Loading dogodki

« Vsi dogodki

Dogodek pod smrekami – Vesna Volk in Barbara – Nandika – priprava na jesen, vprašanja & odgovori, vaje dihanja + IZMENJAVE Access Consciousness

18 septembra od 11:00 dop do 4:00 pop

Glede pripravkov Nandike8 bomo govorili predvsem kaj so hranila. Katerih 5 stvari je ključnih v dnevu, da je dan aktiven, energičen, lahkoten in zabaven. Dotaknili se bomo največjih razlik med prehranskimi dodatki in hranili.

Odgovorili bomo na vaša vprašanja in imeli mini delavnico preponskega dihanja.

Kdo je Vesna Volk?

Vesna je nenehna raziskovalka življenja, vedno me je zanimalo vse prikrito, neznano, vedela sem, da življenje ni to kar govorijo ljudje. Zato sem sama vedno znova raziskovala različne seminarje, orodja, seanse in vede. In ena me je še prav posebej pritegnila. To je bila grafologija.

Od 13 – 16 ure sledijo izmenjave

KDAJ? 18. september 2022 od 11 – 16 ure

KJE? Raj sprostitve, zasebni wellness – Križna cesta 31b, 2311 Hoče

CENA: 20€

Kako je lahko še boljše kot to?

Raj sprostitve se nahaja na mirni lokaciji v Hočah pri Mariboru. Zasebni wellness je odmaknjen od mestnega vrveža, nahaja se v naravi in je obdan z krošnjami dreves, kar še posebej vpliva na pozitivno razpoloženje, ko naju obiščete. Uživate lahko v mirnem domačem ambientu in si privoščite razvajanje duše in telesa.

Prijave sprejemamo na tel št. 040486782 ali na e-mail: raj.sprostitve@gmail.com

Seminarje in delavnice vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara, Iris in Nina

Podrobnosti

Datum:
18 septembra
Ura:
11:00 dop do 4:00 pop
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih