Loading Dogodki

« All Dogodki

Delavnica UTELEŠENJE PROSTORA IN KOT PROSTOR

februar 15 od 5:00 pop do 8:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Utelešenje prostora in kot prostor, v soboto 15.2.2020 ob 17.00 uri

V sistemu Access Consciousness obstaja več kot 70+ različnih energijskih telesnih procesov, ki našim telesom omogočajo, da se sprostijo, ponovno prejemajo ali opustijo nakopičen stres na vseh ravneh.

Telesni procesi nam pomagajo poustvariti telo, ga izgraditi na nov način in odstraniti omejitve, ki smo jih naložili v svoje telo s svojimi različnimi izbirami. Kajti vse kar izbiramo je tisto kar ustvarja našo resničnost.

Na delavnici se naučimo in raziskujemo kako bomo v bodoče bolje kreirali skupaj s svojimi telesi in seveda naša telesa osvobajamo in odklepamo. Odprli se bomo za več lahkotnosti in radosti v našem življenju.

S tokratnim procesom vas vabim v raziskovanje kaj nas čaka onkraj revščine in naučili se bomo telesni proces, ki nas odpira za drugačno življenje.

Kaj če smo lahko prostor med molekulami in molekule kot prostor in da se ne definiramo samo kot gostota te resničnosti? Če bi si dovolili biti prostor, življenje postane popolnoma drugačno, nekaj drugega. Kakšen prostor si lahko danes, kar ti spremeni vse v življenju?

Kaj če je vse, kar ste mislili, da v vašem telesu ni spremenljivo, v resnici spremenljivo? Kaj če lahko resnično spremenite vsako molekulo, ki gradi vaše telo? Bitja smo prostor med molekulami svojega telesa…

Vprašanja začenjajo odklepati telesa iz različnih omejujočih vzorcev.

Vprašanja, ki jih imamo, so skupaj s procesi polaganja rok, prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih procesov.

Na delavnicah se tako naučimo izvajati  procese na sebi in drugih. Posebnost teh telesnih procesov je v tem, da vam jih ni potrebno razumeti, da bi delovali. Ni vam potrebno niti verjeti vanje. Dovolj je, da ste prisotni, da nagovorite telo na katerem delate in položite roke na določeno mesto in vpokličete specifične energije, da se zaženejo. Tako preprosto je in deluje.

Kaj, če je napočil čas za več igrivosti, raziskovanja novih resnic, za več lahkotnega in radostnega bivanja v naših telesih?

Po delavnici prejmete certifikat, samostojno opravljate tretmaje ali pa s procesom dopolnite in obogatite svojo dejavnost.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 60€ (otroci od 15 do 17 let – 30€)
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, Access Facelift tretmajev in ESSE tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB, COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

Podrobnosti

Datum:
februar 15
Čas:
5:00 pop do 8:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih