Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

KNJIŽNI KLUB Z BARBARO

november 26, 2020 od 10:00 dop do december 31, 2021 od 5:00 pop

KNJIŽNI KLUB Z BARBARO

Od 1.12.2020 dalje na voljo vsak dan, za vse in kadarkoli si to zaželite. 

Vabljeni na potovanje polno posebnih dogodivščin.

S knjižnim klubom smo pričeli v mesecu novembru, kjer smo skupaj brali knjigo “Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite?” avtorjev Simone Milasas in Brandon Watt.

Potem pa smo ugotovili, da bi bilo zabavno, da se v klubu družimo še naprej. In tako se je rodila nova ideja in sedaj vas čaka zaprta Facebook skupina z imenom KNJIŽNI KLUB Z BARBARO,  kjer beremo različne angleške in slovenske knjigo. Do sedaj smo že prebrali Radostno osvobajanje iz dolgov avtorice Simone Milasas in angleško knjigo The Place avtorja Gary M. Douglas-a ustanovitelja Access Consciousnessa in druge.

In kako vse skupaj poteka in kaj vam je pravzaprav na voljo.

Najprej vsem, ki vstopate na novo, so na voljo kot darilo vsi posnetki že prebranih knjig, vsaka v posebnem razdelku (Topics).

In tako bo tudi v bodoče.

Jaz vedno kako uro preden se vključim v živo pošljem sporočilo v FB skupino in vi se morate samo prijaviti v skupini in izbrati opcijo, da ste obveščeni, ko grem jaz v živo 🙂

Tako se mi vedno lahko pridružite pri branju v živo in tudi sproti postavite kako vprašanje ali pa si kadarkoli imate čas sami preposlušate kar vas bo že čakalo v posameznem razdelku.

Vabim, da tudi če ne razumete dobro angleško poslušate knjigo The Place, ker bo že energija te knjige veliko prispevala k vašim življenjem. Je namreč čisto posebna čarobna knjiga.

Vsak mesec lahko tudi sami predlagate katero knjigo bi brali. In bomo potem skupaj poskušali najti tiste, ki vas bodo najbolj pritegnile.

Knjige si lahko tudi naročite na povezavi, ki vas pelje direktno v Accessovo trgovino.

Naroči si knjigo:

V bodoče bodo kake knjige na voljo tudi pri meni a zaenkrat jih še nimam. Tako, da za moj klub ni obvezno, da knjigo imate je pa zaželjeno, da lažje izpeljemo tudi zadnjo posebnost našega kluba 🙂

 

In kaj je ta še dodatna posebnost našega kluba? Torej vsak teden za vikend se bomo dobili v živo na zoomu, kdor bo seveda želel in bo na vrsti tema: Vprašaj Barbaro.

Torej vsi, ki imate svojo knjigo ali jo boste še imeli in kaj že v naprej preberete ali si označite kako poglavje, ki bi ga radi še posebno obdelali ali vam kaj ne bo ali ni jasno in- ali bi imeli več informacij in tisti, ki berete z mano v živo in se vam bodo odpirala še nova vprašanja se bomo o vsem tem pogovorili vsak teden na našem zoomu.

Ponovno preberemo kako poglavje, počistimo kako našo zataknjeno zadevico, si morda naredimo kake Barse ali pač samo malo klepetamo.

Vstop v klub je prek povabila in ko vstopate prvič je enkratna pristopnina 20€. In potem nikoli več nič. V sami skupini pa lahko postavljate dodatna vprašanja. Podelite svoje misli. Kaj se vam je zgodilo.  Kaj še berete. Kje ste napredovali, podelite kake svoje nove izbire in kje ste uspeli kaj novega uvesti v svoja življenja.

Rada bi, da je klub pozitiven in da skupaj praznujemo svoje uspehe in nove izbire. Lahko posnamete kak video in ga delite z nami.

Skratka naj postane ta klub prostor, kjer se izmenjavajo iskrice, kjer se rojevajo nove ideje in zamisli in kjer se skupaj učimo več ob branju knjig in izmenjavi naših dogodivščin.

Vabljeni in dobrodošli in kako je lahko še boljše kot to.

Zares se veselim naših uric in vas vabim, če vas pokliče, tudi v svoje druge skupine, na delavnice in seanse.  Pa seveda na seminar Temelji, ko si boste resnično želeli vse postaviti na glavo in s tem končno zaživeti svoj polni potencial, kar ste od nekdaj vedeli, da vam je na voljo. Temelji so samo niz orodji in naša pomoč, da vam pokažemo pot kako je lahko to narediti na precej preprost način.

Objem,

Barbara

Investicija za knjižni klub in druge online skupine z Barbaro: JANUAR 2021 za ceno 60€ PREJMETE VSE!!!

Udeleženec Investicija
Enkratna vstopnina v knjižni klub 20€
Mesečni paket za mojo večerno skupino: Klepeti in SOP seanse z Barbaro 60€/50€**
Mesečni paket za jutranjo skupino: Zbudi se z Barbaro 60€/40€**
Mesečni paket za 2 skupini ( večerna tor in pet ob 21 uri in jutranja vsak dan od pon do pet ob 8 uri) 80€/60€**

** Tisti, ki ste v teh skupinah že od vsega začetka imate še posebne ugodnosti ( Poglej** v tabeli).

Jutranja srečanja z SOP potekajo v živo kot FB live in se mi lahko zjutraj pridružite v naši FB skupini Zbudi se z Barbaro ali kasneje pogledate posnetek.  Večerna skupina vedno prejme zoom, kasneje pa je posnetek naložen v FB skupino. Tako lahko spremljate in uživate v energijah vseh seans na daljavo v udobnosti svojega doma in kadarkoli imate čas. 

Plačilo za vse skupine je mogoče z gotovino pri meni na izmenjavah ali na delavnici, pa seveda tudi prek nakazila na TRR ali preko PayPall vsaj 1 dan pred začetkom srečanj.

Plačilo izvedemo vedno za tekoči mesec in ob vstopu v zaprto Facebook skupino so vam potem na voljo vsi posnetki srečanj. V primeru, da se odločite zapustiti skupino in vam način delovanja ne ustreza vam vrnemo plačilo za zadnji vplačani mesec in s tem vam tudi ni več omogočen vstop v Facebook skupino.

Vstop v Knjižni klub z Barbaro pa vplačate le 1x in ga seveda tudi kadarkoli lahko zapustite, le da tu potem ni vračila denarja.

Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko telefona 040 730 558 ali preko spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seanse, delavnice in branja vodim Barbara Klaus CF, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Začetek:
november 26, 2020 od 10:00 dop
Konec:
december 31 od 5:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih