

 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 60€, otroci od 15 do 17 let 30€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

 

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

 

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

Podrobnosti

Datum:
november 23
Čas:
10:00 dop do 2:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih