Loading dogodki

« Vsi dogodki

Access Bars® certificirana delavnica

22 decembra od 9:30 dop do 5:30 pop

PRIJAVI SE NA DOGODEK

Access Bars delavnica v sredo, 22.12. 2021, od 9.30 do 17.30. ure.

Če ste že slišali kaj o sistemu Access Consciousness, je bilo skoraj zagotovo govora o bistvu in jedru – Access Bars. Kdor si je kadarkoli privoščil ali pa v dar dobil tretma Access Bars, vam lahko z vsem bitjem potrdi, da prav zaradi barsov več ne gleda na življenje enako kot prej. Barskanja ni nikoli preveč niti dovolj, zato redno organiziramo delavnice učenja te veličastne tehnike, pri kateri z nežnim dotikom 32 točk na glavi dejansko lahko spremenite svoje življenje in tudi drugih ljudi v popolnoma drugačno, boljšo, lahkotno različico.

Kaj, če je smisel vsega našega bivanja na Zemlji prav kreiranje? Zase lahko ustvarite novo realnost, uspešen posel, sprostite tesnobnost, izboljšate zdravje, kreirate kakovosten spanec, stabilno finančno resničnost, novo telesno podobo in odnose preoblikujete v take, ki dejansko delujejo, so vam v največji možen doprinos in negujejo vašo notranjost.

Kaj, če resnično imate izbiro? Verjamete, da obstaja nekaj bolj prijaznega, lahkotnega in nežnega, kar ste kadarkoli poznali do zdaj? Vabljeni, da se nam na delavnicah pridružite pri raziskovanju neskončnih možnosti.

Nikoli nas niso učili, da je najboljša investicija prav v nas same, v naše počutje, bivanje, kreiranje. Sedaj imate končno priložnost (in »dovoljenje«), da se ne ozirate na druge, pač pa si privoščite nekaj samo zase.

KAJ SO ACCESS BARSI

Vabljeni k ogledu teh kratkih videoposnetkov, kjer ustanovitelja Access Consciousnessa Gary Douglas in Dr. Dain Heer skupaj z nekaterimi drugimi facilitatorji in udeleženci podelita svoja občutja ob srečanju z Barsi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=uk9KTJL_SZc

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=X2HWH9fG_40

Video kaj so Barsi prinesli ljudem: https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=j4vo7W8RL5E

 

Investicija v delavnico:

 Udeleženec Investicija
Odrasli 240€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico 120€
Otroci od 16 do 17 let 120€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: skripta, pripomoček za izvajanje Barsov in certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR.  Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnice in seanse vodim Barbara Klaus CF, ASP, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,

Barbara

Podrobnosti

Datum:
22 decembra
Ura:
9:30 dop do 5:30 pop

Prizorišče

Hoče pri Mariboru
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Hoče, 2311 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
040 730 558
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih