Loading dogodki

« Vsi dogodki

Delavnica Za boljši VID in Uvid na Dolenjskem, Wellness Ornament

10 septembra od 10:00 dop do 5:30 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Korekcija vida z dodatnim procesom za odklepanje laži bo v soboto, 10. septembra 2022, od 10.00 do 17.30 ure + skupinska Simfonija možnosti za čaroben zaključek

Ste se kdaj ustavili in se iskreno vprašali, če je vaš pogled na svet res takšen kot bi si ga želeli, ali morda česa nočete videti in vedeti?

Se zavedate, da imate dejansko možnost na svoj edinstven način »spregledati«? Imeti integriteto osebnosti, živeti svojo resnico kot si sami želite in ne kot so vam jo privzgojili, vsilili, dovoliti si življenje resnično videti in obenem dovoliti si vedeti.

KOREKCIJA VIDA  je eden izmed vrste presunljivih telesnih procesov sistema Access Consciousness®, ki aktivno pomaga pri različnih težavah z vidom. Izvajamo ga z nežnim dotikom na očeh, s katerim zaženemo energije za spremembe. Čeprav gre za proces na očeh, se skozenj spreminja in osvobaja celo telo, kar pa seveda vpliva na vsa ostala področja v življenju. S procesom Korekcije vida se zgodijo naslednje veličastnosti:

Izboljšanje (sposobnosti) vida
Izdatno pomaga pri težavah s sinusi
Prenovijo se področja oči in okrog oči
Je dobrodošel pri raznih poškodbah in učinkih staranja.
Naučeni smo se bili prilagajati mnenju in pogledu okolice, običajno brez konkretne možnosti lastnega videnja. Naši pogledi so bili fiksni, sledili smo drugim, čeprav smo v sebi čutili, da to ni v skladu z našimi prepričanji in resnico. S čudovitim procesom Korekcija vida vam pomagamo odpirati neskončne možnosti vašega telesa, četudi nimamo fizičnih težav z vidom. Učimo se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati naša telesa, izkoriščati prav te brezmejne možnosti, kako komunicirati s telesi in kako zavestno preiti v boljše sobivanje s svojim »domom«, telesom, ki nam je dano.

Da pa bo vse še bolje delovalo pa bomo tokrat v drugem delu dodali še proces ODSTRANJEVANJE, IZKORENINJANJE IN RAZPRŠEVANJE VSEH LAŽI, ZAKLENJENIH V TELESU

Tokrat se bomo lotili čisto posebnega telesnega procesa. Odklepali bomo vse laži, vse travme, bolečine in fiksne poglede, ki jih ima naše telo, ki smo jih zaklenili, potlačili in dolgo tam nekje globoko držal in na njih celo pozabili. Velikokrat se sprašujemo ali to resnično vpliva na naša življenja in ali sploh obstaja rešitev, a kaj pa če postavimo vprašanje našim telesom? Kaj ona vedo o tem?

Naredite sebi in svojemu čudovitemu telesu uslugo in si s tokratno delavnico teh čudovitih procesov, dovolite biti sprememba v svetu in končno dejansko »spregledati«!

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 140€
Otroci od 16 do 17 let 60€
Otroci do 15 let Brezplačno ob spremstvu starša/skrbnika

V ceno so vključeni: skripta in certifikat za samostojno izvajanje terapije na sebi in drugih.

Delavnica poteka tokrat na Dolenjskem v Wellesu Ornament, Šmarjeta 51, Šmarješke Toplice, pri moji čudoviti gostiteljici Katrin Vidnar,  031 683 787, info@ornamentspa.eu.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seanse vodim Barbara Klaus CF, SAP, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

 

Podrobnosti

Datum:
10 septembra
Ura:
10:00 dop do 5:30 pop

Prizorišče

Wellness Ornament
Šmarjeta 51
Šmarješke toplice, 8220 Slovenija
Telefon:
031683787
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih