Loading dogodki

« Vsi dogodki

NOVO!!! Delavnica KAKO POSTATI DENAR

19 maja od 6:00 pop do 4 avgusta od 7:30 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

 DELAVNICA Kako postati denar, delovni zvezek

S pričetkom 19. maja, ki bo nato potekala 2x tedensko oz po sprotnem dogovoru z udeleženci. 

Vabim vas, da se mi pridružite na posebni pustolovščini.  Ponovno bomo skupaj predelali energijski delovni zvezek, ki ga je napisal ustanovitelj Access Consciousnessa®, Gary M. Douglas, ki je pred mnogimi leti kanaliziral in vodil delavnice o tem kako postati denar.

V vsako srečanje bomo dodali še malo več. Dodali bomo vaje vlečenja energije za obilje in se na kocu poslovili s skupinsko pokušino Simfonije možnosti. Tako bomo naše druženje podkrepili in se še bolj odprli energijam denarja in obilja.

Sproti se bomo dogovorili za naslednje srečanje in si vzeli 1,5 ure za vsako srečanje. 

Kako postati denar je sklop 10-ih srečanj, kjer skupaj preberemo delovni zvezek Kako postati denar in sproti predelamo in facilitiramo vaša vprašanja, brišemo omejitve in blokade in skozi facilitacijo tudi spreminjamo stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem. Vsi pogledi, ki jih imamo o denarju ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost.

Kaj pravite je sedaj končno prišel čas, da gremo ven iz svojega uma in začnemo prejemati???

Težava ni nikoli v denarju, težava je v nas. Rešitev ni v denarju. Rešitev je v prejemanju.

Kaj je za vas denar?  So to hiše, avtomobili, nakit, varnost? Ali je morda kaj drugega, za nekatere je to izmenjava energije. Pa je res tako?

Kaj če je denar samo energija, tako kot smo energija tudi mi?

Ko spremenimo svoje fiksne poglede, lahko spremenimo svojo finančno resničnost.

Vabljeni torej na serijo srečanj, kjer bomo vsakokrat skupaj2 uri, spreminjali svoja stališča o denarju in postali energija denarja.

Vse kar mi smo, lahko imamo. Tega kar mi nismo, ne moremo prejeti.

Koliko stališč, ki smo jih imamo o denarju, smo prevzeli od drugih?

 

Bi bili končno voljni izbirati več zase in spremeniti vsa stališča, ki jih imate o denarju in vam preprečujejo, da bi ga imeli več v svojem življenju?

Kaj če je denar in kako ga lahko prejemate čisto nekaj drugega od tega kar so vas naučili?

Kakšne poglede imate v zvezi z denarjem? Ga ni nikoli dovolj? Je nujno zlo? Je denar nekaj umazanega? Grdega? Ste se odločili, da če ste duhovni, potem ne smete imeti denarja?

Koliko prejemanja smo morali odrezati, da v svojem življenju ustvarjamo ravno dovolj ali ravno ne dovolj?

Dobrodošli, podajmo se skupaj na to pot spremembe!

Začetek delovnega zvezka je opremljen z vprašanji, ki vam pomagajo odkriti vaša nora stališča v zvezi z denarjem. Naša stališča ustvarjajo našo realnost. Če želimo spremeniti našo realnost, je torej nujno ugotoviti kje in kakšne so naše omejitve, potem pa jih začeti topiti. V zvezku se gre skozi odgovore, da v zvezi z njimi in denarjem dobimo več jasnosti in kaj je potrebno spremeniti, da bi ga imeli več.

 

Delavnico lahko izvajamo v živo in online. V živo se bomo dobili pri meni ostali pa prek zooma, kasneje pa vse posnetke naložim v zaprto Facebook skupino, kjer so vam na voljo, da si jih vedno lahko ponovno ogledate oz nadoknadite, če kdaj ne boste uspeli biti prisotni. 

Delavnica je povabilo v raziskovanje, v več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča lahkotnost in radost z denarjem in posledično s svojim telesom. Saj denar v resnici potrebujemo le za in zaradi naših teles. 

DELAVNICA BO POTEKALA 2x TEDENSKO. Prvič se srečamo v četrtek 19.5. ob 18 -19.30 ure in nato z udeleženci dogovorimo dneve in ure za naprej.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli in otroci od 15 leta dalje 200€
Obvezno imeti svoj izvod knjige Kako postati denar. Povezava za naročilo knjige: https://www.accessconsciousness.com/en/access-shop/#a_aid=BarbraKlaus 25€

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Po novem je na voljo tudi plačilo s kreditno kartico prek sistema Stripe.

Seminar vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Začetek:
19 maja od 6:00 pop
Zaključek:
4 avgusta od 7:30 pop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih