Loading Dogodki

« All Dogodki

Access Facelift delavnica

avgust 23 od 9:30 dop do 4:30 pop

Naslednja Facelift delavnica bo v petek, 23.8. 2019, od 9.30 do 16.30 ure

Čeprav vaše telo kaže očitne znake nenehne utrujenosti in vse bolj vidnega staranja, se vi pravzaprav sploh ne počutite tako in vam je neprijetno, kako ste videti navzven. Zato si želite svojo notranjo razigranost, veselje do življenja, mladostnost pokazati tudi na zunanjosti. Ne želite invazivnih posegov v telo, želite si nekaj naravnega, bolj telesu prijaznega.

Ali ima vaš otrok/vnuk/nečak težave z aknami in se zaradi tega med vrstniki počuti resnično nelagodno? Poskušali ste že z vsemi možnimi kremami, spremenili celo prehrano, povečali hidracijo, pa vendar ni videti občutnih učinkov? Najbolj od vsega si želite prispevati k otrokovi večji samozavesti in boljši splošni samopodobi.

Nežen, prijazen in bolj lahkoten za celo telo je v sistemu Access Consciousness® proces Access Facelift, ki zgolj z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij izdatno poskrbi za obnovo molekul po vsem telesu – obrne pojav staranja na obrazu, česar učinek se prenese na telo. S tem se zgodi popolno negovanje, uživanje in razvajanje telesa, kar seveda posledično pospeši dinamiko celotnega življenja. https://youtu.be/TNmwPKwYzrM

Učinki Accessovega Facelifta so tako vsestranski, da je prav osupljivo:

 • privzdigne prsi
 • izdatno obnovi utrujeno kožo na obrazu in po celem telesu
 • zgladi nevšečne gubice
 • izboljša splošno stanje kože
 • odpravi mozolje, akne in ostale nepravilnosti
 • učinkovito izbriše znake staranja
 • daje občutek neverjetne svežine in popolne prerojenosti
 • dodatno učvrsti celotno telo
 • čudežno pomladi
 • aktivno osvobaja od stresa in ostalih življenjskih napetosti
 • odpravlja neprijetne glavobole
 • nežno neguje
 • v telo prijetno vnaša veliko mero lahkotnosti
 • povečuje življenjsko dinamiko
 • dotaka energijo in poživlja

Izkušnje udeležencev, ki so prejeli tretma Access Facelift znova in znova govorijo, da je bila to najprijetnejša terapija, polna topline in svobode. Ura tretmaja je vsakemu izmed njih vse prehitro minila, niso se ga mogli dovolj naužiti.

Kaj pa, če je ta delavnica eno najlepših daril, ki ga lahko podarite sebi? Bi se ga naučili izvajati tudi vi in ga nudili ostalim okrog vas?

Tega izjemnega telesnega procesa sistema Access Consciousness®  se lahko naučite na celodnevni delavnici, po kateri lahko energijski facelift začnete takoj izvajati na sebi ali drugih. Z znanjem Access Facelift lahko mogočno obogatite svojo ponudbo, če že izvajate kakršnekoli oblike terapij ali masaž.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 210€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico 105€
Otroci od 16 do 17 let 105€
Otroci do 15 let Brezplačno ob spremstvu starša/skrbnika

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
avgust 23
Čas:
9:30 dop do 4:30 pop
Dogodek Category:

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Facebook
Pošljite po Emailu
Twitter
Pinterest
Instagram
Google+
https://www.mojaizbirakreira.si/events/access-facelift-delavnica">

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih