Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Jutranja on line srečanja z SOP – Zbudi se z Barbaro

januar 1 od 8:00 dop do januar 31 od 8:30 dop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Zbudi se z Barbaro malo drugače – Energijske vaje, čistilni izreki in Simfonija možnosti ( SOP) – skupinska seansa vsako jutro med ponedeljkom in petkom med 8.00 in 8.30 uro, on-line skupina

Simfonija možnosti je edinstvena izkušnja širjenja prostora možnosti v življenju, ki so del vas, vi pa jim do sedaj še niste dali priložnosti, da pokažejo vso svojo veličino.

Simfonija možnosti odpira vrata velikemu kraljestvu potenciala, ki ste VI.

Kako bi bil videti vaš svet, kjer bi si zase lahko izbirali karkoli, brez omejitev preteklosti ali okolice?

Kako bi se počutili, če bi lahko živeli svojo pravo resnico, ne glede na mnenja, predsodke in prepričanja drugih? Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali med neskončnimi možnostmi, ki pravzaprav so vi?

Postanite odprti svojemu bistvu, spustite zavore in se lahkotno predajte. Dopustite si prejemati in dajati svoje edinstvene energije, z njimi ustvarjati in izbirati čarobnosti znova in znova.

Simfonija možnosti je resnično posebna izkušnja seanse sistema Access Consciousness®, s katero resnično ustvarjamo prave male čudeže.    Z lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v vas in v vašem telesu. Radostno širimo spekter vprašanj. Kaj vse je še mogoče? Veličastno podiramo zidove, ki so nas toliko let zadrževali.

Seanso je praktično nemogoče »pravilno« opisati z besedami, saj se dejansko izkušnje unikatno razlikujejo pri vsakem izmed nas in na vsaki seansi je drugače.

In sedaj dodajte k zgornjemu opisu še energijske vaje, vlečenje energije, spuščanje preprek in ovir in čistilne izreke… in dobite približen opis in vtis kaj bomo počeli vsako jutro od ponedeljka do petka v naši zaprti FB skupini.

Srečali se bomo vsak dan od ponedeljka do petka ob 8 uri za 30 minut. Ob vikendih bomo prosti in lahko si ponovno pogledate katero od seans, ki vam je ne bo uspelo pogledati med tednom.

Še vedno bomo skupaj tudi ob večerih vsak torek in petek ob 21 uri. Več si preberite pod Klepeti in pokušine SOP z Barbaro:  https://www.mojaizbirakreira.si/events/skupinska-seansa-simfonija-moznosti/

Na voljo sta 2 on-line skupini:

  1. Zbudi se z Barbaro – vsak dan, razen ob vikendih ob 8.00 uri – 30 minut – vlečenje energije, orodja Accsess Consciousenssa in Simfonija možnosti – dobimo se v zaprti FB skupini, kjer se javim v živo, posnetki ostanejo v skupini in so vam vedno na voljo.
  2. Klepeti in pokušine SOP-jev z Barbaro, vsak mesec – vsak torek in petek zvečer ob 21. uri. Ob torkih in petkih bo na začetku seanse krajši čas namenjen različnim tematikam + orodjem + energetskim vajam in nato veliko SOP ja, sproščanje in odpiranje neskončnim energijam Simfonije možnosti. Ob petkih bomo občasno imeli goste, ki so nam v dodatni doprinos pri seansah. Imamo zaprto Facebook skupino, ki je namenjena klepetom, dodatnim vsebinam in vašim vprašanjem, kjer lahko podelite svoje izkušnje, občutke, spremembe… Za vsako srečanje prejmete Zoom povezavo, da se ob 21.uri vidimo in tako sodelujete in sprašujete v živo. Video posnetek vsakega srečanja je naložen v FB skupino in vam tam ostaja za vedno na voljo za ogled. Kadarkoli začutite ali potrebujete malo spodbude v težkem dnevu in malo energij Simfonije možnosti za lažje kreiranje in izbiranje si ponovno zavrtite katerega od posnetkov.

Lahko se odločite za posamezen obisk, eno skupino ali drugo skupino ali vzamete kar obe in imate poseben popust 🙂

*** Tisti, ki ste v teh skupinah že od vsega začetka imate še posebne ugodnosti ( Poglej** v tabeli).

Investicija:

Udeleženec Investicija
Jutranja skupina vsak dan (med tednom) ob 8.00 do 8:30 60€/40€**
Mesečni paket večernih srečanj (torek in petek ob 21 uri) 60€/50€**
Mesečni paket za 2 skupini ( večerna tor in pet ob 21 uri in jutranja vsak dan od pon do pet ob 8 uri) 80€/60€**
Posamezni petkov obisk 15€

Jutranja srečanja z SOP potekajo v živo kot FB live in se mi lahko zjutraj pridružite v naši FB skupini Zbudi se z Barbaro ali kasneje pogledate posnetek.  Tako lahko spremljate in uživate v energijah seanse na daljavo v udobnosti svojega doma. 

Plačilo je mogoče z gotovino, pri meni na izmenjavah ali na delavnici, lahko pa plačate na TRR ali preko PayPall vsaj 1 dan pred začetkom srečanj. Plačilo izvedemo vedno za tekoči mesec in ob vstopu v zaprto Facebook skupino so vam potem na voljo vsi posnetki jutranjih srečanj. V primeru, da se odločite zapustiti skupino in vam način delovanja ne ustreza vam vrnemo plačilo za zadnji vplačani mesec in s tem vam tudi ni več omogočen vstop v Facebook skupino. 

Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko telefona 040 730 558 ali preko spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seanse vodim Barbara Klaus CF, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Začetek:
januar 1 od 8:00 dop
Konec:
januar 31 od 8:30 dop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih