Loading dogodki

« Vsi dogodki

“Delavnica pod smrekami” Hrana je prana z Dušanom Portatis Kovač in izmenjave

29 maja od 11:00 dop do 4:00 pop

Dušan Portatis Kovač, ustanovitelj Nandike8, nagrajenec za najbolj inovativne rešitve na področju holistične priprave prehranskih dopolnil v 2021.

Dušan Kovač nam bo na delavnici predstavil ayurvedski pogled na pripravo hrane in kako iz nje izvleči tisto, kar je najboljše za naše telo in duha. Kot kuhar, zeliščar, zdravilec in sledilec duhovnemu razvoju človeka, ki pri svojem delu upošteva temeljne zakone narave, nas bo popeljal v celovit pristop do življenja.

Pri tem bo poudarjen vidik prane kot hrane, ki jo človek prejema preko dihanja in prehranjevanja in s tem vsak sam pri sebi skrbi za ravnovesje in zdravje. Predal nam bo tudi nekaj trikov, ki jih poznajo mojstri kuhanja, ki znajo iz malega izvleči veliko!

Po končani delavnici sledijo AccessConsciousness izmenjave.

KDAJ? 29. maj od 11 do 16 ure

KJE? Raj sprostitve, zasebni wellness – Križna cesta 31b, 2311 Hoče

Kako je lahko še boljše kot to?

Raj sprostitve se nahaja na mirni lokaciji v Hočah pri Mariboru. Zasebni wellness je odmaknjen od mestnega vrveža, nahaja se v naravi in je obdan z krošnjami dreves, kar še posebej vpliva na pozitivno razpoloženje, ko naju obiščete. Uživate lhko v mirnem domačem ambientu in si privoščite razvajanje duše in telesa.

CENA: 20€

Prijave sprejemamo na tel št. 040486782 ali na e-mail: raj.sprostitve@gmail.com

Objem,
Barbara, Nina in Iris

Podrobnosti

Datum:
29 maja
Ura:
11:00 dop do 4:00 pop

Prizorišče

Križna cesta 31b, 2311 Hoče
Križna cesta 31b, 2311 Hoče
Hoče, Hoče–Slivnica 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040486782
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih