Loading Dogodki

« All Dogodki

SKOK NA MORJE – ACCESSOVA DELAVNICA in IZMENJAVE Z SOP SEANSO v LUCIJI

marec 15 od 10:00 dop do 8:00 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Dan za Accessove procese na morju, 15.3. 2020 od 10.00 do 20.00

Bliža se pomlad in mi se bomo ponovno družili na morju. Skupaj z Ano Bergant vas ponovno vabiva na  razvajanje v Alma studio Lucija. Tokrat bom delavnico vodila jaz in Ana bo naša gostiteljica.

Za vse, ki se boste udeležili celodnevnega programa, vama z Ano podarjava en čudovit in negovalen tretma: Access Energijski Facelift.  

 

  • V nedeljo bomo nadaljevali dan pričeli z delavnico KOREKCIJA VIDA, od 10.00 do 15.00 ure, (cena 100 eur).

Ste se kdaj ustavili in se iskreno vprašali, če je vaš pogled na svet res takšen kot bi si ga želeli, ali morda česa nočete videti in vedeti? Se zavedate, da imate dejansko možnost na svoj edinstven način »spregledati«? Imeti integriteto osebnosti, živeti svojo resnico kot si sami želite in ne kot so vam jo privzgojili, vsilili. Dovolite si življenje resnično videti in obenem dovoliti si vedeti.

Korekcija vida je eden izmed vrste čudovitih telesnih procesov sistema Access Consciousness®, ki aktivno pomaga pri različnih težavah z vidom. Izvajamo ga z nežnim dotikom na očeh, s katerim zaženemo energije za spremembe. Čeprav gre za proces na očeh, se skozenj spreminja in osvobaja celo telo, kar pa seveda vpliva na vsa ostala področja v življenju. S procesom Korekcije vida se zgodijo naslednje veličastnosti:

  • Izboljšanje (sposobnosti) vida
  • Izdatno pomaga pri težavah s sinusi
  • Prenovijo se področja oči in okrog oči
  • Je dobrodošel pri raznih poškodbah in učinkih staranja.

Naučeni smo se bili prilagajati mnenju in pogledu okolice, običajno brez konkretne možnosti lastnega videnja. Naši pogledi so bili fiksni, sledili smo drugim, čeprav smo v sebi čutili, da to ni v skladu z našimi prepričanji in resnico. S čudovitim procesom Korekcija vida vam pomagamo odpirati neskončne možnosti vašega telesa, četudi nimamo fizičnih težav z vidom. Učimo se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati naša telesa, izkoriščati prav te brezmejne možnosti, kako komunicirati s telesi in kako zavestno preiti v boljše sobivanje s svojim »domom«, telesom, ki nam je dano.

Tokrat bomo v drugem delu delavnice dodali še Accessov telesni proces Pozivanje slepote, ki tudi vpliva na izboljšanje vida in zdravje oči. Odklepa vsa tista mesta, kjer smo omejili svoj vid ter se naredili slepe. Hkrati povečuje tudi življenjsko jasnost. Proces Pozivanje slepote omogoča, da prikličemo in odstranimo vsa tista mesta, kjer smo se na kakršenkoli način zaslepili, naredili slepe … Nato pa se poigrali še s procesom Prestrukturiranje genetsko spremenjene stvaritve, ki ustvarja degenerativno slepoto ( težave z Rumeno pego)

Naredite sebi in svojemu čudovitemu telesu uslugo in si s tokratno delavnico teh čudovitih procesov, dovolite biti sprememba v svetu in končno dejansko »spregledati«!

Po delavnici Korekcija vida bomo ob lepem vremenu naredili en lep sprehod in skupaj odšli na kosilo.

  • V popldanskem delu pa naše druženje nadaljujemo z Izmenjavami Barsov in drugih telesnih procesov ob 17:00 uri ( vabljeni vsi, ki imate opravljeno katerokoli delavnico Access Consciousnes pri katermkoli facilitatorju) in večer bomo zaključili s čarobno skupinsko seanso Simfonija možnosti. Končali bomo predvidoma okoli 20:00 ure.
  • Prispevek za Izmenjave in seanso SOP je 20 eur na osebo.

 

Na delavnici prejmete gradivo in potrdilo o udeležbi in telesne procese lahko začnete takoj izvajati na sebi in drugih.

Investicije v delavnice in seanse:

 Udeleženec Investicija
Odrasli Korekcija Vida 100€
Izmenjave z SOP 20€
Otroci od 16 do 17 let 50€/10€
Otroci do 15 let Brezplačno, ob prisotnosti svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: priročniki, referenčne sheme, certifikati.

 

Delavnica poteka v Luciji, v Alma studiu. V primeru številnih prijav, pa vam lokacijo javimo naknadno ob prijavi. 

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

 

Delavnice vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.               Več o meni si lahko preberete tu: https://www.mojaizbirakreira.si/o-meni/

in Ana Bergant, izvajalka in facilitatorka Access Bars in Facelift tretmajev je tokrat naša gostiteljica.

Ana Bergant ima skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih tehnik in masažnih terapij. Nenehno pridobiva nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, mindfulness-a in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo. Študirala je socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Pri petnajstih letih je začela vaditi jogo, ki jo je kasneje začela tudi poučevati; trenutno se posveča jogi za otroke. Ena od njenih strasti je tudi delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe. Orodja Access Consciousnessa so spremenila marsikaj v njenem življenju, tudi tisto, kar ostali terapevtski pristopi v več letih niso. Sedaj z največjim veseljem posreduje učinkovita orodja za več svobode in možnosti tudi drugim.

Veseliva se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara & Ana

Podrobnosti

Datum:
marec 15
Čas:
10:00 dop do 8:00 pop
Facebook
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih