Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

DMMD Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija ali preprosto ČIRA ČARA

29 julija od 5:30 pop do 9:00 pop

eur65
PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija , v petek 29.7.2022 od 17.30 do 21.00 ure v Hočah

V sistemu Access Consciousness obstaja več kot 70+ različnih energijskih telesnih procesov, ki našim telesom omogočajo, da se sprostijo, ponovno prejemajo ali opustijo nakopičen stres na vseh ravneh.

Telesni procesi nam pomagajo poustvariti telo, ga izgraditi na nov način in odstraniti omejitve, ki smo jih naložili v svoje telo s svojimi različnimi izbirami. Kajti vse kar izbiramo je tisto kar ustvarja našo resničnost.

Na delavnici se naučimo in raziskujemo kako bomo v bodoče bolje kreirali skupaj s svojimi telesi in seveda naša telesa osvobajamo in odklepamo. Odprli se bomo za več lahkotnosti in radosti v našem življenju.

Ste vedeli, da imate sposobnost, da tam, kjer nečesa v telesu primanjkuje, to ustvarite in tam kjer je nečesa preveč (tumorji, artritis, materina znamenja, bradavice itd.), lahko to odstranite – demanifestirate?

Enako lahko naredite s hrano, vodo ali s čimerkoli drugim. Odstranite tisto, česar je preveč in manifestirate tisto, kar bi moralo biti tam, pa ni…

Na tej 4-urni delavnici se boste naučili izvajati Accessov telesni proces, imenovan Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija. 

Demolekularna manifestacija pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa pomeni dekreiranje nečesa, kar obstaja.

Vedno, ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo, lahko zaženete proces demolekularne manifestacije vsega, kar bi moralo tam obstajati, pa ne obstaja in molekularno demanifestacijo vsega, kar tam je, vendar ne bi smelo biti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo lahko uporabljamo za odstranjevanje tumorjev, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno. Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul lahko spremeni vse, kar je potrebno, da telo deluje najbolje kot lahko in tako, kot je bilo za to ustvarjeno.

Kaj če je vse, kar ste mislili, da v vašem telesu ni spremenljivo, v resnici spremenljivo? Kaj če lahko resnično spremenite vsako molekulo, ki gradi vaše telo? Bitja smo prostor med molekulami svojega telesa…

Vprašanja začenjajo odklepati telesa iz različnih omejujočih vzorcev.

Vprašanja, ki jih imamo, so skupaj s procesi polaganja rok, prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih procesov.

*****Tudi na tokratni delavnici bomo dodali še en telesni proces, ki lepo dopolnjuje prvega: Izvorno polje za odstranjevanje in izkoreninjanje strupenih mešanic.

Ta proces iz telesa odstranjuje vse, kar je strupeno in telesu ne služi več. Obenem vpliva na vse, kar nam zastruplja življenje in nam onemogoča, da bi bili to, kar smo v resnici lahko. Strupene mešanice so del tistega kar v telesu lahko povzroča raka.  Proces je intenziven in spreminja življenja.

Na delavnici se naučimo izvajati  proces na sebi in drugih. Posebnost Accessovih telesnih procesov je v tem, da vam jih ni potrebno razumeti, da bi delovali. Ni vam potrebno niti verjeti vanje. Dovolj je, da ste prisotni, da nagovorite telo na katerem delate in položite roke na določeno mesto in vpokličete specifične energije, da se zaženejo. Tako preprosto je in deluje.

Po delavnici prejmete certifikat, samostojno opravljate tretmaje ali pa s procesom dopolnite in obogatite svojo dejavnost.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 70€
Otroci od 16 do 17 let 35€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27a. 2331 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seminar vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

Podrobnosti

Datum:
29 julija
Ura:
5:30 pop do 9:00 pop
Cena:
eur65

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih