Loading Dogodki

« All Dogodki

Delavncia o JEZI

julij 12 od 4:30 pop do 8:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnica Pozivanje utelešene jeze, v nedeljo 12.7.2020 ob 16.30 uri

V sistemu Access Consciousness obstaja več kot 70+ različnih energijskih telesnih procesov, ki našim telesom omogočajo, da se sprostijo, ponovno prejemajo ali opustijo nakopičen stres na vseh ravneh.

Telesni procesi nam pomagajo poustvariti telo, ga izgraditi na nov način in odstraniti omejitve, ki smo jih naložili v svoje telo s svojimi različnimi izbirami. Kajti vse kar izbiramo je tisto kar ustvarja našo resničnost.

Tudi vaše telo ima svojo zavest. Mislite, da mu je všeč, ker nosi v sebi vso to jezo in nezadovoljstvo?

Tokrat bom pozvali utelešeno jezo, ki je zaklenjena v našem telesu in v celicah. Prepustili se bomo energijam, ki  sprostijo vse tisto kar ne rabimo nositi s seboj. Telo nam bo neizmerno hvaležno.

V veliko kulturah smo naučeni, da jezo zatiramo in jo ne izražamo. Že kot majhni otroci absorbiramo jezo od svojih staršev, starih staršev, prijateljev, okolice,.. Skozi življenje ‘požremo’ še veliko svoje jeze, ali ker je neprimerno izražati jezo ali pa zato, ker jo enostavno ne znamo izraziti in jo zato potisnemo nekam globoko vase…..in potem pride dan ko pa naenkrat eksplodiramo.

Po prejemanju tega procesa ljudje poročajo o nepredstavljivi mirnosti v telesu, bolj so prisotni in se počutijo lažje.

Ta proces lahko radikalno spremeni način, kako čutiti svoje telo in v njem bivati drugače

Na delavnicah se tako naučimo izvajati  procese na sebi in drugih. Posebnost teh telesnih procesov je v tem, da vam jih ni potrebno razumeti, da bi delovali. Ni vam potrebno niti verjeti vanje. Dovolj je, da ste prisotni, da nagovorite telo na katerem delate in položite roke na določeno mesto in vpokličete specifične energije, da se zaženejo. Tako preprosto je in deluje.

Kaj, če je napočil čas za več igrivosti, raziskovanja novih resnic, za več lahkotnega in radostnega bivanja v naših telesih?

Po delavnici prejmete certifikat, samostojno opravljate tretmaje ali pa s procesom dopolnite in obogatite svojo dejavnost.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 60€ (otroci od 15 do 17 let – 30€)
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, Access Facelift tretmajev in ESSE tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB, COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

Podrobnosti

Datum:
julij 12
Čas:
4:30 pop do 8:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih