Loading dogodki

« Vsi dogodki

Delavnica Za boljši VID in Uvid

10 decembra od 10:00 dop do 3:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Korekcija vida z dodatnim procesom bo v petek, 10. 12. 2021, ob 10:00 do 15.00 ure

Ste se kdaj ustavili in se iskreno vprašali, če je vaš pogled na svet res takšen kot bi si ga želeli, ali morda česa nočete videti in vedeti?

Se zavedate, da imate dejansko možnost na svoj edinstven način »spregledati«? Imeti integriteto osebnosti, živeti svojo resnico kot si sami želite in ne kot so vam jo privzgojili, vsilili, dovoliti si življenje resnično videti in obenem dovoliti si vedeti.

Korekcija vida je eden izmed vrste presunljivih telesnih procesov sistema Access Consciousness®, ki aktivno pomaga pri različnih težavah z vidom. Izvajamo ga z nežnim dotikom na očeh, s katerim zaženemo energije za spremembe. Čeprav gre za proces na očeh, se skozenj spreminja in osvobaja celo telo, kar pa seveda vpliva na vsa ostala področja v življenju. S procesom Korekcije vida se zgodijo naslednje veličastnosti:

Izboljšanje (sposobnosti) vida
Izdatno pomaga pri težavah s sinusi
Prenovijo se področja oči in okrog oči
Je dobrodošel pri raznih poškodbah in učinkih staranja.
Naučeni smo se bili prilagajati mnenju in pogledu okolice, običajno brez konkretne možnosti lastnega videnja. Naši pogledi so bili fiksni, sledili smo drugim, čeprav smo v sebi čutili, da to ni v skladu z našimi prepričanji in resnico. S čudovitim procesom Korekcija vida vam pomagamo odpirati neskončne možnosti vašega telesa, četudi nimamo fizičnih težav z vidom. Učimo se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati naša telesa, izkoriščati prav te brezmejne možnosti, kako komunicirati s telesi in kako zavestno preiti v boljše sobivanje s svojim »domom«, telesom, ki nam je dano.

Tudi tokrat bomo v drugem delu delavnice dodali še en telesni proces: Ničelna vsota travme, ki vpliva na vse fizične travme, ki so jih utrpele naše oči.

Naredite sebi in svojemu čudovitemu telesu uslugo in si s tokratno delavnico teh čudovitih procesov, dovolite biti sprememba v svetu in končno dejansko »spregledati«!

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 100€
Otroci od 16 do 17 let 50€
Otroci do 15 let Brezplačno ob spremstvu starša/skrbnika

V ceno so vključeni: skripta in certifikat za samostojno izvajanje terapije na sebi in drugih.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27a.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seanse vodim Barbara Klaus CF, ASP, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

 

Podrobnosti

Datum:
10 decembra
Ura:
10:00 dop do 3:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a
Hoče, 2311 Slovenija
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih