Loading dogodki

« Vsi dogodki

KAKO POSTATI DENAR – 10-delna večerna online delavnica

2 decembra, 2021 od 6:30 pop do 4 januarja, 2022 od 8:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

ONLINE -10 delna, delavnica: Kako postati denar, delovni zvezek

S pričetkom v četrtek 2.12. in bo potekala 2x tedensko ob torkih in četrtkih od 18.30 do 20.00.

Vabim vas, da se mi tokrat ponovno pridružite na posebni pustolovščini. Skupaj bomo predelali energetski delovni zvezek, ki ga je napisal ustanovitelj Access Consciousnessa®, Gary M. Douglas, ki je pred mnogimi leti kanaliziral in vodil delavnice o tem kako postati denar.

V vsako srečanje bomo dodali še malo več. Začeli bomo vedno z vajo vlečenja energije za obilje in na kocu se bomo poslovili s skupinsko pokušino Simfonije možnosti. Tako bomo naše skupne ure še podkrepili in se še bolj odprli energijam denarja in obilja. 

Kako postati denar je sklop 10-ih delavnic, kjer skupaj prebreremo delovni zvezek Kako postati denar in sproti predelamo in facilitiramo vaša vprašanja, brišemo omejitve in blokade in skozi facilitacijo tudi spreminjamo stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem. Vsi pogledi, ki jih imamo o denarju ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost.

Kaj pravite je sedaj končno prišel čas, da gremo ven iz svojega uma in začnemo prejemati???

Težava ni nikoli v denarju, težava je v nas. Rešitev ni v denarju. Rešitev je v prejemanju.

Kaj je za vas denar?  So to hiše, avtomobili, nakit, varnost? Ali je morda kaj drugega, za nekatere je to izmenjava energije. Pa je res tako?

Kaj če je denar samo energija, tako kot smo energija tudi mi?

Ko spremenimo svoje fiksne poglede, lahko spremenimo svojo finančno resničnost.

Vabljeni torej na serijo srečanj, kjer bomo vsakokrat v uri in pol, spreminjali svoja stališča o denarju in postali energija denarja.

Vse kar mi smo, lahko imamo. Tega kar mi nismo, ne moremo prejeti.

Koliko stališč, ki smo jih imamo o denarju, smo prevzeli od drugih?

 

Bi bili končno voljni izbirati več zase in spremeniti vsa stališča, ki jih imate o denarju in vam preprečujejo, da bi ga imeli več v svojem življenju?

Kaj če je denar in kako ga lahko prejemate čisto nekaj drugega od tega kar so vas naučili?

Kakšne poglede imate v zvezi z denarjem? Ga ni nikoli dovolj? Je nujno zlo? Je denar nekaj umazanega? Grdega? Ste se odločili, da če ste duhovni, potem ne smete imeti denarja?

Koliko prejemanja smo morali odrezati, da v svojem življenju ustvarjamo ravno dovolj ali ravno ne dovolj?

Dobrodošli, podajmo se skupaj na to pot spremembe!

Začetek delovnega zvezka je opremljen z vprašanji, ki vam pomagajo odkriti vaša nora stališča v zvezi z denarjem. Naša stališča ustvarjajo našo realnost. Če želimo spremeniti našo realnost, je torej nujno ugotoviti kje in kakšne so naše omejitve, potem pa jih začeti topiti. V zvezku se gre skozi odgovore, da v zvezi z njimi in denarjem dobimo več jasnosti in kaj je potrebno spremeniti, da bi ga imeli več.

 

Delavnico izvajamo prek spleta in se bomo vedno dobili prek zooma, kasneje pa vse posnetke naložim v zaprto Facebook skupino, kjer so vam na voljo, da si jih vedno lahko ponovno ogledate oz nadoknadite, če kdaj ne boste uspeli biti na delavnici v živo. 

Delavnica je povabilo v raziskovanje in v več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča mir, lahkotnost in radost z denarjem in posledično s svojim telesom. Saj denar v večini potrebujemo le za in zaradi svojih teles. 

DELAVNICA BO POTEKALA 2x TEDENSKO: ob torkih in četrtkih od 18.30 do 20.00 ure.  Po dogovoru s prijavljenimi lahko ure ali dneve še prilagodimo.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli in otroci od 15 leta dalje 100€
Vsaka ponovitev 10 delne delavnice -10€ ( min 50€)
Obvezno imeti svoj izvod knjige Kako postati denar. Povezava za naročilo knjige: https://www.accessconsciousness.com/en/access-shop/#a_aid=BarbraKlaus 25€

Delavnica poteka prek spleta in po prijavi in plačilu prejmete zoom povezavo za posamezno srečanje. 

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, sem Maestro SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Začetek:
2 decembra od 6:30 pop
Zaključek:
4 januarja, 2022 od 8:00 pop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih