Loading dogodki

« Vsi dogodki

KAKO POSTATI DENAR – 10 DELNA DELAVNICA

20 januarja od 7:30 pop do 24 marca od 9:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

ONLINE -10 delna večerna, delavnica: Kako postati denar, delovni zvezek

S pričetkom v četrtek 20.1.2022, ki bo potekala 1x tedensko ob četrtkih od 19.30 do 20.30.

Vabim vas, da se mi ponovno pridružite na posebni pustolovščini. Skupaj bomo predelali energetski delovni zvezek, ki ga je napisal ustanovitelj Access Consciousnessa®, Gary M. Douglas, ki je pred mnogimi leti kanaliziral in vodil delavnice o tem kako postati denar.

V vsako srečanje bomo dodali še malo več. Začeli bomo vedno z vajo vlečenja energije za obilje in na kocu se bomo poslovili s skupinsko pokušino Simfonije možnosti. Tako bomo naše skupne ure še podkrepili in se še bolj odprli energijam denarja in obilja. 

Kako postati denar je sklop 10-ih delavnic, kjer skupaj prebreremo delovni zvezek Kako postati denar in sproti predelamo in facilitiramo vaša vprašanja, brišemo omejitve in blokade in skozi facilitacijo tudi spreminjamo stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem. Vsi pogledi, ki jih imamo o denarju ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost.

Ali ste obtičali v navadah in ustvarjate denar na star način in ponavljajte vedno ene in iste denarne zgodbe?

Niste prepričani, kaj mislim s tem? Potem je tukaj nekaj primerov:

  • Strah te je pogledati na svoj bančni račun, zato kar potegneš kartico na blagajni in upaš na najboljše
  • Veš, da mora denar priti, vendar nisi prepričan, kam gre in kje ga porabiš…vse kar veš je, da takoj, ko ga dobiš, ga ni več 😬
  • Obstajajo stvari, ki jih želiš početi v svojem življenju, vendar se zadržuješ, ker misliš: “Tega si ne morem privoščiti”
  • Čutiš, da denar ne pride zlahka k tebi, ampak računi pa vedno prihajajo lahkotno 🙃

 

Če se sedaj počutiš pod stresom in kot bi te napadala, potrpi z mano! Včasih sem imela vse te misli in občutke glede denarja.

Šla sem do te skrajnosti, da sem govorila, da denar NI moj prijatelj, bil je moj sovražnik oz nekdo, ki sem ga želela a je bil takooo nedosegljiv.

 

Danes denar prihaja in je moj prijatelj. Moja realnost z denarjem se je spremenila in izgleda takole:

  • Vem, da mi denar vedno podira hrbet
  • Ne bojim se spustiti stvari, ki ne delujejo več, saj vem, da so boljše stvari vedno blizu in morda takoj za vogalom
  • Ne zanašam se več samo na en tok dohodka – nenehno ustvarjam več
  • Ne ustvarjam več zaslužka iz fiksnih pogledov. Več se zabavam in ko to počnem denar preprosto sledi
  • Zaslužiti denar ni težko delo – to so stara prepričanja. Zaslužiti denar je igra in rada jo igram 😎

 

Naj vas torej vprašam: Ali ste pripravljeni opustiti stari način ustvarjanja denarja in ga enkrat za vselej narediti za svojega služabnika?

Če je odgovor velik, debel DA, potem imam za vas novo povabilo. Pridružite se novemu sklopu 10 delov delavnice KAKO POSTATI DENAR z Brbaro.

  • 10 delna delavnica Kako postati denar z vsemi orodji, ki jih potrebujete da denar postane vaš služabnik in ne obratno.

Ali ste se končno pripravljeni zabavati z denarjem?

Delavnica Kako postati denar in energijski vleki z SOP so zasnovani tako, da vam pomagajo aktivno in zavestno črpati energije, ki jih iščete za svoje življenje, tako da so lahko prisotne 24 ur na dan.

Dobrodošli, podajmo se skupaj na to pot spremembe!

Začetek delovnega zvezka je opremljen z vprašanji, ki vam pomagajo odkriti vaša nora stališča v zvezi z denarjem. Naša stališča ustvarjajo našo realnost. Če želimo spremeniti našo realnost, je torej nujno ugotoviti kje in kakšne so naše omejitve, potem pa jih začeti topiti. V zvezku se gre skozi odgovore, da v zvezi z njimi in denarjem dobimo več jasnosti in kaj je potrebno spremeniti, da bi ga imeli več.

 

Delavnico izvajamo prek spleta in se bomo vedno dobili prek zooma, kasneje pa vse posnetke naložim v zaprto Facebook skupino, kjer so vam na voljo, da si jih vedno lahko ponovno ogledate oz nadoknadite, če kdaj ne boste uspeli biti na delavnici v živo.

Delavnica je povabilo v raziskovanje in v več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča mir, lahkotnost in radost z denarjem in posledično s svojim telesom. Saj denar v večini potrebujemo le za in zaradi svojih teles.

DELAVNICA BO POTEKALA 1x TEDENSKO: ob četrtkih od 19.30 do 21.00 ure.  Po dogovoru s prijavljenimi lahko ure ali dneve še prilagodimo.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli in otroci od 15 leta dalje 100€
Vsaka ponovitev 10 delne delavnice -10€ ( min 50€)
Obvezno imeti svoj izvod knjige Kako postati denar. Povezava za naročilo knjige: https://www.accessconsciousness.com/en/access-shop/#a_aid=BarbraKlaus 25€

Delavnica poteka prek spleta in po prijavi in plačilu prejmete zoom povezavo za posamezno srečanje. 

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Po novem je na voljo tudi plačilo s kreditno kartico prek sistema Stripe in tu je direkten link do plačila: https://buy.stripe.com/cN24jedU3fvfcMM00a

Delavnico vodim Barbara Klauscertificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, sem Maestro SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Začetek:
20 januarja od 7:30 pop
Zaključek:
24 marca od 9:00 pop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih