Loading dogodki

« Vsi dogodki

Dogodek pod smrekami – Access ženski vikend – delavnici za hormone in limfo, izmenjave in seansa SOP

23 julija od 11:00 dop do 24 julija od 3:00 pop

Ponovno se srečamo na Dogodku pod smrekami pred wellnessom Raj sprostitve v Hočah pri Mariboru 23. julija 2022 od 10 – 16 ure in 24.julij 2022 od 11 – 15 ure.

V teh dveh dneh se bomo vsak dan posvetili enemu telesnemu procesu, ki smo ju izbrali na podlagi tega, kar večina žensk v tem stresnem času najbolj potrebuje.

Prvi dan se bomo po delavnici telesnega procesa, ki bo posvečen telesnem procesu za aktivacijo in uravnavanje naših hormonskih ravnovesji prepustili še splošnemu razvajanju  naših teles z izmenjavo Barsov in drugih telesnih procesov.

Drugi dan, pa bomo po telesnem procesu za limfno žlezna neskladja in nedoslednosti, zaključili naše druženje še s posebno močno energijsko tehniko, ki se imenuje Simfonija možnosti.

Ta seansa se sicer izvaja individualno in pravzaprav ni proces za telo, a preko tega, da se odpremo neskončnim možnostim in odpiramo vrata novim priložnostim in pogledamo kje vse se zatikate v življenju, pa posledično lahko znatno vpliva tudi na naše telo.

Tokrat jo bomo izvedli kot skupinsko seanso in se odprli za več prejemanja in se boste za konec popolnoma sprostili in predali čarobnosti in magiji.

INICIALIZACIJA, AKTIVACIJA IN POTENCIRANJE GENERATIVNEGA IN USTVARJALNEGA HORMONSKEGA RAVNOVESJA

Večina ljudi o hormonih žal ve bore malo. Kvečjemu to, da naj bi vplivali na dobro ali slabo počutje.  Saj poznate tisti pogled in komentar, če ste pred menstruacijo kdaj slabe volje ali preveč občutljivi: »Hormoni jo dajejo!«. Ali pa, ko ste močno zaljubite in vam zopet kdo reče, da vas dajejo hormoni. Pa vendar hormoni v vašem telesu počnejo še marsikaj drugega kot povzročajo evforično ali slabo počutje. Vplivajo namreč na skoraj vse procese, ki se dogajajo v vašem telesu! Vse od imunskega sistema pa do telesne teže. Kljub temu dejstvu pa se le malokdo zaveda, kako pomembno je ohraniti oziroma vzpostaviti hormonsko ravnovesje.

V Access Consciousness-u  imamo za vse to še eno dodatno ali pa prvo rešitev; telesne procese, ki s polaganjem rok in zaganjanjem energije na določene dele telesa odklenejo vsa mesta, kjer smo v telo zaklenili različne travme, fiksne poglede in kjer telesa nismo poslušali, temveč smo projekcije in sodbe drugih prevzemali nase in jih na koncu globoko potisnili, zakopali in zaklenili v naša telesa.

V tem procesu se bomo posvetili našim hormonom in kaj vse lahko skreiramo, kar še nikoli nismo pomislili, da bi lahko.

LIMFNO – ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI

Ta proces se kot vse Access Consciousness telesne procese izvaja s polaganjem rok  in deluje na limfni in žlezni sistemu v telesu.

Proces na čisto naraven način aktivira celoten limfno -žlezni sistem. Limfni sistem sestavljajo žleze, bezgavke, vranica in tonzile.

Najpomembnejši del limfnega sistema je Timus in kostni mozeg. Torej je limfni sistem zelo pomemben za obrambo telesa pred okužbami. Spodbuja delovanje jeter in ledvic, organov, ki sta najbolj odgovorna za razstrupljanje. Limfa bo pomagala, da se bodo iz telesa sproščali različni škodljivi stranski proizvodi, kot so cigarete, onesnažen zrak, aditivi iz živil, pesticidi in številni drugi toksini.

Strokovnjaki ocenjujejo, da ima celo 80% žensk upočasnjen limfni sistem, ki pa je ključen tudi za učinkovito hujšanje.  Če imate preveč kilogramov, celulita, ali pogoste glavobole…je možno, da imate upočasnjen limfni sistem.

Večina bolezni, od alergij, pogostih prehladov, glavobolov, migren, pa do hudih vnetji in kožnih težav, so pogosto posledica nakopičenih »odpadkov« v organizmu, proti katerim pa se naše telo ne zmore več boriti. Natančneje, proti katerim se naš limfni sistem ni več mogel boriti. O vsem tem malo vemo, premalo razmišljamo in naše telo oz limfni sistem nepravično zanemarjamo.

Z Accessovima procesom LIMFNO ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI na nežen in neinvaziven pa vendar na zelo intenziven način pomagamo telesu, da se sprosti in osvobodi psihofizičnega stresa ter ponovno vzpostavi moč samozdravljenja.
Z nežnim polaganjem rok na ključne dele telesa (limfno žleznega sistema, vranice, jeter, ledvic, podpazduhe, na vratu,…) pomagamo pri ponovni pretočnosti in delovanju celic v našem enkratnem in čudovitem templju.

SOP – SIMFONIJA MOŽNOSTI

Koliko se zavedate, da ste neskončna bitja?

Koliko se zavedate, da je življenje, ki smo ga izbrali v tem telesu na tej zemlji namenjeno temu, da ga resnično uživamo?

Ali ste resnično živi?

Bivamo na tem čudovitem planetu in to bivanje tu naj bi bil izraz obilja tega neskončnega vesolja!!!

Ali to počnete? Ste res živi in uživate?

Smo del večnega toka obilja, ki je ves čas prisotno okoli nas in znotraj nas.

Zakaj potem ne živimo, kot da nam je obilje vedno na voljo?

Zakaj raje verjamemo in živimo življenje pomanjkanja?

Vse je samo izbira.

Ali to vemo?

Vse, kar imate in vse kar je sedaj vaše življenje je odraz in posledica vaših preteklih izbir.

Tako, kot smo naredili izbire, ki so nas pripeljale, do življenja, ki ga imamo sedaj, tako lahko sedaj izberemo to, da smo neprestano del obilja.

Kaj če izberemo, da nas vesolje, Zemlja, narava vedno in povsod obdarujejo in podpirajo.

S pomočjo energijske kreacije, ki jo bomo ustvarjali skupaj na koncu tega vikenda, se bomo še bolj odprli obilju, ki nam je v resnici vedno na voljo.

ENERGY PULL je energijska vaja, ki pripomore k temu, da v svoje življenje privabimo vse tisto, kar si želimo.

SOP – Simfonija možnosti pa je magična seansa, oz. so to čarobne energije kreacije, ki so resnično posebna izkušnja, ki tako kot Energy Pull prihaja iz sistema Access Consciousness®.

Vse seminarje za SOP praktike vedno vodi osebno le dr. Dain Heer, solastnik Accessa.

Z SOP energijami lahko ustvarjamo dejansko prave male čudeže.

Tako z lahkotnostjo ustvarjamo prostor novim, še ne izkoriščenim možnostim, ki so od nekdaj prebivale v nas in naših telesih.

Radostno širimo vprašanja, kaj je še mogoče in veličastno podiramo zidove in bariere, ki so nas do sedaj toliko let zadrževali.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 180€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

KDAJ? 23. julij 2022 od 10 – 16 ure in 24.julij 2022 od 11 – 15 ure

KJE? Raj sprostitve, zasebni wellness – Križna cesta 31b, 2311 Hoče

Kako je lahko še boljše kot to?

Raj sprostitve se nahaja na mirni lokaciji v Hočah pri Mariboru. Zasebni wellness je odmaknjen od mestnega vrveža, nahaja se v naravi in je obdan z krošnjami dreves, kar še posebej vpliva na pozitivno razpoloženje, ko naju obiščete. Uživate lahko v mirnem domačem ambientu in si privoščite razvajanje duše in telesa.

Prijave sprejemamo na tel št. 040486782 ali na e-mail: raj.sprostitve@gmail.com

Seminarje in delavnice vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara, Iris in Nina

Podrobnosti

Začetek:
23 julija od 11:00 dop
Zaključek:
24 julija od 3:00 pop

Prizorišče

Križna cesta 31b, 2311 Hoče
Križna cesta 31b, 2311 Hoče
Hoče, Hoče–Slivnica 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040486782
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih