Loading Dogodki

« All Dogodki

  • dogodek je potekel

Access priklop avgust

avgust 15 do avgust 19

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Avgusta bo v naši družbi še posebej bogato dogajanje, ki se ga neizmerno veselite, jaz pa tudi, juhu! Ponovno svojo ljubezen do radostnega bivanja, raziskovanja brezmejnih možnosti v tem življenju in na drugi strani realnosti množiva midve z dr. Snežo Ulčar in vas srčno vabiva v najino prešernost na podaljšan, prazničen vikend priklop na Krku! Kakšen čaroben doprinos je ta vikend lahko za vas in vaše drage?

Skoraj celih pet dni bomo preživeli skupaj, v prelepi vasici Čižići, ki nas v svoji lepoti vedno pusti brez besed in se vsakič znova z iskreno otroško radostjo vračamo vanjo.

    

 

Tako kot smo čarobno uživale julija nas bodo ponovno pričakali mehkoba vetra, kraji brez ljudi, čarobne plaže, dobra energija, žvrgoljenje raznovrstnih ptic in razgledi z milijon lučkami. Izjemen program je pripravljen, naj pa le opozoriva, da se ga ne bomo držali do pike natančno. Namreč, nama je najbolj pomembno slediti toku naše skupne čarobne energije, zato bomo izvajali posamezne delavnice, kakor nas bo nosila lahkotnost.

Z najine strani bova z vsem bitjem prispevali k:

  • Predstavitve in izmenjave različnih procesov Access Consciousness
  • Delavnica: Pravi glas zate (Right Voice for You), pri kateri boste brez sramu, treme ali predsodkov povedali naglas, kaj si želite, lažje nastopali ali celo komunicirali v krogu najbližjih
  • Delavnica: Telesni proces – Izmenjavanje dimenzionalnosti
  • Delavnica: Telesni proces – Anafilaktični šok & kvadrat laksacije
  • SOP skupinska seansa
  • Igrivi izleti, sproščujoče kopanje, veselo druženje, meditacije ali vadbe– kamor nas bo zanesla kreativna energija
  • 4x spanje v dveh apartmajih s skupnim kreiranjem in čaranjem pri obrokih in še boljšo družbo 🙂

 Cena vikend priklopa je 310 EUR, v kar je vključeno vse zgoraj našteto. Z doplačilom se lahko dogovorite z nama tudi za individualno izvedbo seanse ali masaže, po želji.

Z dr. Snežo sva po vsej Sloveniji vse bolj poznani kot nasmejan in dinamičen tandem, ki v prostor širi sproščenost, veselje in iskren doprinos k lahkotnosti našega sobivanja na Zemlji. Tudi pri temu podaljšanemu vikendu ne bo nič drugače, kvečjemu še toliko bolj intenzivno, saj bomo v izjemnem morskem vzdušju še z večjo lahkotnostjo kreirali spremembe in nova življenja vseh, ki se nama boste pridružili.

Na lastni izkušnji boste lahko videli, da je življenje dejansko možno nenehno živeti polno, raziskovati nepričakovane možnosti in tudi enostavno biti samo vi – kar je najlepše od vsega. Od tega vikenda naprej se boste vse bolj pogosto zbujali v vprašanju: VESOLJE, POKAŽI MI NEKAJ LEPEGA DANES in sledili energiji. Vsaka sprememba na bolje je dobrodošla, tako da se boste z udeležbo resnično odločili prav!

Plačilo je mogoče z gotovino na dogodku ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Preživimo skupaj podaljšan praznični vikend, podajmo se v prostranstva kreacije in spremenimo sebe, spremenimo svet (na bolje)!

Objem, Barbara

Podrobnosti

Začetek:
avgust 15
Konec:
avgust 19

Prizorišče

Čižići, Krk
Hrvaška + Google Map
Facebook
Pošljite po Emailu
Twitter
Pinterest
Instagram
Google+
https://www.mojaizbirakreira.si/events/access-priklop-avgust">

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih