Loading dogodki

« Vsi dogodki

ZBUDI SE Z BARBARO – Jutranji energijski vleki z SOP

1 januarja od 8:00 dop do 31 januarja od 8:30 dop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Zbudi se z Barbaro – energijski vleki in SOP vsako jutro med ponedeljkom in petkom med 8.00 in 8.30 uro, on-line skupina

ENERGY PULL je energijska vaja, ki pripomore k temu, da v svoje življenje privabimo vse tisto, kar si želimo.
SOP – Simfonija možnosti pa je magična seansa, oz so to čarobne energije kreacije, ki so resnično posebna izkušnja, ki tako kot Energy Pull prihaja iz sistema Access Consciousness®.

Simfonija možnosti je edinstvena izkušnja širjenja prostora možnosti v življenju, ki so del vas, vi pa jim do sedaj še niste dali priložnosti, da pokažejo vso svojo veličino.

Simfonija možnosti odpira vrata velikemu kraljestvu potenciala, ki ste VI.

Kako bi bil videti vaš svet, kjer bi si zase lahko izbirali karkoli, brez omejitev preteklosti ali okolice?

Kako bi se počutili, če bi lahko živeli svojo pravo resnico, ne glede na mnenja, predsodke in prepričanja drugih? Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali med neskončnimi možnostmi, ki pravzaprav so vi?

Postanite odprti svojemu bistvu, spustite zavore in se lahkotno predajte. Dopustite si prejemati in dajati svoje edinstvene energije, z njimi ustvarjati in izbirati čarobnosti znova in znova.

Simfonija možnosti je resnično posebna izkušnja seanse sistema Access Consciousness®, s katero resnično ustvarjamo prave male čudeže.    Z lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v vas in v vašem telesu. Radostno širimo spekter vprašanj. Kaj vse je še mogoče? Veličastno podiramo zidove, ki so nas toliko let zadrževali.

Seanso je praktično nemogoče »pravilno« opisati z besedami, saj se dejansko izkušnje unikatno razlikujejo pri vsakem izmed nas in na vsaki seansi je drugače.

In sedaj dodajte k zgornjemu opisu še energijske vaje, vlečenje energije, spuščanje preprek in ovir in čistilne izreke… in dobite približen opis in vtis kaj bomo počeli vsako jutro od ponedeljka do petka v naši zaprti FB skupini.

Srečali se bomo vsak dan od ponedeljka do petka ob 8 uri za 30 minut.

Ob vikendih bomo prosti in lahko si ponovno pogledate katero od seans, ki vam je ne bo uspelo pogledati med tednom.

Če siželite več energij SOP in imate radi skupinske pokušine pa vedno vabljeni v skupino Magic Dates with Barbara & Lars.

O najinem mesečnem programu preberite več  TUKAJ: https://www.mojaizbirakreira.si/events/magicdatesskupinska-seansa-simfonija-moznosti/

Zbudi se z Barbaro – vsak dan, razen ob vikendih ob 8.00 uri – 30 minut – dobimo se v zaprti FB skupini, kjer se javim v živo, posnetki ostanejo v skupini in so vam vedno na voljo.

 

Investicija:

Udeleženec Investicija
Jutranja skupina vsak dan (med tednom) ob 8.00 do 8:30 35€
AKCIJA za plačilo 2 mesecev prejmete popust namesto 70€ plačate le 60€ 60€

Jutranja srečanja z SOP potekajo v živo kot FB live in se mi lahko zjutraj pridružite v naši FB skupini Zbudi se z Barbaro ali kasneje pogledate posnetek.  Tako lahko spremljate in uživate v energijah seanse na daljavo v udobnosti svojega doma. 

Plačilo je mogoče z gotovino, če prihajate k meni na izmenjave ali delavnice, ali na TRR, preko PayPall ali s kreditno kartico vsaj 1 dan pred začetkom srečanj.

Plačilo izvedemo vedno za tekoči mesec in ob vstopu v zaprto Facebook skupino so vam potem na voljo vsi posnetki jutranjih srečanj.

V primeru, da se odločite zapustiti skupino in vam način delovanja ne ustreza vam vrnemo plačilo za zadnji vplačani mesec in s tem vam tudi ni več omogočen vstop v Facebook skupino. 

Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko telefona 040 730 558 ali preko spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/.

**Plačilo s kraditno kartico lahko izvedete prek naslednje povezave:

**Zbudi se z Barbaro za tekoči mesec 35€:

https://buy.stripe.com/fZebLG9DN0Al00028h

**Zbudi se z Barbaro za 2 meseca 60€:

https://buy.stripe.com/28o2b68zJ6YJbIIbIQ

 

Seanse vodim Barbara Klaus CF, ASP, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Začetek:
1 januarja od 8:00 dop
Zaključek:
31 januarja od 8:30 dop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih