Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Access Bars delavnica na vašem domu po naročilu :-)

8 aprila, 2019 do 31 decembra, 2019

Imate srčen namen opraviti Bars delavnico ali katero od ostalih delavnic sistema Access Consciousness, saj vam jih je že veliko ljudi toplo priporočilo, so pa delavnice vedno na lokaciji, kamor se morate prav posebej odpraviti. Vaša največja želja pa je, da bi se ta čudoviti proces zgodil kar v udobju in domačnosti vašega doma, kjer se iskreno najbolje počutite in ste sproščeni.

Z veseljem in navdušenjem vam sporočam,  da vam prav jaz lahko uresničim gorečo željo po opravljanju Access Bars delavnice na vašem domu po naročilu. Imate:

  • doma malo večji prostor, kamor bi lahko postavili 1-3 masažne mize?
  • prijatelja/več njih ali kar družinske člane (mamo, sina, partnerja), ki bi se z veseljem prepustili terapijam, rednim izmenjavam in se vedno naučili česa novega?

Odlično! Potem z lahkoto in radostjo izvedemo delavnice prav pri vas doma. Če ste gostitelj/ica, je to še posebej prijetna naloga, saj imate še dodatne ugodnosti. Pokličite me na 040 730 558 (Barbara), da se dogovorimo za termin. Jaz pa poskrbim za masažne mize, gradivo in neizmerno količino lahkotne kreativne energije.

Minimalno število prijavljenih za izvedbo delavnice na domu:

  • MARIBOR z okolico: najmanj dve prijavljeni osebi
  • OSTALI, bolj oddaljeni kraji po Sloveniji: najmanj štiri prijavljene osebe
  • TUJINA: najmanj šest prijavljenih oseb

 

Kaj pravzaprav sploh je Access Bars delavnica

Preden se lotite organizacije ali udeležbe Access Bars delavnice, se iskreno vprašajte. Kakšno življenje si izbiram? Sem zadovoljen z izbirami, ki sem jih kreiral do sedaj? Bi kaj spremenil?

Ali veste, da je vse, kar imate, doživljate, počnete – vaša lastna izbira? Bi končno radi kreirali na novo, drugače, bolj lahkotno, z več iskrenega veselja, s kopico novih možnosti …

Kaj, če je vse, kar ste si pravzaprav kadarkoli v življenju želeli ali ste o čemer koli sanjali, dejansko mogoče? Kaj, če je vse mogoče in smo samo pozabili, kako dejansko to izbrati?

Access Bars delavnica je vstopnica ponovne poti do vsega. 32 točk do popolnoma drugačnega življenja.

Več odličnih informacij lahko najdete tukaj https://www.mojaizbirakreira.si/access-bars-delavnica/

Lahko si ogledate tudi tale filmček: https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40

Za dodatna vprašanja ali informacije sem dosegljiva na 040 730 558 (Barbara). Izbrali bomo primeren termin in se o vsem potrebnem dogovorili.

 

Udeleženec Investicija
Odrasli 240€
Gostitelj 240€  ( + darilo za gostitelja)
Odrasli, ki ponavljajo delavnico 120€
Otroci od 16 do 18 let 120€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov

V ceno so vključeni: skripta, pripomoček za izvajanje Barsov in certifikat.

Prijave so obvezne in jih sprejemam na mail: barbara.klaus@gmail.com ali preko spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Srčno se vas veselim!

Vaša Barbara

Podrobnosti

Začetek:
8 aprila, 2019
Zaključek:
31 decembra, 2019
Kategorija Dogodek:
Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih