Loading dogodki

« Vsi dogodki

Access Energijski Facelift – z Barbaro

8 julija od 10:00 dop do 5:00 pop

Negovalna Facelift delavnica bo v petek, 8.7. 2022 od 10 do 17 ure

Čeprav vaše telo kaže očitne znake nenehne utrujenosti in vse bolj vidnega staranja, se vi pravzaprav sploh ne počutite tako in vam je neprijetno, kako ste videti navzven. Zato si želite svojo notranjo razigranost, veselje do življenja, mladostnost pokazati tudi na zunanjosti. Ne želite invazivnih posegov v telo, želite si nekaj naravnega, bolj telesu prijaznega.

Ali ima vaš otrok/vnuk/nečak težave z aknami in se zaradi tega med vrstniki počuti resnično nelagodno? Poskušali ste že z vsemi možnimi kremami, spremenili celo prehrano, povečali hidracijo, pa vendar ni videti občutnih učinkov? Najbolj od vsega si želite prispevati k otrokovi večji samozavesti in boljši splošni samopodobi.

Nežen, prijazen in bolj lahkoten za celo telo je v sistemu Access Consciousness® proces Access Facelift, ki zgolj z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij izdatno poskrbi za obnovo molekul po vsem telesu – obrne pojav staranja na obrazu, česar učinek se prenese na telo. S tem se zgodi popolno negovanje, uživanje in razvajanje telesa, kar seveda posledično pospeši dinamiko celotnega življenja. https://youtu.be/TNmwPKwYzrM

 

Tole je rezultat po enem Facelift tretmaju, ki si ga je kolegica zagnala celo sama, po tem ko jo je zadaj v glavo pičila čebela in ni pomagal noben drug proces, ki ga je poskusila.

Učinki Accessovega Facelifta so tako vsestranski, da je prav osupljivo:

 • privzdigne prsi
 • izdatno obnovi utrujeno kožo na obrazu in po celem telesu
 • zgladi nevšečne gubice
 • izboljša splošno stanje kože
 • odpravi mozolje, akne in ostale nepravilnosti
 • učinkovito izbriše znake staranja
 • daje občutek neverjetne svežine in popolne prerojenosti
 • dodatno učvrsti celotno telo
 • čudežno pomladi
 • aktivno osvobaja od stresa in ostalih življenjskih napetosti
 • odpravlja neprijetne glavobole
 • nežno neguje
 • v telo prijetno vnaša veliko mero lahkotnosti
 • povečuje življenjsko dinamiko
 • dotaka energijo in poživlja

Izkušnje udeležencev, ki so prejeli tretma Access Facelift znova in znova govorijo, da je bila to najprijetnejša terapija, polna topline in svobode. Čas tretmaja vsakemu mine veliko prehitro in niso se ga mogli dovolj naužiti.

Vsi, ki že izvajamo Facelift vedno znova ugotavljamo, da ima ta proces neverjetno moč in napačno ime. To ni samo obrazni, pomlajevalni lifting, saj deluje na celo telo!  Pri rednem izvajanju/ prejemanju izginejo migrene in glavoboli.  Izboljšalo se je stanje krčnih žil, privzdignile so se prsi, popravili hemeroidi in uredili menstrualni ciklusi. Ko z leti popušča maternično dno in se vse počasi spušča navzdol je to odličen proces, da obrnemo čas in pomladimo telo. Torej gre za veliko več kot le obrazni lifting!
Naše življenje se spremeni in izboljša na vseh področjih.
Iskreno vabljeni na vsako naslednjo delavnico, ki jo resnično z veseljem vodim in vam predam vsa znanja!

Kaj, če je ta delavnica eno najlepših daril, ki ga lahko podarite sebi? Bi se ga naučili izvajati tudi vi in ga nudili ostalim okrog vas?

Tega izjemnega telesnega procesa sistema Access Consciousness®  se lahko naučite na celodnevni delavnici, po kateri lahko energijski facelift začnete takoj izvajati na sebi ali drugih.

Z znanjem Access Facelift lahko čudovito obogatite svojo ponudbo, če že izvajate kakršnekoli oblike terapij ali masaž.

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 300€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico 150€
Otroci od 16 do 17 let 150€
Otroci do 15 let Brezplačno ob spremstvu starša/skrbnika

V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27a, 2311 Hoče

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Seminar vodim Barbara Klaus, Certificirana facilitatorka Access Consciousness (CF), Maestro, SAP-napredni praktik Simfonije možnosti, facilitatorka in izvajalka Access Bars®, Access telesnih procesov in Facelifta, ESSE in Abuse hold seans. Vsako leto redno izbiram izobraževanja na mnogih naprednih seminarjih Access Consciousnessa in drugje.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

Podrobnosti

Datum:
8 julija
Ura:
10:00 dop do 5:00 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih