Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Anafilaktični šok in kvadrat laksacije

januar 29 od 9:30 dop do 2:30 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Delavnico Anafilaktični šok in kvadrat laksacije bomo izvedli v petek 29.1. 2021 od 9:30 -14:30 ure

Novodobni čas od posameznika terja veliko mero dela, koncentracije, tudi tekmovanja, opravljanja in usklajevanja številnih nalog in vlog. Zaradi zasledovanja nerealnim pričakovanjem, stališčem in sodbam delodajalcev, družine in prijateljev nemalokrat pride do kreiranja hitrejšega staranja telesa, prevelike obremenitve telesa, zakrčenosti in zategnjenosti v mišicah. Obstaja namreč velika verjetnost, da prihaja v mišicah do anafilaktičnega šoka in kvadrata laksacije. Pri tokratni delavnici bomo vso pozornost namenili prav tema dvema sproščujočima telesnima procesoma.

 

Anafilaktični šok pomeni, da imamo v svojem telesu skrčene in zategnjene mišice, kar pošteno upočasni naše delovanje in bivanje, pa tudi videti smo starejši. Načeloma do anafilaktičnega šoka pride  s starostjo, saj ob staranju ljudje kreirajo vse manj fleksibilna telesa, obenem pa ga lahko izkusimo ob vsiljevanju tujih stališč ali obsojanj. Telesa so manj fleksibilna, blokirana in kreirajo vse sisteme staranja tudi zato, ker jih zaklepamo v sistem anafilaktičnega šoka.

 

Pomen besede laksacija je rahljanje. Ko pa s pomočjo dotika skozi oblačila spremenimo samo tkivo in s tem omogočimo, da pride do relaksacije, smo priča telesnemu procesu, ki ga v Access Consciousness imenujemo Kvadrat laksacije. Zaradi pretiravanja pri vadbi ali kakšni drugi prehudi obremenitvi telesa imamo običajno kakšno zategnjeno, trdo mesto v telesu, ki hrepeni po sprostitvi. Z zagonom procesa Kvadrat laksacije se začnejo ta zategnjena mesta prijetno sproščati in rahljati. Proces lahko uporabimo vsakokrat, ko so mišice otrdele, v krču in se nikakor ne morejo/nočejo sprostiti.

Kaj pa, če je sprostitev napetosti v mišicah popolnoma lahkotna in dostopna?

Kakšen doprinos je znanje teh dveh procesov lahko v vašem življenju?

Po delavnici boste prejeli certifikat o opravljeni delavnici, ki je lahko odlična pridobitev tudi za vaš posel.

 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 70€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico 35€
Otroci od 16 do 17 let 35€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat. Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus CF, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge, mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
januar 29
Čas:
9:30 dop do 2:30 pop
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih