Loading Dogodki

« All Dogodki

Izmenjevanje dimenzionalnosti

november 30 od 5:00 pop do 9:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Izmenjevanje dimenzionalnosti bo v soboto 30.11. ob 17 uri

 

Če ste se do sedaj že kaj spozna(va)li s sistemom Access Consciousness in njihovimi delavnicami telesnih procesov, vam je prav gotovo jasno, da naša telesa in življenja niso del samo ene resničnosti ali dimenzije kot nam je bilo do sedaj prikazovano, ampak je teh dimenzij več in se med seboj izmenjujejo, vplivajo, odražajo, prevzemajo lastnosti, omejitve. Z izvajanjem telesnega procesa Izmenjevanje dimenzionalnosti rešujete problem, s katerim se vaše telo sooča in nikakor ne more z njim opraviti v tej dimenziji in tudi v drugi(h).

Predstavljajte si, da imate telo, ki je v drugi resničnosti bolno. Te druge dimenzije vašemu telesu posredujejo določeno stanje in tako vplivajo na vaše telo v tej resničnosti in v drugih. Zato se bolezen, ki je prisotna v drugi resničnosti, odraža, prevzame, nastane tudi v tej.

Ste oseba (ali poznate koga), ki ima bolečine v spodnjem delu hrbta in v vratu in se po možnosti ti dve bolečini izmenjavata? Če ste pokimali, vam proces Izmenjevanje dimenzionalnosti resnično lahko zelo koristi. Deluje namreč na obeh koncih hrbtenice – od vrha zatilja do trtice, značilen pa je za številne omejitve, ki kreirajo togost in pomanjkanje gibčnosti hrbtenice. Tako kot teče od enega dela hrbtenice k drugemu, enako od te dimenzije do drugih.  S tem procesom rešujemo izvor težav, za katere je na prvi pogled videti, kot da se jih nikakor ne morete rešiti.

Na delavnici se ga boste naučili samostojno izvajati in z njim pomagati tako sebi kot seveda ostalim.

Ali je mogoče po vsem tem času bolečin čutiti tolikšno lahkotnost telesa?

Kako lahko svojemu telesu še bolj podarite milino in blažen občutek brez bolečin?

 

Delavnica je razvajanje in povabilo v to kakšen doprinos je lahko ta proces v vašem življenju in koliko nežnosti in prejemanja si sploh dovolite?

Kaj če je čas za spremembe?  Vabljeni.

Po delavnici prejmete certifikat in že lako samostojno opravljate tretmaje. S procesom lahko dopolnite in obogatite svojo že obstoječo dejavnost.

 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 60€, otroci od 15 do 17 let 30€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

 

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

 

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

 

Podrobnosti

Datum:
november 30
Čas:
5:00 pop do 9:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih