Loading dogodki

« Vsi dogodki

Čarobni Temelji z Barbaro na morju

17 decembra od 9:00 dop do 20 decembra od 5:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

 TEMELJI z Barbaro od 17.12. do 20.12. 2021  na morju ali online.

Kaj če bi bili vedno pripravljeni, da bi ponovno (v)stopili v svoje življenje. Prerojeni in založeni z orodji in tehnikami in večjim zavedanjem.

Če bi morala izbrati en seminar, ki mi je resnično podaril največ in mi spremenil pogled na življenje je to zagotovo seminar Temelji.

Resnično je podrl vsa moja prepričanja in stare omejitve in sem nato lahko izgradila in si postavila vse na novo. Dobiš še priročnik, ki je poln orodji in vedno najdeš pravo za tisto situacijo ali problem s katerim se trenutno ubadaš.

Skozi vsako vprašanje, ki jih postavljate kot udeleženci, skupaj rastemo in se razvijamo in ustvarjamo več v naših življenjih.
Skupaj izbiramo več, si upamo več in ustvarimo več.
To je tista posebna vrednost vsakega seminarja Temelji.
Zato jih vedno znova izbiramo, kajti vsakokrat se tam kreirajo nova vprašanja in nato skupaj izberemo več in vidimo dlje in zrastemo bolj.
To je v resnici seminar, ki bi ga rabili že zdavnaj, morda že kar v osnovni šoli, kot popotnico za življenje.

Ponovno se bomo družili na enem najbolj čarobnih in osvobajajočih dogodkov v sistemu Access Consciousness, imenovanem TEMELJI.

Tokrat bo seminar Temelji potekal pri meni doma v živo ali prek računalnika prek zoom povezave. Lahko pa me tudi gostite pri vas, torej me povabite v vaš kraj in izvedemo seminar pri vas. Torej potem lokacijo seminarja še spremenimo :-).

Kakšen doprinos bo ta čudovita izkušnja za vaše življenje in predvsem za vas in vaše telo?

Mi bomo na seminarju poskrbeli, da bomo lahkotno in nežno odstranjevali vse omejitve, ki so nam do sedaj krojile življenja.
Ustvarjali bomo nove energijske poti, odklepali vrata brezmejnim možnostim kreacije izpolnjenega, radostnega in veličastnega življenja.

O TEMELJIH: VEDNO JE VSE LE IZBIRA 

Ste se že kdaj vprašali, kakšno bo vaše življenje, če se resnično odločite biti vi? Kaj bi bilo potrebno, da se nehate obsojati? Kako bi bilo na tem svetu, če se vam ne bi bilo treba dokazovati, opravičevati in pojasnjevati? Kaj bi bilo potrebno, da končno pridete do svoje prave moči? Kaj če bi lahko popolnoma zaupali sebi? Občutite sedaj, kaj vse bi to spremenilo?

Sem Barbara, vaša edinstvena »vstopna točka« v veličasten svet Access Consciousnessa®, sistema enostavnih orodij, tehnik in procesov, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar mislite, da ne morete spremeniti, obenem pa ustvariti vse, kar si želite, s popolno lahkoto ter na drugačen način kot ste bili vajeni do sedaj.

 

 

Skozi življenje sem prehodila precej različnih poti, vedno znova pa me je vleklo nazaj k mojemu poslanstvu – pomagati sebi in drugim ljudem na čim bolj naraven, neinvaziven način. 

Verjamem, da ste z izbiro seminarja Temelji na na pravi poti, če sprašujte po tem, kako spremeniti življenje in izbrati več.

Kaj če je možno življenje, za katero ste vedno vedeli, da je možno? Kakšen prispevek ste lahko Zemlji, če ste se odločili biti darilo, ki v resnici ste?

Jaz danes vem, da je vse mogoče in na voljo, le izbrati moramo. Komaj čakam na vse spremembe, ki jih bomo skupaj ustvarili in da vas bom lahko kot certificirana facilitatorka Access Consciousness z lahkoto opolnomočala, da ponovno veste, kar ste v resnici vedno vedeli.

Želim si, da pridete do prave moči in spoznate, kako čudoviti ste.

Kakšen bi bil svet, če izberete zavedanje, hvaležnost in odgovornost? Kakšen bi bil svet kjer zaupamo in vemo, da nam je na voljo neskončno obilje?

Kako bi bilo, če ste lahko povabilo drugim, da izberejo več zase in za ta čudoviti planet?

TEMELJI so vedno povabilo v več. Temelji so onkraj vseh pričakovanj, vedno zabavni in hkrati intenzivni, včasih igrivi in polni raziskovanja. Polni tistih AHA momentov, hvaležnosti, nežnosti, radosti …

Na seminarju prejmete priročnik, ki ga skupaj predelamo in vsebuje med drugim naslednje vsebine:
10 ključev do popolne svobode
Čistilne procese za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteče vsadke (jeza, bes, srd, sovraštvo, ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijske tokove
Elemente seksa
Elemente stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elemente intimnosti in elemente za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…

V štirih dneh, ko smo skupaj gremo še skozi štiri telesne procese za razvajanje in negovanje telesa in odklepanje travm, bolezni, bolečin, trpljenja, poškodb, podobnosti z drugimi, spreminjanja okusa hrane, pijače. Postanemo alkimisti svojega življenja.

Med seminarjem si udeleženci lahko izmenjujete barske, s katerimi izklopimo in umirimo um in še lažje in brez strahu dostopamo do podzavesti in lahko izbrišemo, prečistimo, opustimo še več omejitev. Tako smo še bolj prisotni sami s seboj, svojim telesom in svojim življenjem, posledično z drugimi in celim svetom. In kaj vse je še mogoče?

Prejmete tudi enourno energijsko sintezo skupnosti z dr. Dainom Heerom, da se odklene še več iz vaših teles in bitji in vstopite v več prostora, lahkotnosti, občutka skupnosti z vsem, zemljo, ljudmi …

TEMELJI so seminar brez primere, spremenili bodo vaš celoten pogled na življenje, svet, energije, možnosti. Potem enostavno ni več poti nazaj, samo še v širjave in milina lahkotnih in veličastnih kreacij.

KJE: Tokrat se bomo družili na morju, v Kopru ali glede na število prijav še javimo točno lokacijo. A seminar si je zaželel morskih pogledov 🙂 Lahko pa nam tudi sporočite, če vi veste za kakšno ali ste lastnik kake magične lokacije, ki si želi, da bi se tam speljali decembeski Temelji.

Kako je lahko še boljše kot to?

KDAJ: od petka 17.12.  do ponedeljka 20.12. 2021. Ure bomo določili malo kasneje in jih prilagodili prijavljenim.

 

PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access Bars delavnica (ki jo lahko opravite tudi pri meni)

Investicija v TEMELJE:

 Udeleženec Investicija za Slovenijo 80% država
Odrasli 1100€*
Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€
Otroci od 16 do 17 let 550€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

Obvezne prijave in dodatne informacije prejmete pri, Barbara Klaus, prek telefona 040 730 558 ali na barbara.klaus@gmail.com

ali pri moji sijajni gostiteljici Suzani Ritoša, 041 327 56, ritosa.suzana@amis.net. Pri Suzani boste predvem lahko dobili več informacij glede nastanitev in opis poti itd. .

Ob prijavi na seminar se lahko odločite:

  • za plačilo v enkratnem znesku prek nakazila na TRR, ki ga prejmete ob prijavi ali
  • z gotovino pred začetkom seminarja (v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 200€ vsaj teden dni pred seminarjem).
  • Paypal, Stripe

Nastanitev: v lastni režiji če pridete v živo. 

Storitev (predlog) Cena 
Glede na prijave vam lokacije, ki bodo na voljo še sporočimo.
Prisotnost na seminarju brez spanja, samo udeležba na seminarju. Brezplačno.

Prigrizki in napitki med seminarjem so vključeni v ceno seminarja.

Seminar vodim Barbara Klaus CF, Maestro, SAP in CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

 

 

Podrobnosti

Začetek:
17 decembra od 9:00 dop
Zaključek:
20 decembra od 5:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih