Loading dogodki

« Vsi dogodki

Čarobni Temelji z Barbaro in Margarete

4 marca od 10:00 dop do 7 marca od 5:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

NOVI in PRVI skupni TEMELJI z CF Barbaro Klaus  in CF Margarete Gallowitsch 🙂

Tokrat se vračmo na lokacijo, v katero sva se z Margarete zaljubili na lanskoletni delavnici s konji. Tudi letos bova imeli CHCR delavnico pri njih in to od 23. do 24. aprila, a pred tem pa sva se odločili, da prvič skupaj odvodiva seminar Temelji.

Zato res prisrčno vabljeni na to dogodivščino, kjer prejmete še veliko več kot samo napredni seminar Temelji, vsa orodja in priročnik, temveč še energijo in prisotnost konj in magičnost narave in čudovite gostitelje.

Ob lepem vremenu bo večino seminarja potekalo zunaj in med konji in kakšen doprinos je vse skupaj lahko pri spreminjanju naših prepričanj in odpiranju novim možnostim in postavljanju vprašanj in novih izbir.

Zaradi načina izvajanja tokratnih Temeljev je možno sodelovanje le v živo in nič online.

Tečaj TEMELJI je zasnovan tako, da vam omogoči, da spremenite karkoli in vse, kar bi radi spremenili v svojem življenju.

Dobili boste celo paleto orodij, ki vam bodo omogočila, da razbijete temelje omejitev, iz katerih tako pogosto delujemo, in zgradite nove temelje, temelje neomejenih možnosti, tako da lahko začnete ustvarjati življenje, ki si ga resnično želite.

Kaj si želite? Kje bi radi bili drugačni? Bi radi več veselja? Več zabave? Več lahkotnosti? Bi se radi zjutraj zbudili z občutkom hvaležnosti… srečni, da ste na planetu?

Karkoli je za vas, je mogoče.

Na tisoče ljudi po vsem svetu si je ustvarilo življenje, ki si ga želijo, z uporabo preprostih in pragmatičnih orodij Access Consciousness®, s katerimi se boste seznanili na seminarju Temelji.

Vse se lahko spremeni.  Vse je mogoče.  Vprašanje je, ali boste to izbrali?

Največja moč je sposobnost spreminjanja in preoblikovanja česar koli in vsega.

Za nastanitev si lahko izberete veliko lokacij v bližnji okolici, vam pa ob prijavi pošljemo različne namige in možnosti, ki so na voljo.

Cena seminarja Temelji za Slovenijo, ki je 80% država je 1100€ in če seminar ponavljate znotraj obdobja enega leta je cena 550€.

Za otroke do 15 leta je seminar brezplačen in za tiste od 16 do 17 leta je polovična cena. Seveda če pridejo v spremstvu ene odrasle osebe.

Facilitatorki

Barbara Klaus

Tel.: +386 40730558

Mail: barbara.klaus@gmail.com

in

Margarete Gallowitsch, MSc+43 664 51 28 125

margarete.gallowitsch@im-fluss-des-lebens.at

Povezava za registracijo: https://bit.ly/3n5KLH9

Po prijavi prejmete tudi navodila in več informacij glede nastanitve in različnih možnosti drugih aktivnosti v času Temeljev.

Objem in lepo pozdravljeni

Barbara & Margarete

*********************************************************************************************************************************

English

THE Foundation

The Foundation class is designed to empower you to change anything and everything you’d like to change in your life. You will be given a whole toolbox that will allow you to break apart the foundation of limitation that we so often function from and build a new foundation, one of limitless possibility so that you can begin to create the life you truly desire.

What do you desire? What would you like to be different? Would you like more joy? More fun? More ease? Would you like to wake up in the morning with a sense of gratitude… happy to be on the planet?

Whatever it is for you, it is possible. Thousands of people around the world have created the life they desire by using the simple and pragmatic tools of Access Consciousness® that you will be introduced to in the Foundation class.

Everything can change. Anything is possible. The question is, will you choose it?

**********************************************************************************************************************************

German

Der Foundation Kurs ist dafür designed dich zu ermächtigen alles und jedes zu verändern das du dir wünscht zu verändern. Du bekommst eine Werkzeugkiste das dir erlaubt das Fundament deiner Limitierungen, aus denen heraus wir so oft funktionieren eine Plattform zu haben, aus unlimitierten Möglichkeiten, so dass du beginnen kannst ein Leben zu kreieren das du wahrhaftig begehrst.

Was möchtest du wirklich haben? Was möchtest du gerne anders haben? Möchtest du mehr Freude? Mehr Spaß? Möchtest du gerne aufwachen in der Früh mit einem Gefühl von Dankbarkeit…..happy das du auf diesem Planeten bist?

Was es auch immer für DICH ist, es ist möglich. Tausende von Leuten um die ganze Welt haben ein Leben kreiert das sich sich wirklich wünschen, indem sie die simplen und pragmatischen Werkzeuge von Access Consciousness die dir vorgestellt werden in diesem Foundation Kurs.

Everything can change. Anything is possible.

The question is, will you choose it?

Alles ist veränderbar. Alles ist möglich.

Die Frage ist, wirst du es wählen?

The greatest potency is the ability to change and transform anything & everything.

Die größte Kraft und Fähigkeit ist alles zu verändern und zu transformieren.

Facilitator

Barbara Klaus

Tel.: +386 40730558

Mail: barbara.klaus@gmail.com

AND

Margarete Gallowitsch, MSc

+43 664 51 28 125

margarete.gallowitsch@im-fluss-des-lebens.at

Link for registration/ povezava za prijavo: https://bit.ly/3n5KLH9

Podrobnosti

Začetek:
4 marca od 10:00 dop
Zaključek:
7 marca od 5:00 pop

Prizorišče

Škocjan 275
Zagrad 19
Škocjan, 8275 Slovenija
+ Google Map
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih