Loading dogodki

« Vsi dogodki

ZBUDI SE Z BARBARO – Jutranji energijski vleki z SOP

1 julija od 8:00 dop do 31 julija od 8:30 dop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Zbudi se z Barbaro – energijski vleki in SOP vsako jutro med ponedeljkom in petkom med 8.00 in 8.30 uro, on-line skupina – NOVO, možnost, da izbereš celoletni program in si v mesecu juliju pridobiš poseben popust.

ENERGY PULL je energijska vaja, ki pripomore k temu, da v svoje življenje privabimo vse tisto, kar si želimo.
SOP – Simfonija možnosti pa je magična seansa, oz so to čarobne energije kreacije, ki so resnično posebna izkušnja, ki tako kot Energy Pull prihaja iz sistema Access Consciousness®.

Simfonija možnosti je edinstvena izkušnja širjenja prostora možnosti v življenju, ki so del vas, vi pa jim do sedaj še niste dali priložnosti, da pokažejo vso svojo veličino.

Simfonija možnosti odpira vrata velikemu kraljestvu potenciala, ki ste VI.

Kako bi bil videti vaš svet, kjer bi si zase lahko izbirali karkoli, brez omejitev preteklosti ali okolice?

Kako bi se počutili, če bi lahko živeli svojo pravo resnico, ne glede na mnenja, predsodke in prepričanja drugih? Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali med neskončnimi možnostmi, ki pravzaprav so vi?

Postanite odprti svojemu bistvu, spustite zavore in se lahkotno predajte. Dopustite si prejemati in dajati svoje edinstvene energije, z njimi ustvarjati in izbirati čarobnosti znova in znova.

Simfonija možnosti je resnično posebna izkušnja seanse sistema Access Consciousness®, s katero resnično ustvarjamo prave male čudeže.    Z lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v vas in v vašem telesu. Radostno širimo spekter vprašanj. Kaj vse je še mogoče? Veličastno podiramo zidove, ki so nas toliko let zadrževali.

Seanso je praktično nemogoče »pravilno« opisati z besedami, saj se dejansko izkušnje unikatno razlikujejo pri vsakem izmed nas in na vsaki seansi je drugače.

In sedaj dodajte k zgornjemu opisu še energijske vaje, vlečenje energije, spuščanje preprek in ovir in čistilne izreke… in dobite približen opis in vtis kaj bomo počeli vsako jutro od ponedeljka do petka v naši zaprti FB skupini.

Srečali se bomo vsak dan od ponedeljka do petka ob 8 uri za 30 minut.

Ob vikendih bomo prosti in lahko si ponovno pogledate katero od seans, ki vam je ne bo uspelo pogledati med tednom.

Če si želite več energij SOP in imate radi skupinske pokušine vabljeni v skupino INVITATION GROUP for MAGIC DATES – https://www.facebook.com/groups/460082158510485 oz vabljeni, da si izberete individualno seanso Simfonije možnosti pri meni, https://www.mojaizbirakreira.si/simfonija-moznosti/ .

 

Zbudi se z Barbaro – vsak dan, razen ob vikendih ob 8.00 uri – 30 minut – dobimo se v zaprti FB skupini, kjer se javim v živo, posnetki ostanejo v skupini in so vam vedno na voljo.

***V mesecu JULIJU posebna ponudba za vse obstoječe VIP redne člane za letni program Zbudi se z Barbaro samo 300€ in mesečni program za vas ostane 35€.  V AVGUSTU se cena za letni program spremeni v 400€. 

Ob plačilu letnega programa, ki bo začel veljati od 1.8.2022 do 31.7.2023 prejmete mesec julij 2022 GRATIS. 

Investicija:

Udeleženec Investicija
Jutranja skupina vsak dan (med tednom) ob 8.00 do 8:30, mesečno plačilo 50€
****AKCIJA za plačilo letnega programa, ki bo potekal od 1. avgusta 2022 do 31.7.2023 v juliju cena le 540€ + mesec julij 2022 dobite gratis. REDNA cena letnega programa od 1.8.2022 pa je 600€ 600€

Jutranja srečanja z SOP potekajo v živo kot FB live in se mi lahko zjutraj pridružite v naši FB skupini Zbudi se z Barbaro ali kasneje pogledate posnetek.  Tako lahko spremljate in uživate v energijah seanse na daljavo v udobnosti svojega doma. 

Plačilo je mogoče z gotovino, če prihajate k meni na izmenjave ali delavnice, ali na TRR, ali preko Paypala ali s kreditno kartico vsaj 1 dan pred začetkom srečanj.

Plačilo lahko izvedete za tekoči mesec in ob vstopu v zaprto Facebook skupino so vam na voljo vsi posnetki jutranjih srečanj ali kot letni program.

V primeru, da se odločite zapustiti skupino ker vam način delovanja ne ustreza vam vrnemo plačilo za zadnji vplačani mesec in s tem vam tudi ni več omogočen vstop v Facebook skupino. V primeru letnega programa je mogoče odpovedati sodelovanje v obdobju 1 meseca po začetku letnega programa in vam vrnemo plačilo zmanjšano za obdobje prvega meseca. 

Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko telefona 040 730 558 ali preko spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/.

**Na voljo je tudi plačilo s kreditno kartico, kar navedete ob prijavi in vam pošljem povezavo prek katere potem lahko izvedete plačilo.

JUTRANJA srečanja vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Začetek:
1 julija od 8:00 dop
Zaključek:
31 julija od 8:30 dop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih