Loading Dogodki

« All Dogodki

Delavnica za boljši VID in UVID z Barbaro v Luciji

marec 15 od 10:00 dop do 3:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Korekcija vida bo v nedeljo, 15. 3. 2020, od 10:00 do 15:00. ure v Luciji

Ste se kdaj ustavili in se iskreno vprašali, če je vaš pogled na svet res takšen kot bi si ga želeli, ali morda česa nočete videti in vedeti? Se zavedate, da imate dejansko možnost na svoj edinstven način »spregledati«? Imeti integriteto osebnosti, živeti svojo resnico kot si sami želite in ne kot so vam jo privzgojili, vsilili, dovoliti si življenje resnično videti in obenem dovoliti si vedeti.

Korekcija vida je eden izmed vrste presunljivih telesnih procesov sistema Access Consciousness®, ki aktivno pomaga pri različnih težavah z vidom. Izvajamo ga z nežnim dotikom na očeh, s katerim zaženemo energije za spremembe. Čeprav gre za proces na očeh, se skozenj spreminja in osvobaja celo telo, kar pa seveda vpliva na vsa ostala področja v življenju. S procesom Korekcije vida se zgodijo naslednje veličastnosti:

  • Izboljšanje (sposobnosti) vida
  • Izdatno pomaga pri težavah s sinusi
  • Prenovijo se področja oči in okrog oči
  • Je dobrodošel pri raznih poškodbah in učinkih staranja.

Naučeni smo se bili prilagajati mnenju in pogledu okolice, običajno brez konkretne možnosti lastnega videnja. Naši pogledi so bili fiksni, sledili smo drugim, čeprav smo v sebi čutili, da to ni v skladu z našimi prepričanji in resnico. S čudovitim procesom Korekcija vida vam pomagamo odpirati neskončne možnosti vašega telesa, četudi nimamo fizičnih težav z vidom. Učimo se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati naša telesa, izkoriščati prav te brezmejne možnosti, kako komunicirati s telesi in kako zavestno preiti v boljše sobivanje s svojim »domom«, telesom, ki nam je dano.

Tokrat bomo v drugem delu delavnice dodali še en Accessov telesni proces Pozivanje slepote, ki tudi vpliva na izboljšanje vida in zdravje oči. Odklepa vsa tista mesta, kjer smo omejili svoj vid ter se naredili slepe. Hkrati povečuje tudi življenjsko jasnost. Proces Pozivanje slepote omogoča, da prikličemo in odstranimo vsa tista mesta, kjer smo se na kakršenkoli način zaslepili, naredili slepe …

Naredite sebi in svojemu čudovitemu telesu uslugo in si s tokratno delavnico 2 čudovitih procesov, dovolite biti sprememba v svetu in končno dejansko »spregledati«!

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 100€
Otroci od 16 do 17 let 50€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: skripta in certifikat za samostojno izvajanje terapije na sebi in drugih.

Delavnica bo potekala v Luciji, Studio Alma, Ulica borcev NOB 17, Lucija-Portorož.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Datum:
marec 15
Čas:
10:00 dop do 3:00 pop
Dogodek Category:

Prizorišče

Lucija, Studio Alma
Hočka cesta 27 a, 23Ulica borcev NOB 1711 Hoče.
Lucija- Portorož, 6320 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih